Εμπόδιο για την ΑΕΛ οι πολλές απουσίες

ΕΝΝΕΑ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΩ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ, ΤΕΘΗΚΑΝ ΝΟΚ-ΑΟΥΤ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΥΡΙΑΝΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Δημοσίευση: 18 Δεκ 2021 20:20

Κάθε άλλο παρά ευχάριστα ήταν τα νέα από τη χθεσινή προπόνηση της ΑΕΛ, καθώς η ομάδα καλείται να καλύψει σημαντικά κενά ποδοσφαιριστών στην αυριανή αναμέτρηση στην Κατερίνη κόντρα στον Πιερικό (14:45), η οποία διεξάγεται στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Super League 2.


Συγκεκριμένα Κολομπίνο, Νικολιάς και Μπέρτος κληρονόμησαν τραυματισμούς από το τελευταίο παιχνίδι με την Καρδίτσα και τέθηκαν νοκ-άουτ, ενώ οι Κ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός και Γιάκος διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Παράλληλα τραυματίες είναι και οι Ζησούλης, Γρηγορόπουλος και Μάρκος. Ως εκ τούτου ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης καλείται να λύσει μία δύσκολη εξίσωση, καθώς το μοναδικό ζητούμενο για τους «βυσσινί» είναι να επιστρέψουν από την Κατερίνη με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές τους.
Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η ΠΑΕ ΑΕΛ:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι λόγω του εξοντωτικού παιχνιδιού των ποδοσφαιριστών της Αναγέννησης Καρδίτσας και σε φάσεις που ο Τσαμούρης δεν έδειξε ούτε κίτρινη κάρτα, τραυματίστηκαν και δεν παίζουν στον αγώνα με τον Πιερικό οι Αdrian Colombino, Αλέξανδρος Νικολιάς και Μανώλης Μπέρτος.
Δυστυχώς όμως πάσχουν και από Covid-19 και οι ποδοσφαιριστές μας Κώστας Παπαγεωργίου, Γιώργος Μαϊδανός και Ευριπίδης Γιάκος.
Επίσης είναι τραυματίες οι Κυριάκος Ζησούλης, Ορέστης Γρηγορόπουλος και Νίνο Μάρκος.
Κατόπιν αυτής της εξέλιξης ο προπονητής μας κ. Φυντάνης καλείται να πετύχει νικηφόρα αποτελέσματα στα παιχνίδια απέναντι στην ιδιαίτερα δυνατή ομάδα του Πιερικού στην Κατερίνη την Κυριακή, στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος την Τετάρτη απέναντι στον ΠΑΟΚ και στο ντέρμπι της μεθεπόμενης Τετάρτης με την Ξάνθη και να καταρτίσει εικοσάδα αποτελούμενη από έμπειρους αξιόλογους ποδοσφαιριστές, αλλά και φερέλπιδες νεαρούς, αποδεικνύοντας ότι ήταν σωστή η εισήγηση του κ. Παραφέστα να διατηρηθεί το ρόστερ των 35 ποδοσφαιριστών που ξεκίνησαν την προετοιμασία τον Ιούλιο».
Εν τω μεταξύ όπως ανακοινώθηκαν από την ΠΑΕ περίπου 10.000 ευρώ είναι το κόστος των ζημιών στο στάδιο Αλκαζάρ στον αγώνα Κυπέλλου της ΑΕΛ απέναντι στον ΠΑΟΚ.
Συγκεκριμένα ο Αθλητικός Δικαστής της ΕΠΟ τιμώρησε την ΑΕΛ με πρόστιμο 5.500 ευρώ για τα σπασμένα καθίσματα που πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο και 4.500 ευρώ είναι το κόστος της αντικατάστασης των σπασμένων καθισμάτων και των βάσεών τους.
«Η ΑΕΛ περιμένει τον έλεγχο των καμερών ασφαλείας από την ΕΛΑΣ και τη διαπίστωση της ταυτότητας των δραστών, ώστε να στραφεί εναντίον τους στα ποινικά και πολιτικά δικαστήρια» αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση.

 

ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΒΕΡΟΙΑ
Τη δύναμη της έδρας θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν Ξάνθη και Βέροια, οι δύο ομάδες που προπορεύονται στον 1ο Όμιλο της Super League 2. Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, οι Θράκες υποδέχονται τον ΑΟΤ, ενώ η «Βασίλισσα του Βορρά» τον Πανσερραϊκό.
Ο Ολυμπιακός Β’ ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου αναμένεται να έχει εύκολο έργο στο «Ανθή Καραγιάννη» απέναντι στην Καβάλα των… χιλίων προβλημάτων. Αμφίρροπη προβλέπεται η αναμέτρηση του Θεσπρωτού με τον ΠΑΟΚ Β’ στην Ηγουμενίτσα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Super League 2:
ΣΗΜΕΡΑ
14:45, Καυταντζόγλειο, Απόλλων Πόντου – Ολυμπιακός Β’ (ERTSPORTS)
17:00, Δημοτικό Βέροιας, Ν.Π.Σ. Βέροια – Πανσερραϊκός (ΕΡΤ3)
ΑΥΡΙΟ
14:45, Δημοτικό Ηγουμενίτσας, Θεσπρωτός – ΠΑΟΚ Β’
14:45, Δημοτικό Καρδίτσας, Αναγέννηση Καρδίτσας – Απόλλων Λάρισας
14:45, Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, Πιερικός – ΑΕΛ
14:45 «Ανθή Καραγιάννη», Α.Ο. Καβάλα – Ολυμπιακός Βόλου
17:00, Ξάνθη Arena, Α.Ο. Ξάνθη – Α.Ο. Τρίκαλα (ERTSPORTS)
Αλμωπός Αριδαίας-Νίκη Βόλου (αναβλ.)
Ρεπό: ΠΟΤ Ηρακλής

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Α.Ο. Ξάνθη    14-1    19
2. Βέροια    16-6    18
3. Αναγ. Καρδίτσας    14-5    13
4. Ολυμπιακός Β’    9-5    13
5. ΑΕΛ    9-4    12
6. Νίκη Βόλου    13-5    12
7. Θεσπρωτός    11-3    12
8. Αλμωπός Αριδαίας    12-8    12
9. Τρίκαλα    9-9    10
10. Πανσερραϊκός    8-8    9
11. ΠΑΟΚ Β’    8-8    9
12. ΠΟΤ Ηρακλής    3-4    9
13. Πιερικός    10-9    8
14. Ολυμπιακός    Β. 6-16    5
15. Απόλλων Π.     5-13    4
16. Απόλλων Λάρ.     6-16    2
17. Καβάλα    0-33    0
*Στις 14/12 η ΕΕΑ ανακάλεσε το πιστοποιητικό συμμετοχής του Αλμωπού Αριδαίας, ωστόσο χθες το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών διέταξε την αναστολή εκτέλεσης της απόφασης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass