×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/307945

Φίλαθλοι της ΑΕΛ στα Τρίκαλα

Δημοσίευση: 07 Φεβ 2022 20:30

Εξήντα περίπου φίλαθλοι της ΑΕΛ βρέθηκαν χθες στα Τρίκαλα για τους οποίους ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας είπε μεταξύ άλλων:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ δηλώνει κατηγορηματικά ότι τα συγκεκριμένα πρόσωπα δεν έχουν καμία σχέση με τους οπαδούς της ομάδας μας», ενώ η ΠΑΕ Τρίκαλα με δική της ανακοίνωση αναφέρει: «Πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Α.Ο. Τρίκαλα - ΑΕΛ εισέβαλαν παράνομα στην κερκίδα του Δημοτικού Σταδίου Τρικάλων μέσω της θύρας ..., αφού προηγουμένως παραβίασαν αυτήν, 60 περίπου άτομα φέροντα διακριτικά της φιλοξενούμενης ομάδας. Η εισβολή των ατόμων είναι παράνομη, έγινε χωρίς τη λήψη εισιτηρίων εισόδου και κατά προφανή παραβίαση των υγειονομικών μέτρων.
Η διοίκηση της ΠΑΕ Α.Ο. Τρίκαλα ζήτησε από τον παριστάμενο επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης την εκκένωση της θύρας 9 από τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας, ως απαραίτητη προϋπόθεση για την ασφαλή έναρξη και διεξαγωγή της αναμέτρησης. Ο αρμόδιος αστυνομικός επικεφαλής, αν και συνομολόγησε την παράνομη είσοδο των ανωτέρω οπαδών, ωστόσο αρνήθηκε να προβεί στην εκκένωση της κερκίδας εγγυώμενος ότι οι συνθήκες επιτρέπουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, παρά τις ρητές επιφυλάξεις μας προς τούτο.
Τα ανωτέρω γνωστοποιούμε προς πάσα αρμόδια Αρχή με τη ρητή επιφύλαξη άσκησης κάθε νόμιμου δικαιώματος της ΠΑΕ Α.Ο. Τρίκαλα».
Φίλαθλοι των Τρικάλων ήταν εκτός γηπέδου αφού διαμαρτύρονταν για την ΠΑΕ που είχε εισιτήριο 20 ευρώ για είσοδο στο γήπεδο.

Gallery άρθρου

{gallery}307945{/gallery}
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass