ΓΚΟΥΤΣΙΔΗΣ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ:

«Χτίζουμε» πνεύμα νικητή στην ομάδα

ΔΥΟ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ - ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ Ο ΝΙΚΟΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2022 21:05

«Χτίζουμε πνεύμα νικητή στην ομάδα. Καταφέρατε και κάνατε κατάθεση ψυχής σ’ ένα παιχνίδι που δεν ξεκίνησε καλά για μας. Είναι σημαντικό για μας να κερδίζουμε και όταν δεν παίζουμε καλά.

Το αφήνουμε πίσω μας το παιχνίδι και κοιτάμε τον δύσκολο αγώνα με τον Θεσπρωτό, έναν αντίπαλο που είτε εντός έδρας είτε εκτός παίζει το ίδιο καλά» ήταν τα κυριότερα λόγια που είπε ο τεχνικός της ΠΑΕ ΑΕΛ Παναγιώτης Γκουτσίδης στους παίκτες του.
Σήμερα το «μενού» έχει Θεσπρωτό, αφού ο προπονητής θα αναλύσει στους παίκτες του την αγωνιστική τακτική του αντιπάλου του που έχει στον πάγκο του μια «δόξα» του ελληνικού ποδοσφαίρου τον Ρότσα.
Σχετικά με τα προβλήματα που έχει η ΑΕΛ, αυτά εντοπίζονται στα δύο κρούσματα κορονοϊού που υπάρχουν και αυτές θα είναι αναγκαστικές απουσίες, ενώ με ερωτηματικό είναι η συμμετοχή του τραυματία Αλέξανδρου Νικολιά. Σήμερα στην προπόνηση θα φανεί αν μπορεί να ακολουθήσει την αποστολή για την Ηγουμενίτσα στην έδρα του Θεσπρωτού.
Χθες το πρόγραμμα είχε αποθεραπεία, όπως και σήμερα θα ακολουθηθεί πάλι το ίδιο…
Στην προπόνηση πήρε κανονικά μέρος ο Ομάρ, του οποίου η ποινή του για το πειθαρχικό παράπτωμα τελείωσε με τον αποκλεισμό του στον προχθεσινό αγώνα με τη Νίκη Βόλου, ενώ ο Ηλιάδης θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου την ερχόμενη Κυριακή.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ όπως είναι γνωστό χθες αντιμετώπισε την ιστορική Νίκη Βόλου, μία ομάδα με καταπληκτικό ρόστερ και με παίκτες που όλοι σχεδόν έχουν αγωνιστεί στη Super League 1, σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι που οι ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο δικό τους.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΒΛΑΧΟΣ
Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για την εξ αναβολής 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2, 2021-2022. Ο 31χρονος Ανδρέας Βλάχος, από τον Σύνδεσμο Ανατολικής Αττικής, θα διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Θεσπρωτό, που θα γίνει αύριο Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022 στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας. Βοηθοί του ο Αθανάσιος Δέλλιος (Πέλλας) και ο Μιχαήλ Μάνασης (Τρικάλων). Τέταρτος θα είναι ο Στυλιανός Λεωνίδας (Τρικάλων) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Νικόλαος Κούλιας από την Ε.Π.Σ. Κέρκυρας.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Σχετικά με τη διαιτησία του κ. Κατσικογιάννη η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής: «Σήμερα οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές της ΑΕΛ είδαμε το βίντεο του αγώνα και έκπληκτοι διαπιστώσαμε ότι όχι μόνο δεν υπήρξε κανένα πέναλτι, αλλά ούτε καν επαφή των δύο παικτών. Αυτή η λάθος απόφαση του κ. Κατσικογιάννη και του βοηθού του κ. Λιόντου σε έναν τέτοιο κρίσιμο αγώνα απέναντι σε μία τόσο καλή ομάδα, μας γεμίζει με πολλούς προβληματισμούς, αφού η ομάδα μας από λάθος υποδείξεις διαιτητών και βοηθών διαιτητών και με δεδομένο τη μη ύπαρξη VAR έχει χάσει δικούς της βαθμούς».
Αναφέρει τα παιχνίδια με την Τρίγλια, την Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Πιερικό προσθέτοντας: «Όλα τα βίντεο αυτών των αγώνων είναι στη διάθεση του κ. Κλάτενμπεργκ. Τις επόμενες ημέρες, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του κ. Κούγια, θα επισκεφθεί τον κ. Κλάτενμπεργκ και θα του παραδώσει τα βίντεο με τις φάσεις των συγκεκριμένων αγώνων».
Και καταλήγει με τους φόβους για τη διαιτησία στον αγώνα με τον Θεσπρωτό αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Βοηθός διαιτητή, με έναν μαγικό τρόπο επελέγη ο Δέλλιος από την Πέλλα του Αντωνίου, τον οποίο έχει καταγγείλει ο κ. Κούγιας στην Επιτροπή Δεοντολογίας και ζητάει την έκπτωσή του και είναι αυτός που έδωσε τα δύο ανύπαρκτα οφσάιντ με την Καρδίτσα στερώντας στην ΑΕΛ δύο γκολ και δύο βέβαιους βαθμούς… Ως 4ος διαιτητής επελέγη πάλι ως εκ θαύματος ο Λεωνίδας Στυλιανός (Τρικάλων) που μας είχε παίξει στον αγώνα με τον Πιερικό και μας είχε στερήσει με μία σφαγιαστική διαιτησία τη νίκη.
Η ερώτηση προς τον κ. Κλάτενμπεργκ είναι: «Κλάτενμπεργκ εσείς ορίζετε τους διαιτητές της ΑΕΛ ή σας τους ορίζει το συνεργείο του βρώμικου παρασκηνίου του ποδοσφαίρου;».

 

ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ
Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Θεσπρωτός κάνει γνωστό ότι θα τιμήσει την Α.Ε. Λάρισα. Και αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η απονομή τιμητικής πλακέτας στην ιστορική ομάδα της Θεσσαλίας θα γίνει την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, στο περιθώριο του εξ αναβολής αγώνα με την Α.Ε. Λάρισας, στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας. Την τιμητική πλακέτα θα απονείμει στον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ομάδας της Λάρισας Αλέξη Κούγια, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Θεσπρωτίας, Θωμάς Πιτούλης. Υπενθυμίζεται ότι η Λάρισα είναι η μοναδική ομάδα της Περιφέρειας που στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας (περίοδος 1987-88), ενώ έχει κατακτήσει δύο φορές τον τίτλο της Κυπελλούχου και έχει καταγράψει αξιοσημείωτα αποτελέσματα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass