Η ΑΕΛ ετοιμάζεται για αγώνα στην Αριδαία...

*ΚΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΔΑΚΤΥΛΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ *3.250 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ

Δημοσίευση: 11 Ιαν 2022 21:00

Σε αναμονή αγωνιστικών υποχρεώσεων βρίσκεται η ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς σήμερα η διοργανώτρια της Super League 2 θα ανακοινώσει την απόφασή της για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης με τον Αλμωπό Αριδαίας που είναι προγραμματισμένη να γίνει αύριο στο δημοτικό στάδιο της Αριδαίας στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου.


Στη λαρισινή ομάδα τονίζουν ότι είναι έτοιμοι να αγωνιστούν και δεν υπάρχει πρόβλημα κρουσμάτων κορονοϊού, καθώς μόνο ένας παίκτης ταλαιπωρείται, αλλά σήμερα θα κάνει εκ νέου τεστ και αν βγει αρνητικό, θα βρίσκεται στη διάθεση του τεχνικού Παναγιώτη Γκουτσίδη.
Στο μεταξύ δεν έπιασε ακόμη δουλειά ο νέος τεχνικός διευθυντής Λιονέλ Πότσι, καθώς βρίσκεται στην Ιεράπετρα για προσωπικές του δουλειές.
Ο τεχνικός της ομάδας σήμερα λογικά θα δείξει και την τακτική που θα ακολουθήσει, αφού θέλει η ομάδα του να είναι έτοιμη ανεξάρτητα από την ώρα που θα ειδοποιηθεί για την τέλεση ή μη της συγκεκριμένης αναμέτρησης.
Στην αποστολή λογικά θα συμπεριληφθεί και ο 27χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός, Ραμίρες Γκαμπριέλ Ομάρ, που έδειξε στις προπονήσεις ότι βρίσκεται σε αγωνιστική ετοιμότητα.

ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
«Ναυαγεί» ο δανεισμός των Κούστα και Δάκτυλα από την ΑΕΛ στον Απόλλωνα Λάρισας, αφού σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ δεν δέχτηκαν οι ποδοσφαιριστές. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει τα εξής: «Λόγω της άρνησης των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι επιλέγουν την παραμονή τους στην ΑΕΛ και την προπόνησή τους από τον Παναγιώτη Γκουτσίδη, ματαιώνεται ο δανεισμός των Κούστα και Δάκτυλα στον Απόλλωνα Λάρισας».

3.250 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ αποφάσισε τελικά να διαθέσει δωρέαν 3.250 εισιτήρια διαρκείας για τους υγειονομικούς της Λάρισας σε μία πράξη που δεν αποτελεί κίνηση οικονομικής συμπαράστασης, αλλά ηθικής επιβράβευσης όπως αναφέρει ανακοίνωσή της.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποίησε και την επιστολή που απέστειλε ο μεγαλομέτοχος κ. Αλέξης Κούγιας, στον διοικητή της 5ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας κ. Σερέτη Φώτη και στον υποδιοικητή της 5ης Υ.ΠΕ. Θεσσαλίας κ. Τσιαούση Ηλία που, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Όπως σας είναι γνωστό είμαι Πρόεδρος και Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ και κατά τη χθεσινή ημέρα δημοσιοποίησα την πρόθεσή μου να χορηγήσω δωρεάν εισιτήρια διαρκείας σε όλους τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και όλο το παραϊατρικό προσωπικό των δημοσίων νοσοκομείων της Λάρισας (Γενικό - Πανεπιστημιακό - Ιατρικά κέντρα) σε εκδήλωση ευγνωμοσύνης όλης της οικογένειας της ΑΕΛ για τα όσα καθημερινά, με κίνδυνο της ζωής τους, πράττουν για τη σωτηρία των συνανθρώπων μας. Η κίνησή μου αυτή έχει ηθική και συμβολική υποδομή και σκοπεύει να αφυπνίσει συνειδήσεις, αφού η υλοποίησή της και δεδομένου του αριθμού του υγειονομικού προσωπικού που υπερβαίνει τους 3.250 συνανθρώπους μας είναι μία δυσβάσταχτη οικονομική επιλογή για μια ΠΑΕ επιπέδου της ΑΕΛ μας».

mpantiagkaaaa.jpg

 

Σε θεσσαλική ομάδα ο Ζίκι Μπαντιμπανγκά;

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην παίκτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Ζίκι Μπαντιμπανγκά συζητάει με άλλη θεσσαλική ομάδα για τη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass