Ο.Α. Νίκαιας ξανά στην Α’ Εθνική!

Χάρη στην ομάδα Κανιάρη, Μίζιου και Νικολούλη

Δημοσίευση: 27 Δεκ 2021 20:10

Με τον καλύτερο τρόπο κλείνει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις σε συλλογικό επίπεδο το 2021 ο Όμιλος Αντισφαίρισης Νίκαιας Λάρισας, ο οποίος είναι ξανά μέλος της ελίτ του ελληνικού τένις.


Η ανδρική ομάδα του συλλόγου, αποτελούμενη από τους αθλητές Κανιάρη Χάρη, Μίζιο Αντώνη, Νικολούλη Χρήστο και «ανέβηκε» ξανά στην Α’ εθνική κατηγορία της Ελληνικής αντισφαίρισης.
Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του συλλόγου, αγωνιζόμενη στο Final 4 του Βορείου Ομίλου, τα διαστήματα 26-28/11 και 9-12/12 «σφράγισε» την πρώτη θέση και το ένα από τα δύο εισιτήρια που την οδηγούν στην Α’ Εθνική και στις 16 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.
Η επιτυχία των ανδρών προστίθεται στην ανάλογη πορεία των γυναικών. Οι αθλήτριες Μίζιου Ευαγγελία και Αγγελάκη Νικολέτα κατέκτησαν την 1η θέση σε προκριματικά και τελική τετράδα και επανέφεραν την ομάδα στη φυσική της θέση.
Αξίζει να τονιστεί ότι στο διασυλλογικό πρωτάθλημα τένις το 2022 και στις 16 καλύτερες ομάδες, η επαρχία εκπροσωπείται μόνο από τη Νίκαια Λάρισας και το Ηράκλειο με δύο ομάδες σε άνδρες και γυναίκες (1 εκπροσώπηση της Θεσσαλονίκης και οι υπόλοιπες ομάδες εδρεύουν σε συλλόγους της Αθήνας), επιτυχία που η Νίκαια διαχρονικά από το 2011 έχει κατακτήσει και άλλες φορές.
Η πρόεδρος του συλλόγου κ. Πέπη Ακριβούλη και το Δ.Σ. του Ομίλου, συγχαίρουν όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, την προπονητική ομάδα του συλλόγου, καθώς και τους γονείς των παιδιών για τις σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης και την άριστη συνεργασία, γιατί χωρίς αυτή δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί το «νταμπλ» της συμμετοχής.
Ο σύλλογος αξιοποιώντας όλους τους διαθέσιμους πόρους, θα συνεχίσει να εργάζεται ακούραστα για τη σταθεροποίησή του στο κορυφαίο επίπεδο, τόσο αγωνιστικά (ατομικά ή διασυλλογικά) όσο και οργανωτικά, με πλήθος δραστηριοτήτων και διοργανώσεων που διαφημίζουν και προωθούν το άθλημα της αντισφαίρισης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass