Κομβικής σημασίας ματς για τον Απόλλωνα

ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ Ν. ΕΥΚΑΡΠΙΑ (ΓΗΠ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ) ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ Β’ (14:45)

Δημοσίευση: 05 Φεβ 2022 12:52

Ένα ακόμα κομβικής σημασίας παιχνίδι, στην προσπάθειά του να κερδίσει το στοίχημα της παραμονής, δίνει σήμερα ο Απόλλων Λάρισας.

Οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν στο γήπεδο του Μακεδονικού στη Ν. Ευκαρπία (14:45, ERTSPORTS) τον ΠΑΟΚ Β’ στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Super League 2. Παιχνίδι με ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία για τη λαρισινή ομάδα (βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς κάτω από τον σημερινό της αντίπαλο) που θέλει τη νίκη για να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα προς τη σωτηρία. Με δεδομένο το ρεπό του Πιερικού, αλλά και τα δύσκολα παιχνίδια που έχουν αύριο Απόλλων Πόντου με (Θεσπρωτό) και Τρίκαλα (με ΑΕΛ), εάν η ομάδα της Φιλιππούπολης καταφέρει να πάρει το «διπλό» στη σημερινή αναμέτρηση, θα κάνει άλμα τεσσάρων θέσεων και θα ξεφύγει από την κεκαυμένη ζώνη του υποβιβασμού.
Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη, με τους ποδοσφαιριστές να δηλώνουν πανέτοιμοι να παλέψουν για τη νίκη, η οποία μπορεί να αποδειχθεί χρυσή. Άλλωστε ο Απόλλων Λάρισας παραμένει αήττητος στα τελευταία επτά παιχνίδια (μετρά δύο νίκες και πέντε ισοπαλίες) και προέρχεται από την πολύ σημαντική επιτυχία επί του Θεσπρωτού που έχει ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία των παικτών.
Ιδιαίτερες αλλαγές ως προς το αγωνιστικό σχήμα δεν αναμένονται από τον τεχνικό Θωμά Γράφα με μοναδική διαφοροποίηση από το προηγούμενο παιχνίδι την απουσία του τιμωρημένου Λίταινα, τη θέση του οποίου θα πάρει ένας εκ των Κοζού, Λεμάνγκρ.
Έτσι η πιθανή αρχική ενδεκάδα διαμορφώνεται ως εξής: Αστράς κάτω από τα δοκάρια, Γιαννίτσης, Καλούσης, Τιμπουέ, Πετράκης στην άμυνα, Χατζής, Κοζού ή Λεμάνγκρ και Βίγια στο κέντρο, Καραμόκο και Νούσιος στα άκρα και Σταματής στην κεφαλή της επίθεσης.
Στην 20μελή αποστολή ο Θωμάς Γράφας συμπεριέλαβε επίσης τους Μαντζάρη, Ποτόσογλου, Ζιάκα, Μπαλογιάννη, Σούλτσε, Ευθυμιάδη, Ενγκόο και Οικονομίκο.
Εκτός αποστολής έμειναν οι Σκούπρας, Ουσμάν, Λουκάς (τραυματίες), Λίταινας (τιμωρημένος) και οι Γιόκε, Κιμ, Ζαχόπουλος, Γκάρας, Χασαϊνί, Παναγιώτου και Οφουφού.

 

ΑΛΛΑΓΗ Α’ ΒΟΗΘΟΥ
Όπως ήταν αναμενόμενο η ΚΕΔ προχώρησε στην αλλαγή του α’ βοηθού της σημερινής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ Β’ με τον Απόλλωνα Λάρισας και ως εκ τούτου στη θέση του αρχικά ορισθέντος Παραφέστα (Λάρισας) τοποθετήθηκε ο Κουκούμης (Καβάλας).
Ο Λαρισαίος Παραφέστας με τη σειρά του τοποθετήθηκε ως β’ βοηθός αντί του Χριστοδούλου (Ημαθίας) στο ματς του 2ου Ομίλου Παναθηναϊκός Β’ – Επισκοπή, το οποίο θα διευθύνει η Λαρισαία Μάχη Τσιοφλίκη.

 

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΡΤΕΣ Ο ΒΙΓΙΑ
Δύο αγωνιστικές εκτός θα μείνει ο μεσοεπιθετικός του Απόλλωνα Λάρισας Βίγια, καθώς συμπλήρωσε κάρτες. Τα παιχνίδια που θα χάσει θα είναι αυτά με την ΑΕΛ εντός (19η αγωνιστική) και τον Ολυμπιακό Β’ εκτός (21η αγωνιστική). Σημειώνεται ότι την 20ή αγωνιστική ο Απόλλων Λάρισας έχει το ρεπό του.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass