Super League: Επτά ΠΑΕ σε απολογία

Δημοσίευση: 22 Δεκ 2021 20:15

Εις διπλούν κλήθηκε σε απολογία η ΠΑΕ ΑΕΚ, για σήμερα Τετάρτη από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League.

Συγκεκριμένα, η Ενωση θα απολογηθεί για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στο ματς της 15ης αγωνιστικής με τον ΟΦΗ, αλλά και για το παιχνίδι της 14ης ημέρας με τον Ιωνικό, λόγω της συμπεριφοράς του Γιάννη Παπαδόπουλου.
Ο αθλητικός δικαστής κάλεσε επίσης για σήμερα τις ΠΑΕ ΟΦΗ (για τον αγώνα της 14ης αγωνιστικής με τον Αρη), ΠΑΣ Γιάννινα (για το παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ), Αρης (για την αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής με τον Ιωνικό), Ολυμπιακός (για το ματς της 15ης αγωνιστικής με τη Λαμία), Παναθηναϊκός (για το παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα) και Παναιτωλικός (για το ματς της 15ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο).
Εν τω μεταξύ στην τελευταία συνεδρίασή της, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ κήρυξε, μεταξύ άλλων, την ΠΑΕ Παναθηναϊκός πειθαρχικώς ελεγκτέα για πειθαρχικές παραβάσεις στον αγώνα Παναθηναϊκός-Βόλος ΝΠΣ για την 1η αγωνιστική της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος (1/12) και επέβαλε εις βάρος της πρόστιμο συνολικού ύψους δύο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500) ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass