Παρέλαση ξένων παιχτών στον Απόλλωνα Λάρισας

*Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΘΩΜΑΣ ΓΡΑΦΑΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΘΟΥΝ *ΣΗΜΕΡΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ, ΑΝΑΧΩΡΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Δημοσίευση: 11 Ιαν 2022 20:25
Χωρίς τον Κώστα Χατζή θα παραταχθεί αύριο στην Καβάλα  ο Απόλλων Λάρισας, αν τελικά διεξαχθεί το παιχνίδι Χωρίς τον Κώστα Χατζή θα παραταχθεί αύριο στην Καβάλα ο Απόλλων Λάρισας, αν τελικά διεξαχθεί το παιχνίδι

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Παρέλαση δοκιμών ξένων παικτών είχαμε και στη χθεσινή προπόνηση του Απόλλωνα Λάρισας, στην προσπάθεια που γίνεται από τη διοίκηση της ομάδας να ενισχυθεί σημαντικά το ρόστερ και να δώσει με περισσότερα ...όπλα τη μάχη της παραμονής. Τους ποδοσφαιριστές αξιολογεί ο τεχνικός των «κυανόλευκων» Θωμάς Γράφας και θα κρίνει ποιοι πρέπει να αποκτηθούν, διότι αρκετές φορές τα βιογραφικά είναι και παραπλανητικά, καθώς στο γήπεδο φαίνεται η αξία του καθενός.
Φυσικά σε τρεις ή τέσσερις προπονήσεις ο προπονητής δεν μπορεί να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για την αξία του κάθε ποδοσφαιριστή, όμως φαίνεται κατά πόσο μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της κατηγορίας και κατά πόσο είναι ικανοί να κάνουν τη διαφορά.
Χθεσινοβραδινές πληροφορίες κάνουν λόγο για συζητήσεις που έγιναν στα γραφεία του συλλόγου με τον πρόεδρο κ. Μαντζανά και ίσως σήμερα να έχουμε εξελίξεις στα μεταγραφικά ζητήματα της λαρισινής ομάδας, που αναμένεται να δώσει μεγάλη μάχη, για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και να παραμείνει στη Super League 2.
ΜΕ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ
Κατά τα άλλα, η προετοιμασία για τον αγώνα με την Καβάλα που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί αύριο και ώρα 15:00 στο δημοτικό στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», συνεχίστηκε χθες στο γήπεδο Κουλουρίου και θα ολοκληρωθεί σήμερα με μια ελαφριάς μορφής προπόνηση, εφόσον το επιτρέψουν και οι καιρικές συνθήκες.
Ακολούθως θα συγκροτηθεί η αποστολή, η οποία και θα αναχωρήσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου λίγο μετά το μεσημέρι για την πόλη της Μακεδονίας.
Και λέμε εκτός απροόπτου, διότι σήμερα οι υπεύθυνοι του Απόλλωνα περιμένουν τα αποτελέσματα των μοριακών τεστ, για τον κορονοϊό, που ελπίζουν πως θα είναι αρνητικά στον ιό, ώστε να διεξαχθεί κανονικά η αυριανή αναμέτρηση της εμβόλιμης 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Σε κάθε περίπτωση, θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που ενισχύεται συνεχώς και χρειάζεται υπερπροσπάθεια για να αποσπάσει η λαρισινή ομάδα ένα βαθμοφόρο αποτέλεσμα, που θα δώσει άλλον αέρα ενόψει της συνέχειας.
Ο Απόλλωνας θα παραταχθεί χωρίς τον αρχηγό του Κώστα Χατζή, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και δεν θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του.
Επίσης δεν υπολογίζονται και οι Καρρίκι, Γεωργακόπουλος, Κανούλας, με τους οποίους λύθηκαν τα συμβόλαια, ενώ ενδεχομένως να υπάρξουν και άλλες απουσίες λόγω της Covid- 19.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass