Κόντρα στη νέα… Καβάλα η ΑΕΛ

ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ - ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΓΚΜΠΟΕ

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2022 21:01

Η Super League 2 θυμίζει αγγλικό πρωτάθλημα, αφού οι ομάδες αναγκάζονται να παίζουν το τελευταίο διάστημα κάθε τρεις μέρες αγώνα.

Πριν η ΑΕΛ προλάβει να κάνει ανάλυση για τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ, αύριο Τετάρτη θα δώσει νέο παιχνίδι με την Καβάλα ή για να ακριβολογούμε τη νέα Καβάλα, καθώς η ομάδα του 2022 δεν έχει σχέση με την ομάδα του 2021 αφού ενισχύθηκε σημαντικά κατά τη μεταγραφική περίοδο.
Δεν είναι τυχαίο ότι η Καβάλα το τελευταίο διάστημα έχει πάρει αρκετούς βαθμούς και έχει πλέον ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία. Η λαρισινή ομάδα θα έχει δύσκολο έργο και δεν πρέπει να ξεγελαστεί κανείς από τη βαθμολογική θέση του αυριανού αντιπάλου.
Ο τεχνικός της ομάδας Παναγιώτης Γκουτσίδης μιλώντας χθες στους παίκτες του είπε ότι η άμυνα μέχρι τώρα τα πήγε πολύ καλά, αλλά στην επίθεση πρέπει να δημιουργούνται περισσότερες ευκαιρίες για να πετυχαίνουν τέρματα, ώστε να παίρνουν βαθμούς.
Σήμερα θα δείξει σε βίντεο τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ κάνοντας ανάλυση λαθών, αλλά και καλών στιγμών της ομάδας απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιξε το περασμένο Σάββατο στο Αλκαζάρ χωρίς άγχος, αλλά υπέρμετρα παθιασμένα και ήθελε τον βαθμό (δεν είναι τυχαίο ότι ο τερματοφύλακάς του δέχθηκε κίτρινη κάρτα για καθυστέρηση στο τέλος του αγώνα).
Μοναδικό πρόβλημα που υπάρχει στη λαρισινή ομάδα είναι ένας τραυματισμός του Όγκμποε και σήμερα θα φανεί αν μπορεί να βοηθήσει στον αυριανό αγώνα. Από κει και πέρα επιστρέφουν Κολομπίνο και Γκοτζαμανίδης που εξέτισαν τις ποινές τους.
Τέλος, για την ΑΕΛ η μεταγραφική περίοδος που ολοκληρώθηκε χθες είναι ίσως η μοναδική που έκανε μόνο μία προσθήκη, τον Ραμίρες, αφού χθες τελείωσε και δεν υπήρξε κάποια ανακοίνωση.

 

ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ U-17
Ήττα με ανατροπή, για την ΑΕΛ U-17 που έχασε με 2-1 από τον ΠΑΟΚ U-17 στο «Αθλητικό Κέντρο Λώλας» στη Σουρωτή, για τη 17η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Super League 1. Οι «βυσσινί» προηγήθηκαν στο 8′ με το αυτογκόλ του Θεοδοσιάδη, ο οποίος ισοφάρισε στο 18′ με τον Ιμπραήμ. Το γκολ της νίκης των γηπεδούχων πέτυχε ο Αδάμ στο 45′ με κεφαλιά, έπειτα από την ασίστ του Δελιόπουλο.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ξάνθη-Λαμία     4-1
ΠΑΟΚ-ΑΕΛ     2-1
ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός     3-0
Άρης-Βόλος     3-0
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΠΑΟΚ     46
2. Άρης     35
3. Ξάνθη     32
4. ΠΑΣ Γιάννινα     30
5. Παναιτωλικός     21
6. Βόλος     16
7. ΑΕΛ     6
8. Λαμία     6

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass