«Eκπτωτο το προεδρείο της ΕΠΟ»

ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ Football League

Δημοσίευση: 21 Ιαν 2022 20:08

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου απέρριψε την αίτηση αναψηλάφησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ και της υπ’ αριθμόν 187/2021 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου (το θέμα αφορούσε το ότι επετράπη σε

11 ομάδες της Football League που ανήλθαν χωρίς αγωνιστικά κριτήρια στη SL2 να κάνουν μεταγραφές χωρίς περιορισμούς, ενώ δεν είχαν αδειοδοτηθεί). Η ΠΑΕ ΑΕΛ –που είχε αναδείξει το  θέμα -εξέδωσε χθες ανακοίνωση στην οποία τονίζει μεταξύ άλλων πως η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί «δεύτερη δικαίωση για την ΑΕΛ και τον Πρόεδρο κ. Αλέξη Κούγια από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και από διαφορετική σύνθεση Αρεοπαγιτών».
Στη συνέχεια της ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ τονίζει πως πλέον έκπτωτοι είναι όχι μόνο οι κ. Δημητρίου, Αντωνίου και Τζαφέρης, δηλαδή το προεδρείο της ΕΠΟ, αλλά και το υπόλοιπο ΔΣ της Ομοσπονδίας.
«Με την πρώτη απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ που έκανε δεκτή την προσφυγή της ΑΕΛ αυτομάτως κηρύσσονταν έκπτωτοι, αφού παραβίασαν τους κανονισμούς οι Δημητρίου, Πρόεδρος της ΕΠΟ, Αντωνίου Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και Τζαφέρης Ταμίας της ΕΠΟ, δηλαδή όλο το προεδρείο της ΕΠΟ.
Μετά από αυτή την απόφαση είναι οριστικά έκπτωτοι και οι τρεις που πήραν αυτή την κατάπτυστη νομικά απόφαση ως Πρόεδρος και Επιτροπή Εκτάκτων θεμάτων της ΕΠΟ και οποιαδήποτε συμμετοχή τους σε οποιαδήποτε απόφαση την οποία έλαβε η ΕΠΟ κατά την πρώτη απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου είναι αυτοδικαίως άκυρη και δημιουργεί και προϋποθέσεις κηρύξεως εκπτώτων και των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. της ΕΠΟ, αφού δέχθηκαν να συναποφασίσουν μαζί τους ως Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος και Ταμίας, μέλη του Δ.Σ. τα οποία είναι αυτοδικαίως έκπτωτα, λόγω παραβίασης των κανονισμών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass