Ενσταση κατέθεσε ο Π.Ο.Ε.

*Ελπίζει να κερδίσει στα χαρτιά το ματς με τη Φήκη, το οποίο έχασε 3-0 * Σύρραξη παικτών και ένταση στον αγωνιστικό χώρο

Δημοσίευση: 24 Ιαν 2022 20:35

Μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και Δήμητρα Ευξεινούπολης, ο Π.Ο.Ε. γνώρισε χθες την ήττα στη Φήκη Τρικάλων με 3-0, στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου στον 3ο Όμιλο της Γ' Εθνικής.


Πάντως η ομάδα της Ελασσόνας, που αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα, προχώρησε σε μία κίνηση για να διεκδικήσει το ματς στα χαρτιά και κατέθεσε ένσταση για δελτία της Φήκης, υποστηρίζοντας μάλιστα πως παίκτες της τρικαλινής ομάδας, που νόσησαν με Covid-19, έπρεπε να έχουν νέες κάρτες υγείας, σύμφωνα με τα τελευταία πρωτόκολλα.
«H Διεύθυνση Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ ενημέρωσε ότι για την προστασία της υγείας των ποδοσφαιριστών, σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου, για την επάνοδο στις αθλητικές δραστηριότητες αθλητή που νόσησε με Covid-19, χρειάζεται γνωμάτευση καρδιολόγου ότι μπορεί να αθληθεί κανονικά και έκδοση νέας Κάρτας Υγείας Αθλητή από ειδικευμένο καρδιολόγο», αναφέρει χαρακτηριστικά η διοίκηση του Π.Ο.Ε.
Κλειστό στην αρχή, αλλά αρκετά δυνατό το παιχνίδι είχε και κάποια απρόοπτα με ένταση στον αγωνιστικό χώρο σε δύο περιπτώσεις, καθώς λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου και μετά από λάθος του διαιτητή Νικόπουλου, βγήκε κόκκινη στον Περτζόνι που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους φιλοξενούμενους. Ο ρέφερι έκανε επανέλεγχο καρτών, διαπίστωσε εκ των υστέρων πως η προηγούμενη κίτρινη είχε δοθεί στον Νταμπώση, οπότε δεν υφίστατο περίπτωση αποβολής και πήρε πίσω την κάρτα που έδειξε στον Περτζιόνι. Λίγο αργότερα στο φινάλε του α' μέρους έξω από τα αποδυτήρια προέκυψε νέο επεισόδιο με σύρραξη παικτών και μάλιστα επί δύο λεπτά όλοι μάλωναν με όλους μπροστά στα μάτια του διαιτητή που χαρίστηκε σε παίκτες και παράγοντες.
Αγωνιστικά η ομάδα της Ελασσόνας που αγωνίστηκε με ελλείψεις, μπήκε με φόρα στο ματς , είχε υπεροχή στο πρώτο 25λεπτo, πίεσε σε 2-3 περιπτώσεις την εστία του Ντάσκα και στο 27' άγγιξε το γκολ, όταν -από λάθος του Γεωργάκη- επωφελήθηκε ο Γκουντρουμπής, έκλεψε την μπάλα και με πλασέ την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι, χάνοντας έτσι και την καλύτερη ευκαιρία της ομάδας του. Στην αμέσως επόμενη φάση, στο 29', οι παίκτες της Φήκης βρήκαν το γκολ και πήραν προβάδισμα, όταν από σουτ του Γκαντιά και απόκρουση του γκολκίπερ κέρδισαν κόρνερ. Στην εκτέλεση πήγε ο Γκαντιάς, γέμισε στην περιοχή και ο Κατσαντώνης που είχε προωθηθεί πήρε την πρώτη κεφαλιά, στη συνέχεια ο Ζέρβας βγήκε άμεσα στην μπάλα και με δεύτερη κεφαλιά πέτυχε το 1-0.
Η Φήκη έφτασε σε δεύτερη επιτυχία στο 35ο λεπτό. Αυτήν τη φορά το σκηνικό το εμπνεύστηκε ο Ιωάννου, που ελίχθηκε κι έβγαλε σέντρα, δίνοντας την ευκαιρία στον Σκόνδρα με ψηλοκρεμαστό σουτ να πετύχει το 2-0 .
Οι γηπεδούχοι, που σε όλο το β' ημίχρονο είχαν τον έλεγχο της κατάστασης, έφτασαν και σε τρίτο, με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Ζέρβα. Στο 81ο λεπτό, μετά από μπαλιά του Γκαντιά, ο επιθετικός των κόκκινων ξεπετάχτηκε προς την περιοχή και από πλάγια θέση σημάδεψε την εστία διαμορφώνοντας το 3-0.
Αξιοσημείωτο επίσης ότι στο 76' ο Περτζόνι αντίκρισε τελικά και τη δεύτερη κίτρινη κι αποβλήθηκε αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες στο τελευταίο τέταρτο. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Νικόπουλος από τη Σάμο, με βοηθούς τους Σακά και Σφυρή της ΕΠΣ Θεσσαλίας.
Π.Ο. ΦΗΚΗΣ (Μανούρας): Ντάσκας, Γιαννούλας, Τρέλλης, Μακρής (86' Δρόσος), Κατσαντώνης Γεωργάκης (86' Μπέτσας), Ιωάννου, Ζέρβας, Γκαντιάς Σκόνδρας(70' Πολυζόπουλος), Τσιαφίτσας (62' Καλαμαράς).
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Βαγγέλης Μόρας): Γκουτζουρέλας, Φουρκιώτης, Νταμπώσης, Λαγός Περτζιόνι, Κοντοθανάσης (75' Καραλούλης), Μουξιός (60' Μουλτσιάς), Αρσένης (46' Τόλιος), Γκουντρουμπής, Ματούλας (85' Μπούσιας), Καραγκούνης (60' Ιγγλέζος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass