5ος ορειβατικός αγώνας Τσαριτσάνης - Ολύμπου

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2022 20:00

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Τσαριτσάνης με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Ελασσόνας και την Κοινότητα Τσαριτσάνης, συνδιοργανώνουν τον 5ο Ορειβατικό αγώνα Τσαριτσάνης και τους παράλληλους αγώνες στις 02-03/04/2022. Συγκεκριμένα θα διεξαχθούν οι αγώνες: 1) Ορεινός αγώνας απόστασης 30 χλμ. 2) Σέγκια trail απόστασης 8 χλμ. 3) Αγώνας 1.000 μ. για παιδιά, με την ονομασία «Κρυόβρυση fun run».


Οι αθλητές θα απολαύσουν τις φυσικές ομορφιές της περιοχής, όπως τους πανέμορφους και μοναδικούς κάκτους, τα διάφορα βότανα, τους παλιούς νερόμυλους, τη Σμίξη, τη Μυκηναϊκή Ακρόπολη (Ορθής), την πηγή Κρυονέρι, τον βράχο του Αη Σωτήρα (Περραιβικό ορθόλιθο), τη λίμνη Φάβα, της Διάβας το Κουκούλι, τον παλαιό οικισμό Παλαιοχωρίου.
Κατά τη διάρκεια των αγώνων θα έχουμε την υποστήριξη των εθελοντών που θα βρίσκονται στα σημεία ελέγχου της διαδρομής, του Δασαρχείου Ελασσόνας, του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) Κισσάβου-Ελασσόνας, του Συλλόγου Γυναικών Τσαριτσάνης, των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων, του Ιππικού Ομίλου Τσαριτσάνης και αθλητών, καθώς και αυτών του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας, το παράρτημα Ερυθρού Σταυρού Ελασσόνας όπως και την ενεργή συμμετοχή του συνόλου σχεδόν των επαγγελματιών, αλλά και των τοπικών εθελοντικών ομάδων και Συλλόγων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ελασσόνας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass