ΕΠΣΛ: Εκ νέου αναβολή για τις 15-16 Ιανουαρίου

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΡΑΞΙΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 12 Ιαν 2022 20:10

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΣΝ Λάρισας αφού επανεκτίμησε την υγειονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο νομός και σε συνάρτηση με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν, αποφάσισε την αναβολή όλων των πρωταθλημάτων (ανδρικών και υποδομών) και για το Σαββατοκύριακο 15-16 Ιανουαρίου 2022.


«Οι συνθήκες που βιώνουν τα ερασιτεχνικά σωματεία και ο κίνδυνος που ελλοχεύει για εκτόξευση των κρουσμάτων λόγω της διεξαγωγής των αναμετρήσεων αποτέλεσε ακρογωνιαίο λίθο για τη λήψη αυτής της απόφασης. Υπενθυμίζεται προς όλους τους ενδιαφερόμενους ότι απαγορεύεται ρητά η διεξαγωγή φιλικών αναμετρήσεων και ότι οι προπονήσεις θα πρέπει να διεξάγονται κάτω από τις αυστηρές υγειονομικές προϋποθέσεις που έχουν τεθεί από την Πολιτεία, με σκοπό να προστατεύσουμε όλοι μαζί τη δημόσια υγεία» αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση.

 

ΕΜΒΟΛΙΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦ
Μετά και τη δεύτερη κατά σειρά αναβολή της αγωνιστικής δράσης θα πρέπει να θεωρείται πλέον σίγουρη η διεξαγωγή εμβόλιμων αγωνιστικών στα πλέι οφ της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ, καθώς υπάρχει χρονικός περιορισμός από την ΕΠΟ για την ανάδειξη του πρωταθλητή (μέχρι τις 18 Απριλίου). Όπως επισημαίνεται από την Αδριανού εμβόλιμες αγωνιστικές δεν θα οριστούν κατά την α’ φάση του πρωταθλήματος της μεγάλης τοπικής κατηγορίας, καθώς οι αγώνες είναι μονοί και ως εκ τούτου θα δημιουργηθούν αδικίες προς κάποιες ομάδες. Αντίθετα στα πλέι οφ οι αγώνες είναι διπλοί και επομένως δεν τίθεται ζήτημα αγωνιστικής αδικίας.
Στα πλέι άουτ δεν θα μπουν εμβόλιμες αγωνιστικές, καθώς δεν υπάρχει χρονική δέσμευση για την ολοκλήρωσή τους. Το ίδιο ισχύει και για τα πρωταθλήματα της Β’ και της Γ’ κατηγορίας στα οποία επίσης δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός και επιπλέον είναι πιο ευέλικτα από πλευράς συνολικού αριθμού αγωνιστικών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass