Από τα Φάρσαλα στον Ταύρο ο Γιάννης Ντελής

* ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟΝ ΦΩΣΤΗΡΑ

Δημοσίευση: 08 Ιαν 2022 20:10

Τα τελευταία χρόνια λόγω των φοιτητικών του υποχρεώσεων αλλά και των οικογενειακών αναγκών αγωνιζόταν εναλλάξ σε ομάδες της Αττικής και της Λάρισας, με την παρουσία του να μην περνά απαρατήρητη από τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, όποια φανέλα και αν φορούσε κατά το διάστημα αυτό.

Ο λόγος για τον 20χρονο Γιάννη Ντελή (γεννημένος στις 20 Σεπτεμβρίου 2001), ο οποίος ως δώρο για τη χθεσινή του ονομαστική γιορτή έλαβε τη μεταγραφή του στον Φωστήρα, μια ομάδα που έχει χαράξει τη δική της ξεχωριστή διαδρομή στο λαοφιλέστερο άθλημα.
Ο νεαρός μεσοαμυντικός που πέρασε διαδοχικά από τη δύναμη του ΑΟ Αργυρούπολης, της Κ19 του Απόλλωνα Λάρισας, του ΑΟ Τραχώνων και το τελευταίο τετράμηνο του Αχιλλέα Φαρσάλων έδειξε σαφή στοιχεία βελτίωσης στο παιχνίδι του, προϊόν της συστηματικής και υπομονετικής δουλειάς που κορυφώθηκε υπό τις οδηγίες του Χρήστου Καπελιάνη στην «κιτρινόμαυρη» ομάδα των Φαρσάλων. Παρότι η θέση του τον «αναγκάζει» να αγωνίζεται μακριά από την αντίπαλη εστία, η ικανότητά του στο σκοράρισμα τον οδήγησε και στην επίτευξη καθοριστικών τερμάτων.
Όλα τα στοιχεία αυτά τέθηκαν υπ’ όψιν του Καρδιτσιώτη προπονητή του Φωστήρα Γιάννη Μάγγου που δεν δίστασε ούτε στιγμή για να ανάψει το «πράσινο φως» για τη μεταγραφή του Ντελή στην επίσης «κιτρινόμαυρη» ομάδα του Ταύρου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass