Ενας ακόμα τελικός για τον Απόλλωνα Λάρισας

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ (15:00) ΤΗΝ ΟΜΩΝΥΜΗ ΟΜΑΔΑ - ΜΕ 15ΜΕΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΙ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΙ» ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟΥΣΙΩΝ

Δημοσίευση: 12 Ιαν 2022 13:15

Eνα ακόμα κομβικής σημασίας παιχνίδι, που αποκτά διαστάσεις τελικού, δίνει σήμερα στην Καβάλα ο Απόλλωνας Λάρισας με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα (15:00) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2.

Η νίκη αποτελεί αυτοσκοπό για τους «κυανόλευκους» απέναντι σε έναν αντίπαλο που ναι μεν βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα χωρίς βαθμό στο ενεργητικό του, ωστόσο οι τελευταίες κινήσεις για ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού επιβάλλουν στον Απόλλωνα Λάρισας να επιδείξει την απαιτούμενη προσοχή και σοβαρότητα για να φτάσει στο πολύτιμο τρίποντο. Σε διαφορετική περίπτωση θα χαθεί μία ακόμα ευκαιρία για την παραμονή στην κατηγορία και θα γίνουν πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα στη συνέχεια.
Οι «κυανόλευκοι», που θέλουν να κάνουν ποδαρικό με το δεξί στο 2022 μιας και το σημερινό παιχνίδι είναι το πρώτο του νέου έτους, μετέβησαν στη μακεδονική πόλη με αρκετές απουσίες. Συγκεκριμένα λόγω καρτών δεν θα παίξει ο Κώστας Χατζής, ενώ εκτός αποστολής τέθηκαν και οι νεοαποκτηθέντες, τα δελτία των οποίων δεν έχουν εκδοθεί ακόμη, κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες. Έτσι, οι επιλογές του τεχνικού Θωμά Γράφα είναι πολύ περιορισμένες (η αποστολή αποτελείται από 15 παίκτες), ωστόσο υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία και πίστη για τη νίκη. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Γάλλος επιθετικός Λεμάνγκρ ο οποίος εξέτισε την ποινή του.
Σγκεκριμένα, στην 15μελή αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας για το σημερινό παιχνίδι στην Καβάλα συμπεριλήφθηκαν οι Αστράς, Μαντζάρης, Σκούπρας, Γιαννίτσης, Καλούσης, Τιμπουέ, Βίγια, Λίταινας, Ζιάκας, Παναγιώτου, Κοζού, Λεμάνγκρ, Λουκάς, Νούσιος και Ενγκό.

 

Η ΑΤΥΧΙΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
Η ατυχία φαίνεται πως χτύπησε την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας, όπως επιβεβαιώνουν δύο συμβάντα τις τελευταίες ημέρες. Συγκεκριμένα ο νεοαποκτηθείς διεθνής Γάλλος μεσοεπιθετικός, Χακίμ Ελ Μοκεντέμ, που αφίχθη στη Λάρισα τα ξημερώματα της Κυριακής, έφυγε εσπευσμένα για τη Γαλλία, καθώς ο πατέρας του ενεπλάκη σε τροχαίο και βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Ο παίκτης όταν πληροφορήθηκε το συμβάν ζήτησε από τους «κυανόλευκους» να μεταβεί στη Γαλλία και όπως ήταν φυσικό η διοίκηση του Απόλλωνα έκανε αμέσως δεκτό το αίτημά του.
Παράλληλα, αν και έσπασε τα κοντέρ στα εργομετρικά, ο νεοαποκτηθείς Νιγηριανός υψηλόσωμος επιθετικός Ιμπέχ Οφουφού τραυματίστηκε στην προπόνηση και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις θα μείνει εκτός δράσης για περίπου μία εβδομάδα.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass