Αναμένεται το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης

ΤΟΥ 20ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 19ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΚΗ

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2022 20:20

Εντός του 24ωρου θα εκδοθεί, σύμφωνα με πηγές της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης, ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον 20χρονο, Αλβανικής καταγωγής, που ταυτοποιήθηκε από την έρευνα της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για εμπλοκή στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Εις βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, αλλά είναι ο μοναδικός από τους συνολικά 11 κατηγορούμενους για την υπόθεση που παραμένει μέχρι στιγμής ασύλληπτος και φέρεται να διέφυγε στην πατρίδα του. Κατά τις ίδιες πηγές, εκκρεμούν κάποιες τυπικές διαδικασίες για την έκδοση τού εντάλματος το οποίο θα καταστεί στη συνέχεια ένταλμα διεθνούς αναζήτησης (ερυθρά αγγελία).

 

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΟΠΑΔΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ
Ένα ακόμα περιστατικό οπαδικής βίας σημειώθηκε, αυτήν τη φορά στο Γαλάτσι, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 19χρονου. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., παρέα πέντε νεαρών ατόμων καθόντουσαν στο άλσος Βεΐκου, όταν ξαφνικά τρεις άγνωστοι εμφανίστηκαν μπροστά τους και τους ρώτησαν τι ομάδα είναι. Οι νεαροί απάντησαν ότι δεν υποστηρίζουν κάποια ομάδα και τότε τα άγνωστα άτομα χτύπησαν με ένα καπνογόνο τον 19χρονο. Ο τελευταίος κατήγγειλε την επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Γαλατσίου. Η ΕΛ.ΑΣ. διενεργεί έρευνα για το περιστατικό.
Εν τω μεταξύ με απόφαση του Αστυνομικού Τμήματος Ομονοίας σφραγίστηκαν χθες γραφεία συνδέσμου οπαδών ομάδας, στην οδό Μενάνδρου, επειδή λειτουργούσαν χωρίς τη σχετική άδεια.

 

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
Αφού πρώτα έστειλε ηχηρό μήνυμα κατά της βίας, μετά τη δολοφονία του 19χρονου φιλάθλου του Άρη, Άλκη Καμπανού, αρχικά με σκίτσο του σκιτσογράφου Χρήστου Παπανίκου και εν συνεχεία στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοίνωσε πως οι φανέλες από αυτό το ματς, στις οποίες αντί των ονομάτων των ποδοσφαιριστών αναγράφονταν το όνομα ΑΛΚΗΣ, καθώς και τα πανό κατά της οπαδικής βίας θα δημοπρατηθούν και τα έσοδα θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στο Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Πρωτοβουλία για το Παιδί – Σπίτι της Βεργίνας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass