Αλλαγές στα πρωταθλήματα πόλο

ΤΙ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΝΟΛ

Δημοσίευση: 04 Φεβ 2022 20:35

Η οριστική αναβολή του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου, που επρόκειτο να διεξαχθεί τον Μάιο στη Φουκουόκα, οδήγησε την ΚΟΕ σε τροποποίηση του αγωνιστικού προγραμματισμού, σε ό,τι αφορά τα πρωταθλήματα και το κύπελλο, σε άνδρες και γυναίκες, καθώς και στις διοργανώσεις των ηλικιακών κατηγοριών.


Σύμφωνα λοιπόν με το νέο προγραμματισμό που ανακοίνωσε η ΚΟΕ (με μία αίρεση για πιθανές αλλαγές στο World League), οι εγχώριες διοργανώσεις της υδατοσφαίρισης θα συνεχιστούν για τις ομάδες του ΝΟΛ(άνδρες και γυναίκες) ως εξής:
Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Τα πλέι-οφ, που επρόκειτο να αρχίσουν μετά το Παγκόσμιο της Φουκουόκα, τον Ιούνιο, μετατίθενται για τον Μάιο. Ετσι, οι προημιτελικοί θα διεξαχθούν από 5 έως 9/5, οι ημιτελικοί από 11 έως 16/5 και η σειρά των τελικών (τρία ως πέντε παιχνίδια) θα αρχίσει στις 21 Μαϊου και θα ακολουθήσουν αγώνες στις 24/5, 26/5, 28/5 και 30/5 (οι δύο τελευταίοι αν χρειαστούν). Παράλληλα, από 21 έως 26 Μαϊου θα γίνουν οι αναμετρήσεις για την 3η θέση (δύο έως τρεις αγώνες).
* Τα πλέι-άουτ, με τη συμμετοχή των τεσσάρων τελευταίων ομάδων της κανονικής περιόδου, θα διεξαχθούν από 5 έως 9 Μαϊου (δύο έως τρεις αγώνες).
- ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ/ΓΥΝΑΙΚΩΝ
* Οι αγώνες ρεβάνς της προημιτελικής φάσης για τις γυναίκες θα διεξαχθούν στις 2 Μαρτίου (αντί για τις 28/2). Την ίδια ημέρα, όπως ήταν προγραμματισμένο, θα γίνουν οι νοκ-άουτ προημιτελικοί των ανδρών.
* Το final-4 των δύο διοργανώσεων μετατίθεται για το διήμερο 9-10 Απριλίου (αντί για 22-23 Μαρτίου, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο).
Α2 ΑΝΔΡΩΝ
* Η Β' φάση του πρωταθλήματος θα αρχίσει μία εβδομάδα αργότερα, στις 27 Φεβρουαρίου (αντί για 20/2) και θα ολοκληρωθεί όπως προβλεπόταν στις 10 Απριλίου. Δεν προβλέπονται αλλαγές στα πλέι-οφ και πλέι-άουτ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass