Αρχίζει και η πάλι η δράση στην ΕΣΚΑΘ

ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΜΟ ΟΡΙΣΜΟ ΟΙ ΑΝΑΒΛΗΘΕΝΤΕΣ ΑΓΩΝΕΣ

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2022 20:25

Όπως αναμενόταν μετά την ανάλογη απόφαση της ΕΟΚ για τα εθνικά πρωταθλήματα μπάσκετ, και οι ομάδες της ΕΣΚΑΘ ετοιμάζονται να επιστρέψουν και πάλι στη δράση το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 22 και 23 Ιανουαρίου.


Η ΕΣΚΑΘ τονίζει στην ανακοίνωσή της ότι: «Συγκεκριμένα από τις 22/01/2022, θα συνεχιστούν οι ήδη προγραμματισμένες αγωνιστικές ανάλογα με το πρόγραμμα κάθε διοργάνωσης. Οι αγωνιστικές που δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω της προσωρινής διακοπής (8-9, 15-16 Ιανουαρίου), θα οριστούν εμβόλιμα.
Όλοι οι εμπλεκόμενοι στους αγώνες καλούνται να εφαρμόζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα προκειμένου να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία, αλλά και η εύρυθμη συνέχιση της αγωνιστικής δραστηριότητας».
Η μια εμβόλιμη αγωνιστική θα διεξαχθεί για την Α2 και για τη Β’ ΕΣΚΑΘ  τα Σαββατοκύριακα 29-30/1 και 5-6/2 αντίστοιχα, ενώ από την άλλη συνεχίζεται η αναζήτηση ημερομηνίας για τους αγώνες της Α1 ΕΣΚΑΘ όσον αφορά την πρώτη χαμένη αγωνιστική, ενώ η δεύτερη εμβόλιμη θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο της Αποκριάς (5-6/3/202).
Όπως αναφέρεται επίσης, σε ανάλογους ρυθμούς θα καταρτιστεί το πρόγραμμα και για τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, με τους αγώνες που δεν ορίστηκαν να εντάσσονται σε εμβόλιμες αγωνιστικές ή να ορίζονται στο τέλος της εκάστοτε διοργάνωσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass