Νοοτροπία νικητή

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΗΛΙΑΣ ΦΥΝΤΑΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ *ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2021 21:00
Ο τεχνικός της ΑΕΛ Ηλίας Φυντάνης θα στερηθεί αύριο των υπηρεσιών του Ευριπίδη Γιάκου Ο τεχνικός της ΑΕΛ Ηλίας Φυντάνης θα στερηθεί αύριο των υπηρεσιών του Ευριπίδη Γιάκου

Με βελτιωμένη ψυχολογία, μετά τη νίκη στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας επί του Απόλλωνα Πόντου με 3-1, άρχισε χθες η ΠΑΕ ΑΕΛ τη μίνι προετοιμασία της για το αυριανό θεσσαλικό ντέρμπι στο γήπεδο Αλκαζάρ κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, σε έναν αγώνα όπου η λαρισινή ομάδα θα επιδιώξει μόνο τη νίκη.


Δεν είναι τυχαίο ότι στην ομιλία του ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης στα αποδυτήρια μιλούσε για ομάδα με νοοτροπία νικητή και ότι σε κάθε παιχνίδι στόχος πρέπει να είναι η νίκη.
Ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να παίζουν με περισσότερο πάθος, δύναμη και θέληση ώστε να μην αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης σε κάθε αντίπαλο.
Πιστεύει, όπως τους είπε, ότι έχουν εξαιρετική ποιότητα και μπορούν να κερδίσουν κάθε αντίπαλο.
Στο μεταξύ στο θεσσαλικό ντέρμπι δεν θα αγωνιστεί ο Ευριπίδης Γιάκος -που βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο- λόγω ίωσης, αλλά επανέρχονται ο Γαρουφαλιάς με τον Γκοτζαμανίδη που αποθεραπεύτηκαν.
Σίγουρα το αρχικό σχήμα σε ορισμένες θέσεις γίνεται γρίφος για δυνατούς λύτες, αφού όλοι σχεδόν οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι.
Σχετικά με τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου, ο Ηλίας Φυντάνης μιλώντας στην «Ε» είπε: «Χαίρομαι που κερδίσαμε και παίξαμε καλά σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Στην κατηγορία που παίζουμε προέχει το αποτέλεσμα και μετά το καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να παίρνουμε βαθμούς. Μου δόθηκε η ευκαιρία να χρησιμοποιήσω τον Ζαχαράκη και θα είχα και άλλες επιλογές νέων παικτών αν δεν υπήρχαν τραυματισμοί τους.
Σχετικά με τον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας ο Ηλίας Φυντάνης είπε: «Πάμε για νίκη σε κάθε παιχνίδι. Όταν έχεις υψηλούς στόχους είναι δεδομένο. Η Αναγέννηση Καρδίτσας είναι δύσκολος αντίπαλος όπως μαρτυράει και η βαθμολογική της θέση, αλλά και εμείς είχαμε εξαιρετική ποιότητα παικτών για να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο στην κατηγορία».
Σήμερα θα γίνει τακτική και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ με αφορμή τον ορισμό του διαιτητή Τσαμούρη σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής: «Είμαστε βέβαιοι πλέον ότι τους ορισμούς διαιτητών στη Super League 2 δεν τους κάνει ο κ. Κλάτενμπεργκ, γιατί είναι αδιανόητο να ορίζονται για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι της Αναγέννησης Καρδίτσας διαιτητές από τον Σύνδεσμο Πειραιά και μάλιστα ο διαιτητής του αγώνα, ο Τσαμούρης και ο Α’ βοηθός, ο Οικονόμου, να είναι υπάλληλοι των επιχειρήσεων Μελισσανίδη, με τον οποίον ο κ. Κούγιας ευρίσκεται σε εντονότατη δικαστική αντιδικία επί σειρά ετών, τόσο στα ποινικά, όσο και στα πολιτικά δικαστήρια.
Είναι αδιανόητο επίσης να ορίζονται διαιτητές μονίμως από την Ένωση Πέλλας, τον πρόεδρο της οποίας έχει καταγγείλει ο κ. Κούγιας στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ... Ο Τσαμούρης είχε οριστεί και στο αλήστου μνήμης παιχνίδι στην Ξάνθη το 2018, όταν η ομάδα μας έπαιζε μονότερμα τη χαϊδεμένη της διαιτησίας Ξάνθη και μέσα σε ένα λεπτό με δύο κίτρινες κάρτες απέβαλε τον Γκόλια που ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου με αποτέλεσμα να χάσουμε παίζοντας με 10 παίκτες τα τελευταία 30 λεπτά».

ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΘΕΣΗ
Από τη διοργανώτρια της Super League 2 ανακοινώθηκε ότι ο αγώνας ανάμεσα στις ΠΑΕ Επισκοπή - ΠΑΕ Καλλιθέα για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2, αναβλήθηκε λόγω Covid-19. Επίσης ο αγώνας μεταξύ των ΠΑΕ Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Β' - ΠΑΕ Ν.Π.Σ. Βέροια θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021 στο δημοτικό γήπεδο Καισαριανής "Μ. Κρητικόπουλος" με ώρα έναρξης 15:00 αντί του Π.Κ. Ρέντη που είχε αρχικά οριστεί.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΤΣΑΜΟΥΡΗΣ
Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές, βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας, της εμβόλιμης 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 που θα γίνει το διήμερο (15-16/12). Ο 32χρονος ρέφερι, Αλέξανδρος Τσαμούρης, από τον Σύνδεσμο Πειραιά, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Αναγέννηση Καρδίτσας, που θα γίνει στο Στάδιο Αλκαζάρ (αύριο 15/12, 15:00).
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ, τη σεζόν 2018-2019, στην εντός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης 3-0 για τη Super League 1 (12/01/2019) στο AEL FC Arena και τη σεζόν 2017-2018, στην εκτός έδρας ήττα με 1-0 από την Ξάνθη, για το πρωτάθλημα της Super League, που είχε γίνει (29/04/2018) στο Ξάνθη FC Arena. Βοηθοί του ο Κωνσταντίνος Οικονόμου από τον Σύνδεσμο Δυτικής Αττικής και ο Αθανάσιος Δέλλιος από τον Σύνδεσμο Πέλλας. Τέταρτος θα είναι ο Στέφανος-Βάιος Καλατζής από τοn Σύνδεσμο Θεσσαλίας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Ιωάννης Τζίκας από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.
Η Αντωνίου ορίσθηκε στο Ολυμπιακός Β’ – Βέροια και ο Μπακογιάννης στο Ηρόδοτος – Λεβαδειακός.
Αναλυτικά:

1ος (Βόρειος) Όμιλος
ΑΥΡΙΟ (15/12 – 15.00)
Ολυμπιακός Βόλου - Θεσπρωτός: Τσοπουλίδης (Ξάνθης), Δίπλαρης (Καρδίτσας), Ζίρδας (Δράμας), 4ος: Μελτζανίδης (Ημαθίας), παρ.: Κρίκης (Τρικάλων)
ΠΑΟΚ Β΄ - Ξάνθη: Πολυχρόνης (Πιερίας), Βρούζος, Μηνούδης (Πιερίας), 4ος: Τσιάρας (Καβάλας), παρ.: Δροσινός (Χαλκιδικής)
Τρίκαλα - Πιερικός: Βλάχος (Ανατ. Αττικής), Καραθανάσης, Καλλής (Ανατ. Αττικής), 4ος: Ψύχουλας (Βοιωτίας), παρ.: Μαγιάννης (Άρτας)
ΑΕΛ - Αναγέννηση Καρδίτσας: Τσαμούρης (Πειραιά), Οικονόμου (Δυτ. Αττικής), Δέλλιος (Πέλλας), 4ος: Καλατζής (Θεσσαλίας), παρ.: Τζίκας (Μακεδονίας)
Απόλλων Λάρισας - Απόλλων Πόντου: Αλάμπεης (Αθηνών), Τσολακίδης, Αραβίδης (Αθηνών), 4ος: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης), παρ.: Ευθυμιάδης (Πιερίας)
Ολυμπιακός Β’ - Βέροια: Αντωνίου (Αχαΐας), Κακαφώνης (Αχαΐας), Φραγκιαδάκης (Λασιθίου), 4ος: Θεοχάρης (Θεσσαλίας), παρ.: Γιαννουγλίδης (Αθηνών)
Πανσερραϊκός - Τρίγλια: Τακίδης (Κιλκίς), Χαραλαμπόπουλος (Κιλκίς), Τσακίρης (Δράμας), 4ος: Τσιοφλίκη (Λάρισας), παρ.: Σαββόγλου (Ξάνθης)
ΠΕΜΠΤΗ 16/12 – 15:00
Νίκη Βόλου - Καβάλα: Μπαϊρακτάρης (Αθηνών), Σταυρόγλου, Χ. Νικολάου (Αθηνών), 4ος: Σ. Νικολάου (Αθηνών), παρ.: Καλύβας (Ευρυτανίας)
Ρεπό: Αλμωπός Αριδαίας

2ος (Νότιος) Oμιλος
Τετάρτη (15/12 – 15.00)
Αστέρας Βλαχιώτη – Α.Ε Καραϊσκάκης: Μπαΐλης (Πρέβεζας-Λευκάδας), Φραγκούλης (Πρέβεζας-Λευκάδας), Φίλος (Βοιωτίας), 4ος: Μαχαίρας (Αθηνών), παρ.: Μπέρσης (Αρκαδίας)
Διαγόρας - Παναθηναϊκός Β’: Δραγάτης (Ανατ. Αττικής), Γουρνιάς (Ανατ. Αττικής), Δελής (Βοιωτίας), 4ος: Τσουκαλάς (Αθηνών), παρ.: Μασκαντίρη (Δυτ. Αττικής)
Χανιά - Καλαμάτα (14:30): Κατοίκος (Αθηνών), Ισσά (Αθηνών), Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής), 4ος: Στάμος (Ηλείας), παρ. : Μαστορίδης (Ηρακλείου)
Ζάκυνθος - ΑΕΚ Β’ (14:00): Μπούμπας (Ηπείρου), Λιόντος, Διαμαντής (Ηπείρου), 4ος: Τάσης (Ηπείρου), παρ.: Σταθόπουλος (Ηλείας)
Ο.Φ. Ιεράπετρας - Κηφισιά: Μέγας (Πιερίας), Νάτσιοπουλος, Αϊνάλης (Μακεδονίας), 4ος: Κουκουράκης (Χανίων), παρ.: Παστρωμάς (Δυτ. Αττικής)
Καλλιθέα - Επισκοπή: Κουκούλας (Λέσβου), Ψύλλος (Λέσβου), Νίκζας (Λάρισας), 4ος: Κατόπης (Σάμου), παρ.: Ζαννετίδης (Δωδεκανήσου)
Αιγάλεω - Ρόδος: Κρασαγάκης (Ηρακλείου), Μαυραντωνάκης, Δασκαλάκης (Ηρακλείου), 4ος: Πατεμτζής (Ηρακλείου), παρ.: Μοιραδωράκης (Πειραιά)
Ηρόδοτος - Λεβαδειακός: Μπακογιάννης (Αθηνών), Κορώνας (Πειραιά), Δέτση (Αθηνών), 4ος: Αναστασόπουλος (Χαλκιδικής), παρ.: Παπαδάκης (Λασιθίου)
Ρεπό: Εργοτέλης.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass