Σπουδαίο διπλό για τον ΠΟΕ

ΚΕΡΔΙΣΕ ΣΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ ΤΗΝ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗ 1-0 - ΜΕ ΕΥΣΤΟΧΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΓΚΟΥΝΤΡΟΥΜΠΗ

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2022 20:20

Σημαντική εκτός νίκη πέτυχε χθες στο δημοτικό στάδιο Αλμυρού ο ΠΟΕ, ο οποίος επικράτησε της Δήμητρας Ευξεινούπολης με 1-0 και ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.


Το «χρυσό» όπως αποδείχτηκε γκολ σημείωσε στο 21΄της αναμέτρησης ο Φώτης Γκουντρουμπής με εύστοχο κτύπημα πέναλτι, όταν ο Περτζόνι έκανε το γέμισμα από την άμυνα, ο Ιγγλέζος «τσίμπησε» την μπάλα μπροστά από τον Σταυράκη, με τον τελευταίο να τον ανατρέπει και τον διαιτητή να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών.
Οι παίκτες του Βαγγέλη Μόρα είχαν ακόμα μία καλή στιγμή στο 18’, όταν το σουτ που έπιασε ο Ιγγλέζος μέσα από την περιοχή, έδιωξε σε κόρνερ ο Σταυράκης, με ωραία εκτίναξη στο αριστερό δοκάρι του.
Από το 54΄ο Π.Ο.Ε αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Καραμούλα, αλλά άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων, φυλάγοντας καλά τα νώτα του.
Όσον αφορά στην ομάδα της Ευξεινούπολης, είχε μια πολύ καλή στιγμή στο 8’, όταν ο προωθημένος Γαλανόπουλος, έπιασε το σουτ από πλεονεκτική θέση μετά από γύρισμα του Σιόβα μέσα στην περιοχή, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο.
Δεύτερη καλή στιγμή είχε ο Αναστασίου στο 45΄, όταν στην κεφαλιά που έπιασε μετά από καλοζυγισμένη σέντρα του Πεπκολάι από τα δεξιά, ο τερματοφύλακας Γκουτζουρέλας με εκτίναξη στην αριστερή συμβολή των δοκαριών, έδιωξε σε κόρνερ.
Πάντως τη σημαντικότερη ευκαιρία έχασαν στο 51’, με κεφαλιά του Αναστασίου στο οριζόντιο δοκάρι μετά από κόρνερ του Διαμαντόπουλου από τα δεξιά.
Τον αγώνα διηύθυνε ο Βασίλειος Τσιαγαρίδας, ο οποίος είχε συνεργάτες τους Χρήστο Φαρμάκη, Χρήστο Δόσκορη, όλοι από την Ένωση Φθιώτιδας.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ (Στέλιος Αρσένος): Σταυράκης, Φαράντος (46’ Καρράς), Μπιρμπίλης, Γαλανόπουλος, Λάμπος, Θωμαΐδης (46’ Καμπέρης), Διαμαντόπουλος (77’ Μπουμπούκης), Πεπκολάι, Βουρδάκης (77’ Μπέικος), Αναστασίου, Σιόβας (67’ Μαυροζούμης).
Π.Ο.Ε. (Βαγγέλης Μόρας): Γκουτζουρέλας, Κακάμης, Καραμούλας, Περτζόνι, Φουρκιώτης, Κοντοθανάσης, Ιγγλέζος (60’ Μπούσιας), Καραλούλης (67’ Μουλτσιάς), Γκουντρουμπής (75’ Μουξιός), Τόλιος (60’ Γκαμπέτας), Καραγκούνης (75’ Ματούλας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass