Ο Valentino Rossi επιστρέφει στις πίστες

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2022 15:15

Ο Doctor Rossi επιστρέφει στους αγώνες για τη χρονιά του 2022. Ο «Γιατρός» δεν έμεινε για πολύ εκτός αγωνιστικών διοργανώσεων και μετά τον γάμο του και την ανακοίνωση πως θα γίνει πατέρας επιστρέφει στις πίστες.

Ο θρυλικός πρωταθλητής MotoGP ξεκινά νέα καριέρα στους αγώνες GT και το Πρωτάθλημα Fanatec GT World Challenge Ευρώπης με την ομάδα WRT Audi. Μετά από μια επιτυχημένη δοκιμή με την ομάδα WRT στη Βαλένθια τον Δεκέμβριο, ο Valentino Rossi έχει πλέον οριστικοποιήσει τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα 10 αγώνων Fanatec GT World Challenge Europe με τη βελγική ομάδα. Με το εμβληματικό #46 από τους αγώνες μοτοσικλετών, ο Ιταλός θα διεκδικήσει διακρίσεις τόσο στο Endurance Cup όσο και στο Sprint Cup μαζί με τους επίσημους οδηγούς της Audi Sport.
Το πρόγραμμα του Sprint περιλαμβάνει ένα πέρασμα από τα… πάτρια εδάφη του Ιταλού στο Misano (1-3 Ιουλίου), ενώ το δρομολόγιο του Endurance Cup περιλαμβάνει έναν ακόμα αγώνα στην Ιταλία στην Imola (1-3 Απριλίου), καθώς και μια πρώτη συμμετοχή σε 24ωρο αγώνα στο Spa (Total Energies 24 Hours of Spa 28- 31 Ιουλίου). «Είμαι στην ευχάριστη θέση να συμμετάσχω με την ομάδα WRT, στο πρωτάθλημα. Όλοι γνωρίζουν ότι ήμουν πάντα μεγάλος λάτρης των αγώνων αυτοκινήτων και ότι πάντα με ενδιέφερε να αγωνιστώ με… τέσσερις τροχούς όταν η καριέρα μου στο MotoGP τελείωνε» δήλωσε ο Valentino Rossi.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass