Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 05 Ιαν 2022 20:10

Αναβολή πρωταθλημάτων της ΕΠΣΛ

Αναβάλλονται τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΛ που ήταν προγραμματισμένα για το Σαββατοκύριακο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣΛ: «Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αφουγκραζόμενοι την κατάσταση που βιώνει η χώρα μας -συνυπολογίζοντας τα μέτρα που λαμβάνονται πανελλαδικώς λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων- η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΣΝ Λάρισας αποφάσισε την αναβολή του πρωταθλήματος (υποδομών και ανδρικά) για το Σαββατοκύριακο 8-9.01.2022, με σκοπό να βοηθήσει τα μέγιστα στο «σπάσιμο της αλυσίδας» για μια ασφαλέστερη συνέχεια.
Από την αρχή της πανδημίας η ΕΠΣΝ Λάρισας αποφάσιζε πάντα με γνώμονα τη δημόσια υγεία και την κοινωνική ασφάλεια ακολουθώντας τις υγειονομικές οδηγίες των ειδικών.
Στο πλαίσιο αυτό, επισημαίνεται ότι απαγορεύεται ρητώς η διεξαγωγή οποιουδήποτε φιλικού (επίσημου ή προπονητικού χαρακτήρα) όπως και η συμμετοχή σε διεξαγωγή τουρνουά.
Παρακαλούνται οι ομάδες να συνεχίσουν να διενεργούν τους απαραίτητους ελέγχους για τον Covid-19 και να ακολουθούν κατά γράμμα το πρωτόκολλο που έχει τεθεί ώστε ατομικά ο καθένας να προστατεύσει όσο το δυνατόν καλύτερα το άθλημά μας».

 

Ο Ράχης έδωσε την πρόκριση στο Μαυροβούνι

Xάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Κλεάνθης Ράχης με εντυπωσιακό τακουνάκι στο 90’+4’ μετά από ωραία προσπάθεια του Μπάγκα Δ., το Μαυροβούνι κατάφερε να φύγει με την πρόκριση από το Μελισσοχώρι επικρατώντας του αξιόμαχου Αστέρα με 1-0 και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ.
ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ (Μ. Αλεξούδης): Κουκούτσης, Σδράλης Β., Σδράλης Αλ. (46’ Αγγελακόπουλος), Κολοβός, Αβδουλάς, Γουργιώτης, Λιάγκας (90’ Ζουρλαδάνης), Καραμάνος, Ζαφειρίου, Καφαντάρης, Χαρούλης (70’ Πλης).
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ (Β. Μπακογιάννης): Μπρέλλας, Μπάγκας Δημ., Κακαζούκης, Μπάγκας Κ., Μπατζέλας Β. (95’ Τατσέλος), Μπατζέλας Ν., Μαγγόλας, Μπέτσης, Ράχης, Πασσιάς, Αντωνούλης (60’ Ντούρας).

 

Μετάθεση για δύο εβδομάδες των διοργανώσεων της ΕΟΚ

Επίσημη είναι από χθες η μετάθεση κατά δύο εβδομάδες όλων των διοργανώσεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), λόγω της επέλασης της μετάλλαξης “Όμικρον” του κορονοϊού. Με ανακοίνωσή της η ΕΟΚ ενημέρωσε πως η αγωνιστική ανά εθνικό πρωτάθλημα που ήταν προγραμματισμένη αρχικά για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (8-9/1) μετατίθεται για το Σαββατοκύριακο 22-23 Ιανουαρίου.

 

Συνελήφθη ο ποδοσφαιριστής Ρ. Σεμέδο μετά από καταγγελία

ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ

Συνελήφθη στη Γλυφάδα, μετά από καταγγελία της συντρόφου του για ενδοοικογενειακή βία, ο ποδοσφαιριστής Σεμέδο σύμφωνα με την Αστυνομία.
Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία γύρω στις 20.20 προχθές το βράδυ, Δευτέρα 3 Ιανουαρίου, η σύντροφος του ποδοσφαιριστή πορτογαλικής υπηκοότητας, 27 ετών, τηλεφώνησε στην ‘Αμεση Δράση και ζήτησε βοήθεια.
Στο σημείο έσπευσε ομάδα ΔΙΑΣ και οι αστυνομικοί βρήκαν την κοπέλα στον δρόμο, η οποία τους είπε ότι ο σύντροφός της τη χτύπησε, την κλείδωσε έξω από το σπίτι και της πήρε το κινητό τηλέφωνο.
Η 27χρονη μεταφέρθηκε στο Ειδικό Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας στον Άλιμο, όπου κατήγγειλε επίσημα το περιστατικό. Στην κατάθεσή της ανακάλεσε ότι τη χτύπησε ο ποδοσφαιριστής, λέγοντας ότι είχαν μόνο έντονη φιλονικία για προσωπικούς τους λόγους και τότε ο Σεμέδο την πέταξε με τη βία στο δρόμο και κλείδωσε, κρατώντας το κινητό της τηλέφωνο.
Λίγο πριν τις 23.00 το βράδυ ο Σεμέδο συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας, αλλά τις πρωινές ώρες και αφού είχε δώσει κατάθεση, αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.
Για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία η οποία θα αποσταλεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

 

Απεβίωσε ο Στέλιος Σεραφείδης

Ο Στέλιος Σεραφείδης άφησε χθες την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών, μετά από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο. Μαζί του φεύγει και ένα μεγάλο κομμάτι της Ιστορίας της ΑΕΚ, την οποία πιστά υπηρέτησε για 70 χρόνια! Από το 1951 όταν εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της, τα τσικό όπως τα αποκαλούσαν τότε, μέχρι σήμερα που ήταν πρόεδρος της Ένωσης Παλαιμάχων του «Δικέφαλου». Τεράστια φυσιογνωμία κι ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες που έχουν φορέσει τη φανέλα της ομάδας, κατέκτησε τρία πρωταθλήματα (1963, 1968, 1971) στην 20ετή θητεία του ως παίκτης. Στη συνέχεια εντάχθηκε στο προπονητικό επιτελείο του συλλόγου, διετέλεσε προπονητής τερματοφυλάκων έως το 1995 και έκτοτε συνέχισε να βρίσκεται κοντά στην ΑΕΚ.
Η προσφορά του έχει ήδη εκτιμηθεί σε τόσο μεγάλο βαθμό, που η μορφή του κοσμεί έναν από τους τέσσερις πυλώνες στην «Αγιά Σοφιά», ενώ το νέο γήπεδο στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα θα ονομαστεί «Σεραφείδιον».
Δυστυχώς δεν πρόλαβε να κάνει πραγματικότητα το τελευταίο μεγάλο όνειρό του το οποίο είχε εκμυστηρευτεί στην κάμερα του ΑΠΕ-ΜΠΕ πριν από 1,5 χρόνο. Το Μάιο του 2019 σε video από το εργοτάξιο -τότε- της «Αγιάς Σοφιάς», ο Στέλιος Σεραφείδης είχε πει: «Το θάνατο δεν το σκέφτηκα ποτέ, αλλά τα τελευταία χρόνια περνάει από το νου... Θα το προλάβουμε; Και εγώ και πολλοί άνθρωποι που είναι της ίδιας ηλικίας».

 

Η ΕΟΠΕ ανέστειλε έως τις 16/1 τα εθνικά πρωταθλήματα, εκτός Volley League και Pre League Ανδρών

Μετά από τηλεδιασκέψεις που πραγματοποιήθηκαν με τους εκπροσώπους των Ενώσεων και Σωματείων, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων Covid-19 και με σκοπό την, όσο το δυνατόν, προφύλαξη των αθλητών/αθλητριών και όλων των εμπλεκομένων των Σωματείων, το Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. αποφάσισε τη μετάθεση των επίσημων αγωνιστικών δραστηριοτήτων των παρακάτω Εθνικών πρωταθλημάτων κατά δύο εβδομάδες (δεν θα διεξαχθούν αγώνες έως και την Κυριακή 16/1/2022).
PRE LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ (Ομιλος Δ’ – παραμονή/υποβιβασμός)
PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ (Όμιλος Α’ & Β’)
Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ (όλες οι ζώνες)
Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (όλες οι ζώνες)

 

Οι σημερινές αθλητικές τηλεοπτικές μεταδόσεις

Το πρόγραμμα των σημερινών αθλητικών τηλεοπτικών μεταδόσεων έχει ως ακολούθως:
05:30 COSMOTE SPORT 7 HD Λος Άντζελες Λέικερς-Σακραμέντο Κινγκς NBA 2021-22
08:30 Novasports 6HD Γαλλία-Αυστραλία ATP Cup
08:30 Novasports Start Σερβία-Ισπανία ATP Cup
08:30 Novasports Prime Ελλάδα-Γεωργία ATP Cup
15:00 ΕΡΤ3 ΑΕΚ Β Greek Super League 2 2021-2022
17:15 COSMOTE SPORT 3 HD ΠΑΣ Λαμία-ΑΕΚ Super League 2021-22
17:15 Novasports 2HD Ατρόμητος-Βόλος Super League
19:30 COSMOTE SPORT 2 HD Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός Super League 2021-22
19:30 Novasports Prime ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός Super League
20:30 COSMOTE SPORT 7 HD Λινάρες-Μπαρτσελόνα Κύπελλο Ισπανίας 2021-22
21:00 COSMOTE SPORT 9 HD Στρασμπούρ-ΠΑΟΚ FIBA Basketball Champions League 2021-22
21:30 COSMOTE SPORT 4 HD Τρεβίζο-Λαύριο FIBA Basketball Champions League 2021-22
21:30 COSMOTE SPORT 1 HD Παναθηναϊκός-Άρης Super League
21:45 Novasports 2HD Τσέλσι-Τότεναμ Λιγκ Καπ Αγγλίας
22:30 COSMOTE SPORT 8 HD Αλκογιάνο-Ρεάλ Μαδρίτης Κύπελλο Ισπανίας 2021-22

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass