Στα Τρίκαλα το 13ο Συνέδριο Αθλητικής Ψυχολογίας στις 6 και 7 Δεκεμβρίου 2014

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2014 14:57 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:03

 

Η Εταιρεία Αθλητικής Ψυχολογίας και το Εργαστήριο Αθλητικής Ψυχολογίας της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνουν το 13ο Συνέδριο Αθλητικής Ψυχολογίας με θέμα: «Αθλητική Ψυχολογία στην Εκπαίδευση και στον Αθλητισμό».

Το 13ο Συνέδριο Αθλητικής Ψυχολογίας με Διεθνή Συμμετοχή θα συνδιοργανωθεί και θα φιλοξενηθεί από το Εργαστήριο Αθλητικής Ψυχολογίας της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στα Τρίκαλα στις 6 και 7 Δεκεμβρίου του 2014.

Η διοργάνωση αυτού του διήμερου συνέδριου στοχεύει στην ενημέρωση των φοιτητών αλλά και όλων εκείνων που ασχολούνται ενεργά με τον αθλητισμό (προπονητές, αθλητές) για την εφαρμογή βασικών αρχών της εφαρμοσμένης ψυχολογίας στον αθλητισμό. 

Επίσης με τη δημιουργία στρογγυλής τραπέζης θα επιχειρηθεί η αλληλεπίδραση των ομιλητών του συνεδρίου με τους συμμετέχοντες επιτρέποντας με αυτόν τον τρόπο την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών της επιστημονικής κοινότητας και των συνέδρων.

Μέλη του διοικητικού συμβουλίου της FEPSAC (European Federation of Sport Psychology) έχουν επίσης προσκληθεί και θα συμμετάσχουν με ομιλίες και βιωματικά σεμινάρια. Επίσημες γλώσσες θα είναι η ελληνική και αγγλική.

Οι συμμετέχοντες στο συνέδριο θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν με αναρτημένες ανακοινώσεις (poster) το ερευνητικό τους έργο. Επιπλέον στο συνέδριο είναι δυνατόν να υποβληθούν και ερευνητικές εργασίες (short papers) τριών σελίδων κατά το μέγιστο.

H Εταιρεία Αθλητικής Ψυχολογίας και το Εργαστήριο Αθλητικής Ψυχολογίας της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας προσκαλούν τα μέλη και τους φοιτητές να συμμετάσχουν στο 13ο Συνέδριο Αθλητικής Ψυχολογίας.

Σημαντικές ημερομηνίες

Ημερομηνία υποβολής περιλήψεων ή τρισέλιδων: 31 Οκτωβρίου 2014

Ημερομηνία ενημέρωσης για αποδοχή/απόρριψη άρθρου: 15 Νοεμβρίου 2014

Περισσότερες πληροφορίες προσεχώς στην ιστοσελίδα του συνεδρίου: www.pe.uth.gr/eaps2014

Email συνεδρίου: eaps2014@pe.uth.gr 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass