O Hamilton έγινε και επίσημα... Sir!

Δημοσίευση: 19 Δεκ 2021 16:20

Μπορεί την περασμένη Κυριακή ο Lewis Hamilton να μην κατάφερε να γευτεί τη χαρά της κατάκτησης ενός ακόμα παγκόσμιου τίτλου, όμως μερικά 24ωρα μετά, είχε τη χαρά να λάβει τη μέγιστη τιμή.


Μερικούς μήνες αφότου είχε ανακοινωθεί πως θα γίνει επιτέλους Sir, ήρθε η ώρα να χριστεί με κάθε επισημότητα ιππότης. Σε τελετή που έγινε στο κάστρο του Windsor, ο οδηγός της Mercedes έλαβε τον τίτλο από τον Πρίγκιπα Κάρολο!
Μαζί του στην τελετή απονομής του τίτλου του ιππότη που είναι ο ύψιστος στο Ηνωμένο Βασίλειο, ήταν μητέρα του 36χρονου, Carmen Larbalestier. O Hamilton είναι ο ένατος εκπρόσωπος του κόσμου των αγώνων που έγινε Sir. Πρώτος ήταν ο Henry Segrave το 1929 και μετά ο Malcolm Campbell το 1931 - οδηγοί αγώνων που κυνηγούσαν ρεκόρ ταχύτητας. Ο πρώτος εκπρόσωπος της F1, ήταν ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Jack Brabham, το 1978. Ο τίτλος απονεμήθηκε στον αείμνηστο Frank Williams το 1999 και ακολούθησαν ο Stirling Moss το 2000, ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Jackie Stewart το 2001 και ο Patrick Head το 2015.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass