Ημέρα ξεκούρασης για την ΑΕΛ

ΡΕΠΟ ΔΟΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ - ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΜΕ ΠΑΟΚ Β’ ΟΙ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗΣ, ΚΟΛΟΜΠΙΝΟ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ Ο 17ΧΡΟΝΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΟΥΚΟΣ

Δημοσίευση: 25 Ιαν 2022 21:05

Ημέρα ξεκούρασης ήταν η χθεσινή για τους ποδοσφαιριστές, αλλά και το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΛ, καθώς οι «βυσσινί» είχαν ρεπό. Άλλωστε το γεγονός ότι αύριο Τετάρτη η λαρισινή ομάδα δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις έδωσε τη δυνατότητα στον τεχνικό Παναγιώτη Γκουτσίδη να ξεκουράσει τους ήδη επιβαρυμένους παίκτες του.

Οι «βυσσινί» θα επιστρέψουν σήμερα στις υποχρεώσεις τους ενόψει του αγώνα του προσεχούς Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ Β’ στο Αλκαζάρ.
Εν τω μεταξύ επιβεβαιώθηκε και οριστικοποιήθηκε το γεγονός ότι οι Γκοτζαμανίδης και Κολομπίνο που συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες δεν θα αγωνιστούν στο επερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’. Από κει και πέρα το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι εξαιρετικό και υπάρχει αισιοδοξία για τη συνέχεια, η οποία δεν παύει να είναι δύσκολη και απαιτητική.

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 17ΧΡΟΝΟ ΑΡΓ. ΚΟΥΚΟ
Πιστή στη φιλοσοφία της, που θέλει να αναδεικνύει και να δίνει ευκαιρίες στα ταλέντα της Λάρισας, η ΑΕΛ ενέταξε έναν ακόμα νεαρό ποδοσφαιριστή στο ενεργητικό της. Ο λόγος για τον 17χρονο επιτελικό μέσο Αργύρη Κούκο (φωτ.) που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Ημέρα με την ημέρα η οικογένεια των Λαρισαίων ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ μεγαλώνει.
Σήμερα υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο με την ΑΕΛ, (3+2 χρόνια λόγω ηλικίας) ο 17χρονος αριστεροπόδαρος κυνηγός της Κ19 της ΑΕΛ ο Αργύρης Κούκος.
Ο Αργύρης Κούκος έχει ύψος 1,85 και αγωνίζεται τόσο ως επιτελικός μέσος, όσο δεξιά και αριστερά.
Η φιλοσοφία της ΑΕΛ είναι ξεκάθαρη και πιστή στο πλάνο της Διοικήσεώς της και των προπονητών της».

 

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΡΙΑΔΑ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΟΓΚΜΠΟΕ
Στην πρώτη τριάδα του πίνακα των σκόρερ της Super League 2 βρίσκεται ο επιθετικός της ΑΕΛ, Μάριος Όγκμποε, ο οποίος με τα δύο γκολ που πέτυχε στον Βόλο έφτασε τα 8 και βρίσκεται στην 3η θέση. Συνοπτικά οι πρώτες θέσεις του πίνακα των σκόρερ μετά τη διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής της διοργάνωσης έχουν ως εξής:
10 γκολ: Πασάς (Βέροια).
9 γκολ: Κανίς (Πανσερραϊκός).
8 γκολ: Όγκμποε (ΑΕΛ), Ρόβας (Αλμωπός Αριδαίας), Μπαΐροβιτς (Χανιά).

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass