Α.Ο. ΔΑΦΝΗ ΓΛΑΥΚΗΣ:

Κωμικοτραγικά δρώμενα στα λαρισαϊκά γήπεδα

*ΚΑΙ VAR ΣΤΗ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2022 21:15

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε η διοίκηση της Δάφνης Γλαύκης, στην οποία κάνει λόγο μεταξύ άλλων για κωμικοτραγικά δρώμενα που λαμβάνουν χώρα στα λαρισαϊκά γήπεδα του νομού μας και για χρήση... VAR στη Β’ κατηγορία. Ζητάει δε να αναλάβουν τις ευθύνες τους, διοίκηση της ΕΠΣΛ και Σύνδεσμος Διαιτητών.
Αναλυτικά επισημαίνει τα εξής: «Στην εποχή του κορονοϊού το είδαμε και αυτό. VAR στη Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Λάρισας.


Σας ενημερώνουμε για τα εξής κωμικοτραγικά δρώμενα που λαμβάνουν χώρα στα λαρισαϊκά γήπεδα του νομού μας και εις βάρος της ομάδας μας, αλλά και του ποδοσφαίρου. Στις 19/12 στο λεγόμενο derby της αγωνιστικής Δάφνη Γλαύκης - Κίσσαβος Συκουρίου που διεξήχθη (εάν είναι δυνατόν) χωρίς παρατηρητή διαιτησίας.
Ο διαιτητής κ. Ακρίβος δεν έγραψε τίποτα απ’ όσα έγιναν εις βάρος του β’ βοηθού του. Τα οποία είναι ντροπή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Λάρισας.
Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα στις 22/1 στον αγώνα Πανιώνιος Νέας Σμύρνης - Δάφνη Γλαύκης, είχαμε την απίστευτη απόφαση του κ. Βασιλού να μας ακυρώσει κανονικό γκολ κάνοντας χρήση VAR. Γκολ που κοινοποιήθηκε ακόμη και στο live score της Ε.Π.Σ. Λάρισας.
Σας παραθέτουμε τα γεγονότα όπως ακριβώς έγιναν και σας ζητούμε, κύριοι της Ε.Π.Σ. Λάρισας και κύριοι του Συνδέσμου Διαιτητών Λάρισας να αναλάβετε τις ευθύνες σας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass