Η Θεσσαλία ενώνει τις αθλητικές της δυνάμεις...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΓΥΡΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ (29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ -1 ΜΑΪΟΥ) - Η ΛΑΡΙΣΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ - ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2022 21:15

Η Θεσσαλία ενώνει τις αθλητικές της δυνάμεις για την επιτυχία του Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου της Ελλάδας (θα διεξαχθεί στην περιοχή από 29 Απριλίου-1 Μαΐου, ενώ το ξεκίνημα θα γίνει από την Κρήτη στις 27 Απριλίου) που αναβιώνει μετά από δέκα χρόνια με συντονισμένες ενέργειες της Περιφέρειας Θεσσαλίας και των Δήμων Λαρισαίων (θα βρεθεί στο επίκεντρο), Καρδίτσας, Μετεώρων, Τυρνάβου και Κιλελέρ.


Χθες σε αίθουσα του νέου κτιρίου (Θεοφράστου) της Περιφέρειας Θεσσαλίας έγινε ευρεία σύσκεψη για την επιτυχία του αγώνα με πρωτοβουλία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού που τόνισε ότι η διοργάνωση αυτή θα είναι «πιλότος» για ταυτόχρονη συμμετοχή πολλών θεσσαλικών πόλεων σε αθλητικά γεγονότα.
Στο επίκεντρο της συγκεκριμένης διοργάνωσης θα βρεθεί η Λάρισα όπου θα προβληθεί σε 196 χώρες, καθώς ο δήμαρχος Λαρισαίων Αποστόλης Καλογιάννης είπε ότι η Λάρισα θα στηρίζει μεγάλα αθλητικά γεγονότα με διεθνή εμβέλεια που θα κάνουν τη θεσσαλική πρωτεύουσα σημείο αναφοράς.
Η Θεσσαλία συμμετέχει σε τρία ΕΤΑΠ (αγωνιστικές διαδρομές), αλλά κυρίως στο 4ο όπου θα γίνει εξ ολοκλήρου στη συγκεκριμένη Περιφέρεια και θα ξεκινήσει από Καρδίτσα για να τερματίσει στη Λάρισα περνώντας από τους Δήμους Πλαστήρα, Σοφάδων, Παλαμά, Φαρκαδόνας, Τυρνάβου και πιθανόν Κιλελέρ, μετά από προτροπή του δημάρχου Θανάση Νασιακόπουλου, εφόσον οι διοργανωτές μπορούν να επιλύσουν τεχνικές λεπτομέρειες.
Οι διαδρομές στη Θεσσαλία αναλύθηκαν από τον διευθυντή αγώνα κ. Πέτσα, ενώ παρουσίασε και βίντεο με στιγμιότυπα ανάλογων διεθνών διοργανώσεων.
Στη χθεσινή σύσκεψη εκτός των κ. Αγοραστού, Καλογιάννη ήταν ο δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος, ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Πινακάς, ο αντιδήμαρχος Τυρνάβου Χριστόφορος Κατσαρός, ο αντιδήμαρχος Μετεώρων Γιώργος Παπανικολάου, ο πρόεδρος της Cycling Hellas που έχει την ευθύνη της διοργάνωσης Γιώργος Λεβεντάκης, ο διευθυντής του αγώνα Βλαδίμηρος Πέτσας, ο υπεύθυνος παράλληλων διοργανώσεων Θάνος Γεωργίου, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Γιάννης Κουρδής, Σάββας Τσοπούρογλου, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Βασίλης Διαμαντόπουλος, ο περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλίας Αστέριος Μαντζιώκας μαζί με την αστυνόμο Α’ Ευαγγελία Κλάψα, οι εκπρόσωποι της 5ης ΥΠΕ Στέλλα Ντόκλη, Αναστασία Λάππα, ο πρόεδρος των Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας Αθανάσιος Κακαδιάρης, εκ μέρους της Εθελοντικής Ομάδας Διάσωσης και Υγειονομικών Αποστολών ο κ. Ξενοφών Λέτσας, οι εκπρόσωποι της ΕΠΟΜΕΑ Λάρισας Αν. Μπατζιόλας, Ασπασία Λυμτσιούλη, η εκπρόσωπος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Μαρίζα Κουκορίνη και ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Γιάννης Ξανθόπουλος.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass