«Χαρακίρι» του ΝΟΛ-Exalco

ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΑIΝΑ ΒΟΥΛΑΣ 8-7 ΜΕ 2/11 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕ ΠΑΙΚΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ - ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - Γ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΗ Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2022 21:10

Χαρακίρι ή Σεπούκου, ονομάζεται ο ιαπωνικός τελετουργικός τρόπος αυτοκτονίας, ο οποίος καθιερώθηκε από τους Σαμουράι ως μοναδική επιτρεπτή διέξοδος σε περίπτωση ήττας.


Και πράγματι κάτι τέτοιο θύμιζε η προχθεσινή ήττα του ΝΟΛ-Exalco από την Τρίαινα Βούλας στο κολυμβητήριο του Αλκαζάρ με 8-7, αφού η λαρισινή ομάδα είχε 2/11 προσπάθειες με παίκτη παραπάνω. Με απλά λόγια εννέα φορές με πλεονέκτημα παίκτη παραπάνω δεν το εκμεταλλεύτηκε. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο τελευταίο οκτάλεπτο, ή για να ακριβολογούμε στο τελευταίο τρίλεπτο που ο ΝΟΛ-Exalco έπαιξε σπουδαίο πόλο, είχε δύο χαμένα τετ-α-τετ με τον Τριαντάφυλλο Παπαδόπουλο και τον Πάτσικα, καθώς τους νίκησε ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων Γιώργος Πανής.
Σαν να μην έφτανε αυτό, οι διαιτητές δεν καταλόγισαν εμφανέστατο πέναλτι στην τελευταία φάση του αγώνα στον Παπαδόπουλο.
Λίγο μετά το τέλος του αγώνα, ο «σκασμένος» από την εξέλιξη του αγώνα προπονητής του ΝΟΛ-Exalco, Γιάννης Παπαγιαννάκης, μας έλεγε ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, αφού η ομάδα του έχασε πολλές ευκαιρίες, ενώ αυτό που τον στεναχώρησε περισσότερο είναι ότι οι προπονήσεις είχαν βάση την αντιμετώπιση αντίπαλης ομάδας με παίκτη λιγότερο.
Πάντως, όπως μας είπε, δεν χάθηκε τίποτα, η προσπάθεια συνεχίζεται και με το παιχνίδι του ο ΝΟΛ-Exalco απέδειξε ότι έχει βελτιωθεί και μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο, ακόμη και όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ με τρία γκολ, όπως έγινε στο τελευταίο οκτάλεπτο.
Στον αγώνα η ομάδα της Τρίαινας Βούλας προηγήθηκε με 2-0, αφού έπρεπε να περάσουν εννέα λεπτά για να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα η ομάδα του ΝΟΛ-Exalco με τον Μεταξιώτη.
Στα δύο πρώτα οκτάλεπτα οι δύο ομάδες έδειξαν να έχουν ανταγωνισμό, αλλά στο τρίτο οκτάλεπτο πάλι δεν σκόραρε η λαρισινή ομάδα (όπως και στο πρώτο οκτάλεπτο) και η Τρίαινα Βούλας προηγήθηκε με 6-3 και 8-5 τρία λεπτά πριν τελειώσει η αναμέτρηση. Εκεί οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, πέτυχαν δύο γκολ (Αλιχανίδης, Κουλουκτσής) έχασαν δυο τετ-α-τετ και δεν τους δόθηκε ένα πέναλτι. Το τελικό 7-8 άφησε πικρία στον ΝΟΛ-Exalco, ενώ οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη.
Οκτάλεπτα: 0-2, 3-1, 0-3, 4-2.
Από τη διαιτησία των Κωνσταντινίδη, Σοπανούδη η ομάδα του ΝΟΛ-Exalco έχει πολλά παράπονα.

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΝΟΛ-Exalco (Παπαγιαννάκης): Μπεζιλιώτης Αθ., Δανιήλ Χρ.1, Κουλουκτσής 1, Δανιήλ Αθ., Πατσίκας 1, Τρ. Παπαδόπουλος 1, Ζαφειρίου, Αλιχανίδης 2, Αλεξανδρής, Μεταξιώτης, Πατούνας 1, Μίχας, Τσούτσας, Θεοδωρόπουλος, Μπεζιλιώτης Α.
ΤΡΙΑΙΝΑ ΒΟΥΛΑΣ (Πουλιόπουλος): Πανής, Φλώρος, Γεωργακόπουλος 1, Κωνσταντόπουλος, Καρόζης, Γαβαλάς 2, Γούρας, Δούκας 1, Δημακόπουλος, Φωτίου 2, Αλεβίζος 2, Ζαχαρόπουλος.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αναλυτικά όλα τα ματς της 11ης αγωνιστικής:
Α’ ΟΜΙΛΟΣ:
ΝΟ Πατρών – ΟΦΗ     17-2
ΝΟ Καλαμάτας – ΣΚ ΡΟΗ     11-6
Ηλυσιακός – ΝΕ Πατρών     13-5
ΠΕΚΕΒ – Ιωνικός     9-10
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΝΟ Πατρών    11 αγ.     30
2. Ιωνικός     10    22
3. Ηλυσιακός    10    18
4. ΟΦΗ     10    17
5. ΝΕ Πατρών    10     13
6. ΠΕΚΕΒ    11    7
- ΣΚ ΡΟΗ    10    7
8. ΝΟ Καλαμάτας    10    4
Β’ ΟΜΙΛΟΣ
ΝΟ Λάρισας-Exalco – Τρίαινα Βούλας     7-8
Α.Ε. Χαιδαρίου – Νηρέας Χαλανδρίου     11-15
ΟΦΘ – Νηρέας Γέρακα     13-8
ΝΑΟ Κέρκυρας – ΓΣ Ηλιούπολης     5-11
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΟΦΘ     11 αγ.    27
2. Τρίαινα Βούλας    11    25
3. ΝΟ Λάρισας-Exalco     10    21
4. Νηρέας Χαλανδρίου     11    20
5. Νηρέας Γέρακα    11     19
6. ΓΣ Ηλιούπολης     10    9
7. ΝΑΟ Κέρκυρας     10    3
8. ΑΕ Χαϊδαρίου     10    0

 

Ρεπορτάζ: Σωτ. Κέλλας
Φωτ.: Κων. Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass