«Συμπαίκτες» στην Προοδευτική Βερδικούσιας

Ανθρωποι του Δήμου Ελασσόνας

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2022 20:15

Η Προοδευτική Βερδικούσιας κάνει τη δική της προσπάθεια στον 1ο όμιλο της Β΄ΕΠΣΛ και σε καμία περίπτωση δεν αισθάνεται μόνη μιας και έχει ικανούς «συμπαίκτες» και στην κατηγορία αυτή ανήκουν και οι άνθρωποι του Δήμου Ελασσόνας που προχώρησαν σε μια σειρά από ενέργειες, για την καλύτερη λειτουργία του Συλλόγου.


O δήμαρχος Ελασσόνας κ. Γάτσας Νικόλαος, ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠ του Δήμου κ. Καλύβας Αθανάσιος, η αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΠ κα Ταζέ Έλενα και ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Δ.Ε. Βερδικούσιας κ. Δήμκος Κωνσταντίνος, φρόντισαν για την επίλυση θεμάτων της ομάδας, όπως αγορά πλυντηρίου, θερμοσιφώνων, διχτυών και μηχανήματος-υλικού για ευθυγράμμιση γραμμών.
«Όλοι ευχόμαστε να περάσει ο εφιάλτης του κορονοϊού, διότι η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό σε όλο τον κόσμο. Εμείς νιώθουμε πως δεν είμαστε μόνοι μας σε οποιαδήποτε προσπάθεια κάνουμε, όταν υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται αρωγοί και βοηθάνε με τις ενέργειές τους, για να κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον», τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Δημήτρης Καρκατσέλας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass