Ο Θ. Γράφας νέος τεχνικός στον Απόλλωνα Λάρισας

ΑΝΕΛΑΒΕ ΧΘΕΣ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Δημοσίευση: 18 Δεκ 2021 20:15

Ο Θωμάς Γράφας είναι από χθες το απόγευμα ο νέος τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Αργεντινό Μαρσέλο Στράτσια με τον οποίο λύθηκε προχθές η συνεργασία.

Ο Θωμάς Γράφας βρέθηκε χθες στη Φιλιππούπολη όπου παρουσιάστηκε στους παίκτες από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Παναγιώτη Μαντζανά και έπιασε αμέσως δουλειά. Ο νέος τεχνικός των «κυανολεύκων» δήλωσε αισιόδοξος για τη συνέχεια και τόνισε στους παίκτες ότι θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να πετύχουν τον στόχο τους. Ο Θωμάς Γράφας θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Απόλλωνα στο αυριανό παιχνίδι στην Καρδίτσα.
Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ έχει ως εξής:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον γνωστό προπονητή κ. Θωμά Γράφα.
Ο κ. Γράφας έρχεται στη Λάρισα με σκοπό να βοηθήσει για να ανακάμψει η ομάδα μας.
Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο κ. Βαγγέλης Στουρνάρας, ενώ προπονητής τερματοφυλάκων αναλαμβάνει ο κ. Γιάννης Γεωργιάδης, που επιστρέφει στον Απόλλωνα μετά από έναν χρόνο περίπου.
Τον κ. Γράφα παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια του γηπέδου Φιλιππούπολης ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, κ. Παναγιώτης Μαντζανάς, ζητώντας από τους παίκτες να εντείνουν την προσπάθειά τους, για να βγάλουν την ομάδα από τη δύσκολη βαθμολογική θέση που βρίσκεται αυτήν τη στιγμή.
Παράλληλα μίλησε με κολακευτικά λόγια και για τον απερχόμενο τεχνικό Marcelo Straccia, τον οποίο χαρακτήρισε πλέον φίλο της ομάδας, ενώ με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια αναφέρθηκε και στον νέο προπονητή του Απόλλωνα, κ. Θωμά Γράφα.
Κατόπιν ο νέος τεχνικός μίλησε στους παίκτες τονίζοντας ότι γνωρίζει την ομάδα και πιστεύει ότι βάσει του έμψυχου υλικού ο Απόλλωνας έχει τη δυνατότητα να πάει πολύ καλύτερα στη συνέχεια και να αναρριχηθεί βαθμολογικά πολύ πιο ψηλά. Ζήτησε ωστόσο πειθαρχία και σκληρή δουλειά για να επιτευχθούν οι στόχοι.
Στη συνέχεια ο κ. Γράφας έπιασε δουλειά στο γήπεδο κάνοντας την πρώτη του προπόνηση».

 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Ο ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Κανονικά θα συνεχίσει να αγωνίζεται, προς ώρας τουλάχιστον, ο Αλμωπός Αριδαίας στη Super League 2. Κατόπιν προσφυγής της μακεδονικής ΠΑΕ στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, η πρόεδρος του Θ’ Τμήματος διέταξε την αναστολή εκτέλεσης της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, για ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής του Αλμωπού στο πρωτάθλημα, βάσει της οποίας η διοργανώτρια αρχή είχε αποβάλει από τη Super League 2 την ομάδα της Αριδαίας.
Κατόπιν αυτού, και τουλάχιστον ως την εκδίκαση της υπόθεσης και την έκδοση απόφασης από το Διοικητικό Εφετείο, ο Αλμωπός θα συνεχίζει να μετέχει κανονικά στον 1ο Όμιλο της Super League 2. Η προσεχής αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής με τη Νίκη Βόλου δεν θα γίνει αύριο Κυριακή, αλλά θα οριστεί τις επόμενες ημέρες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass