Ακάθεκτη η Λάκη

*Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΤΣΙΤΣΙΠΑ ΣΤΟ AUSTRALIAN OPEN *Η ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΣΣΑ ΤΕΝΙΣΤΡΙΑ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΑ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΩΝ JUNIORS ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ 2-1 ΤΗ ΣΑΛΚΟΒΑ

Δημοσίευση: 27 Ιαν 2022 20:15

Παλικαρίσια πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά juniors του Australian Open πήρε η Μιχαέλα Λάκη.

Η Τυρναβίτισσα τενίστρια επικράτησε της Τσέχας Ντομινίκα Σάλκοβα με 6-3, 6-7, 7-6, παρότι βρέθηκε να χάνει 5-1 στο τρίτο σετ και χρειάστηκε να σώσει συνολικά πέντε ματς-μπολ, πριν φτάσει τελικά στο νικηφόρο (10-8) τάι μπρέικ.
Επόμενη αντίπαλος της Λάκη θα είναι η Αμερικανίδα Λιβ Χόβντε.
ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΧΑΕΛΑ ΛΑΚΗ
Για την εξαιρετική πορεία της Μιχαέλας Λάκη μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος είπε:
«Αισθάνομαι υπερηφάνεια γι’ αυτά τα παιδιά, που βρίσκονται εκεί που βρίσκονται και προσπαθούν με όλη τους την καρδιά να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Τους γνώρισα, μίλησα μαζί τους και πέρασα λίγο χρόνο, όσο μπορούσα φυσικά.
Είναι φανταστικό που μπορούν και βρίσκονται στην ίδια θέση που ήμουν και ‘γω πριν μερικά χρόνια, όταν ερχόμουν εδώ ως junior. Έχουν και αυτοί ένα όραμα που θέλουν να πραγματοποιήσουν. Ο δρόμος είναι μεγάλος, αυτή είναι μόνο η αρχή και τους εύχομαι ό,τι καλύτερο. Και στη Μιχαέλα που τα πηγαίνει πολύ καλά μέχρι στιγμής, της εύχομαι να παίζει με θράσος και να το παλεύει σε κάθε ματς», κατέληξε.
Ο ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΤΣΙΤΣΙΠΑ
Την ευκαιρία να πάρει ρεβάνς από τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ για την ήττα του στον αντίστοιχο αγώνα του περσινού τουρνουά, θα έχει αύριο Παρασκευή ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στον ημιτελικό του Australian Open. Ο Ρώσος τενίστας βρέθηκε με την... πλάτη στον τοίχο στον προημιτελικό απέναντι στον Καναδό Φελίξ Οζέ-Αλιασίμ, αλλά με μία εντυπωσιακή ανατροπή επικράτησε με 6-7 (4), 3-6, 7-6 (2), 7-5, 6-4 και πέρασε στους «4».
ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον ημιτελικό του Australian Open όταν μετά από αγώνα μίας ώρας και 56 λεπτών νίκησε άνετα τον Ιταλό, Γιανίκ Σίνερ (Νο 10) με 6-3, 6-4, 6-2.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass