Γκουτσίδης: Θέλουμε να έχουμε διάρκεια...

Πέμπτο κρούσμα κορονοϊού στην ΑΕΛ - Νέος προπονητής τερματοφυλάκων ο Παναγιώτης Νάσης - Στη λαρισινή ομάδα θεωρούν δεδομένη την άφιξη του Σαμολαδά

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2022 21:05

Πρώτη προπόνηση για το 2002 ενόψει του μεθαυριανού αγώνα στην Ηγουμενίτσα με τον Θεσπρωτό για το πρωτάθλημα της Super League 2 έκανε η ΠΑΕ ΑΕΛ με τον τεχνικό Παναγιώτη Γκουτσίδη να μιλάει στους παίκτες και να τους ζητάει να έχουν διάρκεια στην απόδοσή τους και να συνεχίσουν την προσπάθεια που ξεκίνησαν στον αγώνα με την Ξάνθη, όπου κέρδισαν με 4-0.


Τους μίλησε για τις μεγάλες δυνατότητές τους και για το πάθος που αγωνίστηκαν, ενώ πιστεύει ότι θα το κάνουν και στην Ηγουμενίτσα δίνοντας μεγαλύτερη αξία στη νίκη από την Ξάνθη. Σήμερα θα δείξει σε βίντεο το παιχνίδι ΑΕΛ-Ξάνθη επισημαίνοντας και πιθανά (αν ..υπήρξαν) λάθη.

 

ΠΕΜΠΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ
Αυξάνονται και πληθαίνονται τα κρούσματα στην ΑΕΛ, καθώς αυτήν τη στιγμή υπάρχουν πέντε (δύο νεαροί) και... μετρούν τις μέρες που θα κάνουν αρνητικό τεστ οι παίκτες. Κάθε μέρα υποβάλλονται σε τεστ και στόχος είναι να μπορέσουν κάποιοι να είναι στη διάθεση του προπονητή. Εκτός από παίκτες έχει κολλήσει κορονοϊό και μέλος της τεχνικής ηγεσίας.
Πάντως υπάρχει πιθανότητα να μη διεξαχθεί το παιχνίδι με τον Θεσπρωτό, κάτι το οποίο δεν το θέλουν στην ΠΑΕ ΑΕΛ, αφού εκτιμούν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.
Δεδομένη θεωρείται η απουσία του τραυματία Γαρουφαλιά.

 

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΑΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ
Έχοντας παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία ο προπονητής τερματοφυλάκων Βαγγέλης Τσώτσας, στη θέση του η ΠΑΕ ΑΕΛ προσέλαβε τον πρώην παίκτη της ομάδας Παναγιώτη Νάση. Ο Παναγιώτης Νάσης είναι γεννημένος στις 3 Φεβρουαρίου του 1970 και ως γκολκίπερ αγωνίστηκε σε αρκετούς συλλόγους, μεταξύ των οποίων η Ελασσόνα, ο Πιερικός, η ΑΕΛ, η Κοζάνη, τα Χανιά κι ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.
Στο παρελθόν έχει εργαστεί στον Εθνικό Κατερίνης, στον Αγροτικό Αστέρα, στον Πιερικό, στην Κέρκυρα, στη Βέροια, στην Καλλονή, στον Εργοτέλη, στον Ολυμπιακό Βόλου, στον Αστέρα Αμαλιάδας και στη Νίκη Βόλου. Τέλος, είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B’.

 

ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΑΜΟΛΑΔΑΣ
Πρωτοχρονιάτικο σήριαλ έγινε για την ΠΑΕ ΑΕΛ η άφιξη του νέου γενικού διευθυντή Νίκου Σαμολαδά, αφού μετά την ανακοίνωση πρόσληψης από τη λαρισινή ΠΑΕ η τρικαλινή ομάδα εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Α.Ο. Τρίκαλα και ο πρόεδρος κ. Ηλίας Αϊβάζογλου δηλώνουν κατηγορηματικά πως τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο μετακίνησης του απόλυτα επιτυχημένου γενικού διευθυντή και αντιπροέδρου της ομάδας μας, κ. Νίκου Σαμολαδά, στην ομάδα της ΑΕΛ, με την οποία οι σχέσεις μας ήταν, είναι και θα παραμείνουν άριστες, όπως επίσης άριστες είναι και οι προσωπικές μας σχέσεις μας με τον κ. Αλέξη Κούγια. Παραμένουμε προσηλωμένοι στο έργο μας. Ευχόμαστε καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία και ευημερία».
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Κούγιας ανταπάντησε, μεταξύ άλλων, ότι: «Διάβασα με πολύ προσοχή την ανακοίνωση της ΠΑΕ Α.Ο. Τρικάλων και διερωτώμαι πώς είναι δυνατόν να γίνει αυτή η ανακοίνωση, όταν πριν από λίγες ώρες μίλησα προσωπικά με τον κ. Ηλία Αϊβάζογλου, πρόσωπο το οποίο θεωρώ σοβαρό και όχι μόνο συμφώνησε για την μετακίνηση στην ΑΕΛ του Νίκου Σαμολαδά, αλλά συμφώνησε και για την δημόσια ανακοίνωση αυτής της μετακινήσεως.
Αυτής της προσωπικής συνομιλίας έχει προηγηθεί επί 15 ημέρες συνεργασία με τον Νίκο Σαμολαδά και η από κοινού αναζήτηση του νέου προπονητή της ΑΕΛ και των συνεργατών του, συζητήσεις με προπονητές και διαβεβαίωση του Νίκου Σαμολαδά ότι για όλα είναι ενήμερος ο κ. Αϊβάζογλου, γεγονός το οποίο μου επιβεβαίωσε και ο ίδιος στη σημερινή μας προσωπική συνομιλία».
Χθες κύκλοι της ΠΑΕ ΑΕΛ διαβεβαίωναν ότι ο Νίκος Σαμολαδάς θα είναι γενικός διευθυντής της ομάδας. Θα φανεί τις επόμενες μέρες.

 

Ο ΠΑΤΡΑΛΗΣ ΣΤΟΝ Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑ
Την απόκτηση του Μανώλη Πατράλη, που έμεινε ελεύθερος από την ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε και επίσημα ο Π.Ο.Τ. Ηρακλής. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Π.Ο. Τρίγλια Ηρακλής έχει ως εξής:
Ο Ηρακλής ανακοινώνει την απόκτηση του Μανώλη Πατράλη. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Αιγινιακό, Πλατανιά, Δόξα Δράμας, Λάρισα και εντάχθηκε άμεσα στο ρόστερ της ομάδας, ξεκινώντας τις προπονήσεις. Αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και μέχρι πριν από λίγες μέρες άνηκε στο δυναμικό της Λάρισας.
«Είναι χαρά μου να έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ηρακλής. Γνωρίζω τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν και θέλω να βοηθήσω από τη μεριά μου να πετύχουμε τους στόχους μας, προκειμένου ο Ηρακλής να βρεθεί όσο γίνεται ψηλότερα» ήταν οι δηλώσεις του παίκτη μετά την υπογραφή του συμβολαίου.

 

ΝΕΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Κ.
Δεν έγινε ούτε χθες η αναμέτρηση της Καβάλας με την Αναγέννηση Καρδίτσας, που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις 15:30.
Η συνάντηση αναβλήθηκε εκ νέου, λόγω κρουσμάτων Covid-19.
Η ανακοίνωση της Super League 2:
«Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας ανάμεσα στις ΠΑΕ Α.Ο. Καβάλα-ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας για την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2, αναβάλλεται λόγω Covid-19».
Η ομάδα της Καρδίτσας καταγγέλλει παραπλάνηση από πλευράς Καβάλας και πως δηλώθηκε ως κρούσμα κορονοϊού παίκτης που δεν έχει δελτίο με τον ΑΟΚ.
Η ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, αναφέρει τα εξής: «Δεύτερη… εκδρομή για την ομάδα μας στην πανέμορφη Καβάλα. Δεύτερη φορά που εμείς μπήκαμε στη διαδικασία να ταξιδέψουμε, να δαπανήσουμε χρήματα για ένα παιχνίδι που αναβλήθηκε ξανά!
Καταρχάς, επειδή η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό, να ευχηθούμε περαστικά και ταχεία ανάρρωση σε όλα τα μέλη της Καβάλας που έχουν προσβληθεί από κορονοϊό!
Και επειδή, όπως προαναφέραμε, η υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό, να ευχηθούμε περαστικά και σε όσους δεν είναι ακόμη μέλη της ΠΑΕ Καβάλα, αλλά ίσως γίνουν στο άμεσο μέλλον!».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass