Πάλεψε δυνατά ο Απόλλωνας Λάρισας

«Λύγισε» ωστόσο στο 65’ μέσα στην Καρδίτσα, χάνοντας με 1-0 από την Αναγέννηση - Βελτιωμένη η εικόνα των «κυανολεύκων»

Δημοσίευση: 20 Δεκ 2021 20:08

Αν και έπαιξε δυνατά και παρουσίασε βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, ο Απόλλωνας Λάρισας ηττήθηκε χθες στην Καρδίτσα με 1-0 από την τοπική Αναγέννηση στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League 2 στον 1ο Όμιλο.


Η λαρισινή ομάδα πάλεψε δυνατά, έδειξε αγωνιστικό χαρακτήρα και θα μπορούσε να είχε φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από μία σκληρή έδρα. Η ουσία είναι ότι αν και μόλις δύο μέρες στη Φιλιππούπολη ο νέος τεχνικός Θωμάς Γράφας έδωσε νέο αέρα στην ομάδα και κυρίως πέρασε μηνύματα αισιοδοξίας για τη συνέχεια.
Ο Απόλλωνας Λάρισας αγωνίστηκε με τακτική 4-3-2-1 με τον Αστρά κάτω από τα δοκάρια τους Σκούπρα, Τιμπουέ, Καρρίκι και Γιαννίτση στην άμυνα, Λίταινα, Χατζή και Βίγια στον χώρο της μεσαίας γραμμής, Ζιάκα και Λέμανγκρ στα πλάγια και τον Παναγιώτου σε ρόλο φουνταριστού.
Οι «κυανόλευκοι» προσπάθησαν να διαφυλάξουν την άμυνά τους και το κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό, καθώς είχαν πολύ καλή οργάνωση και δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να βρουν διαδρόμους. Παράλληλα προσπάθησαν να αξιοποιήσουν τους χώρους που θα άφηνε ο αντίπαλος στο μισό του γηπέδου και να φτάσουν στο γκολ που θα μπορούσε να τους δώσει τη νίκη. Άλλωστε σύμφωνα με την εξέλιξη του παιχνιδιού ο νικητής θα κρινόταν στο γκολ. Αξιόλογες προσπάθειες προς αυτήν την κατεύθυνση είχαν οι Λέμανγκρ και Χατζής. Όμως σε μία ατυχή στιγμή για τον Απόλλωνα, η Αναγέννηση που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσε, κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Αθανασιάδη (65’) και να πάρει τη νίκη.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα (90’+3’) αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Λέμανγκρ του Απόλλωνα Λάρισας σε μία στιγμή έντασης με τον Λώττα.


ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
4’: Σουτ από δεξιά του Μπενγκόα και η μπάλα πέρασε παράλληλα με την εστία του Αστρά.
20’: Κοντινό σουτ του Γκίνη μετά από συνδυασμό με τον Αθανασιάδη και η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
61’: Καλό σουτ του Λέμανγκρ, αλλά ο Γκέκας με ωραία επέμβαση μπλόκαρε την μπάλα.
63’: Κεφαλιά άουτ του Αθανασιάδη μετά από σέντρα του Καρανίκα.
65’: Σέντρα του Μπενγκόα, ο Αθανασιάδης ακούμπησε λίγο την μπάλα, η οποία κατέληξε βασανιστικά στην εστία του Αστρά για να γίνει έτσι το 1-0.
70’: Μακρινό δυνατό σουτ του Χατζή και ο Γκέκας μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.
88’: Κεφαλιά του Μανιού ύστερα από φάουλ του Λώττα και ο Αστράς έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

 

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Λάμπρου (Εύβοιας) και των βοηθών του κ. Πριόνα και Κωνστάντιου (της ίδιας Ένωσης). Χρέη 4ου διαιτητή εκτέλεσε ο κ. Μπούμπας (Ηπείρου).

 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Περ. Αμανατίδης): Γκέκας, Καρανίκας, Γκόλιας, Κοτσώνης, Σταμόπουλος, Λαγός (77’ Μανιός), Πλέγας, Γκίνη (77’ Μπάλλας), Μπραμπίγια (46’ Πολίτης), Μπενγκόα (69’ Βιδάλ), Αθανασιάδης (85’ Λώττας).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θ. Γράφας): Αστράς, Σκούπρας, Τιμπουέ, Καρρίκι, Γιαννίτσης, Λίταινας, Χατζής, Ζιάκας (75’ Μπαλογιάννης), Βίγια, Λέμανγκρ, Παναγιώτου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass