Κυρίαρχος στην Τσαριτσάνη ο Φαλανιακός

Νίκησε στο χθεσινό ντέρμπι κορυφής της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ, μετά από ανατροπή, τον Οικονόμο με 3-2, «σπάζοντας» το αήττητο των «πρασίνων» και έβαλε φωτιά στη μάχη του τίτλου

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2021 21:13

Ο Φαλανιακός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της χθεσινής 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Κώστα Νεμπεγλέρα νίκησε μετά από ανατροπή στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας» της Τσαριτσάνης τον Οικονόμο με 3-2 στο ντέρμπι κορυφής και έβαλε φωτιά στη μάχη του τίτλου. Οι φιλοξενούμενοι έσπασαν το αήττητο των αντιπάλων τους και έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό τάιμινγκ, κερδίζοντας πολύτιμο έδαφος στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης.
Η χθεσινή νίκη του Φαλανιακού στην Τσαριτσάνη διαφοροποίησε το τοπίο στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο την αδρεναλίνη για τη συνέχεια.
Ως εκ τούτου ο Δωτιέας Αγιάς που νίκησε με το εμφατικό 5-0 τον Όλυμπο Γόννων πλησίασε στον πόντο τον πρωτοπόρο Οικονόμο και επιπλέον αποτελεί τη μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα, ενώ την απόστασή τους από την Τσαριτσάνη μείωσαν επίσης τόσο ο Αχιλλέας Φαρσάλων που επιβλήθηκε με το ευρύ 4-0 του Αμπελωνιακού όσο και η ΑΕ Κιλελέρ που νίκησε με 4-1 την Αμπελιά, αλλά και ο Παναγροτικός που έστω με το φτωχό 1-0 επικράτησε της Δόξας Βλαχογιαννίου.
Από κει και πέρα η Δόξα Αργυροπουλίου πήρε πολύ σημαντική νίκη με 3-0 στο ντέρμπι με τον Δαμασιακό (φαίνεται πλέον με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο η δουλειά του νεαρού Στέλιου Μπαχτσιβάνου στους «κιτρινόμαυρους»), ενώ ο Σμόλικας Φαλάνης διεύρυνε το σερί των επιτυχιών του, κερδίζοντας αυτήν τη φορά την Αστραπή Ν. Πολιτείας με 1-0.
Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:

 

ΣΠΟΥΔΑΙΟ «ΔΙΠΛΟ» ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Ο ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ
Εκπληκτική ανατροπή σημειώθηκε χθες στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας» της Τσαριτσάνης, όπου ο Φαλανιακός έφυγε νικητής με 3-2, παρά το ότι βρέθηκε στο 13’ να ηττάται με 2-0.
Μόλις στο 2’ οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν για πρώτη φορά, όταν ο Στ. Δραχαλίβας πραγματοποίησε ατομική προσπάθεια από αριστερά και μπαίνοντας στη μεγάλη περιοχή, πλάσαρε άψογα τον Ντιντή, ενώ στο 13’ αξιοποιώντας το γύρισμα του Ντούφα, ο Βλαχάκης με σουτ από το ύψος του πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.
Τέσσερα λεπτά αργότερα, οι Φαλανιώτες ξαναμπήκαν στο παιχνίδι με το γκολ που πέτυχε με διαγώνιο σουτ ο άλλοτε παίκτης του Οικονόμου, Μπλέντι Μούτσα. Στο 19’ καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ των φιλοξενουμένων, όταν η μπάλα κατά την απόκρουση από τον Σουγλή, προσέκρουσε στο πόδι του Μπουμπουνάρα και ακολούθως στο χέρι του Μιφτάρι. Μετά από δύο λεπτά διαμαρτυριών, η «εσχάτη των ποινών» εκτελέστηκε εύστοχα από τον Τσιάκο που ισοφάρισε σε 2-2.
Στο 24’ το δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Ντιντή απέκρουσε για λογαριασμό του το κοντινό σουτ του Πεπκολάι από πλάγια θέση, ενώ στο 35’ το σουτ του Μπουμπουνάρα έφυγε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι. Ενδιαμέσως, είχε αποχωρήσει αναγκαστικά λόγω ενοχλήσεων ο Δραχαλίβας, γεγονός που - αναμφίβολα - επηρέασε τον αγωνιστικό σχεδιασμό των «πρασίνων».
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Φαλανιακός πλησίασε σε τρίτο γκολ στο 55’ αλλά το σουτ του Λόλα κατέληξε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 71’ ολοκληρώθηκε η ανατροπή του αποτελέσματος με την υποδειγματική εκτέλεση φάουλ του Βασίλη Λάιου που σημάδεψε το δεξί «παραθυράκι» του Νούσια (2-3). Από το σημείο εκείνο, οι γηπεδούχοι έψαξαν - χωρίς επιτυχία - το γκολ της ισοφάρισης, με τις πιο επικίνδυνες στιγμές να καταγράφονται στο 77’ με τον Βλαχάκη και (κυρίως) στο 84’ με τον Σουγλή, φάσεις στις οποίες ο Ντιντής αντέδρασε σωστά, μπλοκάροντας την μπάλα.
Η φάση του 2-2 είναι αυτή που προκάλεσε τις περισσότερες συζητήσεις για τη διαιτησία του Κώστα Στάικου που προσπάθησε να αποδώσει δικαιοσύνη, με τη συνδρομή των βοηθών Βασίλη Μάνου - Γρηγόρη Δεδικούση. Ο δεύτερος δέχθηκε τα «πυρά» φιλάθλων των γηπεδούχων για την ίδια φάση, για το ενδεχόμενο ύπαρξης (οριακού) οφσάιντ, με τη φυσιολογική αμφιβολία να οδηγεί σε συνέχιση του αγώνα.
Μετά το τέλος του αγώνα ο Φαλανιακός σε ανακοίνωσή του ευχαριστεί τη διοίκηση του Οικονόμου για την άριστη φιλοξενία. Παράλληλα η νίκη της ομάδας αφιερώνεται στον νεαρό ποδοσφαιριστή Παπαδάκο που πρόσφατα είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Ν. Φώλλας - Ν. Καραμήτσιος): Νούσιας, Μιφτάρι, Μπουμπουνάρας, Σουγλής, Αυλογιάρης, Αθανασούλης, Στ. Δραχαλίβας (27’ λ.τ. Πάτσης), Πούτας (63’ Ντάλλας), Βλαχάκης, Πεπκολάι, Ντούφας (75’ Σεμερτζίδης).
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Κ. Νεμπεγλέρας): Nτιντής, Μαχαίρας (16’ Λόλας), Γιαννακόπουλος, Γ. Πανταζής, Λάιος (80’ λ.τ. Κολοβός), Ηλ. Πανταζής, Μούτσα, Σέσι, Γαρυφαλλόπουλος, Τσιάκος, Νάστας (78’ Λυγούρας).

 

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΗΤΤΗΤΟΣ Ο ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ
Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το χθεσινό παιχνίδι στο γήπεδο Ανάβρας ο Δωτιέας Αγιάς ο οποίος επιβλήθηκε του Ολύμπου Γόννων με τα ευρύ 5-0. Το τελικό αποτέλεσμα και η εν γένει εικόνα του παιχνιδιού δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για οποιαδήποτε κριτική. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι με αυτή την επιτυχία και σε συνάρτηση με την ήττα του Οικονόμου, ο Δωτιέας Αγιάς αποτελεί τη μοναδική αήττητη ομάδα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Τα γκολ για τους «ερυθρόλευκους» πέτυχαν οι Τσιρογιάννης (31’-πέν), Μακρής (40’), Δημολιός (57’), Φουκάλας (74’) και Πατσιωτός (80’).
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ντελέζος με βοηθούς τους κ. Δ. Κοτούμπα και Σιαπλούλη.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Τ. Μπεριτζάς-Κ. Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Τσακάλι (55’ Γκατζούλης), Κορλός, Παππάς (40’ Μάνικος), Δημολιός, Σούμπασης, Μακρής (55’ Χατζής), Ντακούλας, Μπλατσέρι (55’ Φουκαλάς), Τσιρογιάννης (46’ Πατσιωτός), Λεσάι.
ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΟΝΝΩΝ (Δ. Κωστής): Παπαζήσης, Συγκούνας, Ζαϊρές Γ. (65’ Τζίκα Ιλ.), Τσιντζιλόνης, Ζαϊρές Β. (75΄Αλεξόπουλος), Φώλιας, Σερίφης, Παρασκευούδης (60΄ Κολτσίδας), Τζήκας (65΄Γκαγκανάσιος), Κόκρας (75΄ Γουγουλιάς), Μπούμπουλης Θ.

 

ΝΙΚΗ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΩΤ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σωτήρη Παπακωνσταντίνου που πέτυχε χατ-τρικ, ο Αχιλλέας Φαρσάλων επιβλήθηκε του Αμπελωνιακού με το ευρύ 4-0. Οι γηπεδούχοι έκαναν φανερές τις προθέσεις τους από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και άνοιξαν το σκορ στο 8′ όταν μετά το σουτ του Κερμελίδη και την απόκρουση του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, ο Παπακωνσταντίνου πήρε το ριμπάουντ και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0).
Στο 15′ ο ίδιος παίκτης μετά από συνδυαστική προσπάθεια διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 52′ με ωραίο φαλτσαριστό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0 πετυχαίνοντας παράλληλα χατ-τρικ.
Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 85′ ο Μπαϊράμι με δυνατό σουτ.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Κουκούλης, με βοηθούς τους κ. Νάκα και Ν. Κοτουμπά.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Χρ. Καπελιάνης): Κουσιάς, Σταθάκος, Παπαδόπουλος, Ντελής Δ., Τσούλης Θ., Πατσιούρας, Γανός, Χατζόπουλος, Λαβαντσιώτης, Κερμελίδης, Παπακωνσταντίνου (Ντελής Γ., Καραμπάλιος, Αετόπουλος, Μπαιράμι).
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Δ. Αλεξανδρής): Καρκατσέλας, Κυρίτσης, Κολιός, Πάνου, Αλατάς, Αλεξόπουλος Στ., Μπαρούτζας, Χατζούλης, Βούκιας, Αλεξόπουλος Αχ., Πόνηρος (Μεσημέρης, Μαυρίδης, Γκίρζι).

 

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΤΟ ΚΙΛΕΛΕΡ
Παίζοντας με αποφασιστικότητα και χωρίς να δώσει περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλό της η ΑΕ Κιλελέρ έκανε εύκολη την υπόθεση νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό Αμπελιάς του οποίου επιβλήθηκε με 4-1.
Οι γηπεδούχοι έθεσαν τις βάσεις της νίκης στο πρώτο κιόλας ημίχρονο στο οποίο προηγήθηκαν με 2-0 χάρη στα γκολ των Ντιντή (31’) και Τζέκα (45’).
Με το «καλημέρα» του β’ ημιχρόνου (47’) ο Τζέκα βρήκε εκ νέου δίχτυα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 3-0, ενώ στο 66’ ο Ζάχος πέτυχε το 4-0, βάζοντας ουσιαστικά τέλος στο ματς.
Οι φιλοξενούμενοι (στον πάγκο των οποίων έκανε ντεμπούτο ο τεχνικός Δημήτρης Βλάχος μετά το πρόσφατο διαζύγιο με τον ΑΣ Βορειοηπειρωτών) μείωσαν σε 4-1 στο 85’ με τον Χατζή.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Νίτσας, που είχε βοηθούς τους κ. Μίχο και Διαμαντή.
ΑΕ ΚΙΛΕΛΕΡ (Αχ. Τσιβόπουλος): Καρακυρίτσης, Γαρουφαλιάς (46’ Κίτσιος Δ.), Ζιόμπουρας (60’ Κίτσιος Π.), Τσακίρης (68’ Κωστόπουλος), Καρακάνος (60’ Ζάχος), Κορδαλής, Τζέκα (68’ Φαρμάκας), Ντιντής, Αργύρης, Παπαχρήστος, Κουβελάς.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΜΠΕΛΙΑΣ (Δ. Βλάχος): Κιλιργιώτης, Χάμος, Κοτρώτσιος Θ., Αντωνίου, Νικολακούλης, Χατζής, Κοτρώτσιος Χρ., Γκαραβέλης (60΄ Βασιλειάδης), Χριστοδούλου (65΄ Πλίτσης), Καρατζούκος, Τσαπατώρης.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟ
Τρεις επιπλέον βαθμούς πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Παναγροτικός Νίκαιας, ο οποίος επικράτησε στο γήπεδο Ζαππείου της Δόξας Βλαχογιαννίου με 2-1. Η ομάδα του Νίκου Παπανικολάου επέστρεψε στις νικηφόρες εμφανίσεις μετά την ήττα στο ντέρμπι με την Αγιά, σ’ ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην επανάληψη. Οι δύο ομάδες στο πρώτο μέρος αναλώθηκαν σε ευκαιρίες, για να φτάσουμε στο 50’ όταν ο Γκανάβας με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ, ενώ στο 59’ ο Χριστοδούλου με κοντινό πλασέ μετά από εκτέλεση φάουλ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.
Η Δόξα μείωσε στο 82’ με το εντυπωσιακό μακρινό (από τα 40 περίπου μέτρα) σουτ του Γκουρομπίνου, που έστειλε την μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Αντωνίου, που είχε βοηθούς τους κ. Πατέτσιο και Σκριάπα.
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Ν. Παπανικολάου): Τζουβάρας, Αλατάς (60’ Τσούρα), Φάσσας (70’ Γεωργόπουλος), Σώκος, Περήφανος Νάτσης (60’ Παπακώστας) Χουσενάι, Γκανάβας (75’ Γκατζούλης), Γκουντίκας, Χριστοδούλου, Πετράκης (46’ Ακρίβος)
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Γραβάνης, Παληγιάννης, Πατσής, Φράτζας, Κυπαρίσσης, Πέτρου, Τσιάρας, Κοντοθανάσης (55’ Φουρκιώτης), Αλεξίου (70’ Λάκης), Γελαλής (65’ Μ. Γκουρομπίνος), Σ. Φακίτσας.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ Η ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ
Σ’ ένα παιχνίδι που εκ προοιμίου έδειχνε ντέρμπι η Δόξα Αργυροπουλίου κατάφερε να επιβάλει την παρουσία της και να φτάσει στη νίκη με 3-0 κόντρα στον Δαμασιακό. Για τους φιλοξενούμενους η χθεσινή ήταν η πρώτη ήττα μετά από τέσσερις σερί νίκες.
Το σκορ άνοιξε στο 19’ ο Σαμπαλάρι με προβολή ύστερα από φάουλ του Φουρτούνα, ενώ στο 28’ ο Βασιλειάδης μετά από ατομική ενέργεια από τα δεξιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 81’ ο Σακοράφας με πλασέ ύστερα από κόρνερ του Σαμπαλάρι.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Βασιλός, με βοηθούς τους κ. Γκαρέλη και Δίχρη.
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Στ. Μπαχτσιβάνος): Σαμπαλάρι Γκ., Καραλής Ι. (80’ Ντέλας), Μπουζούκας, Καραγιάννης, Μπαμπάκος (75’ Βουγιατζής), Φουρτούνας, Καραλής Π., Σακοράφας (77’ Πέρπερας), Βασιλειάδης, Σαμπαλάρι Α., Τζατζάκης (80’ Μπέλτσιος)
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Β. Νάρης): Νικολακούλης, Ασπραδάκης (65’ Τσιάλτας), Μουσιάρης Θ., Ιωαννίδης, Οικονόμου, Σκούπρας, Θόμο (46’ Δούκας), Κυρατζής (46’ Βίδρας), Λούτσος, Μουσιάρης Δ., Τσούτσας.

 

ΕΒΑΛΕ «4X4» Ο ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ
Την τέταρτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε χθες στο γήπεδο Ροδιάς ο Σμόλικας Φαλάνης, ο οποίος αυτή τη φορά επικράτησε της Αστραπής Ν. Πολιτείας με 1-0 και πλησίασε την προνομιούχο εξάδα. Το χρυσό γκολ για την ομάδα του Γιώργου Μάτου πέτυχε στο 42’ ο Πρίφτης με γυριστό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή μετά από σέντρα του Λιάκου, ενώ ευκαιρίες χάθηκαν κυρίως από τους Πρισακάρου και Λιάκο.
Οι φιλοξενούμενοι που κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες είχαν δύο καλά σουτ προς το τέλος του αγώνα, αλλά δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν την ήττα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Τέγος, με βοηθούς τους κ. Καραμπούλα και Χατζηκαμαγιάννη.
Η διοίκηση του Σμόλικα Φαλάνης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Δήμο Τυρνάβου και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Χριστόφορο Κατσαρό για την παραχώρηση του γηπέδου Ροδιάς.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Γ. Μάτος): Παπαγιάννης, Λιάκος, Χασιώτης, Πρίφτης, Μανακούσιος Θ., Παπαθανασίου (20’ λ.τ. Βράκας), Περδίκης Χριστακέας (70’ Χαζίζι), Καρυώτης (75’ Τάφα) Μανακούσιος Δ. (80’ Μανδραβέλης), Πρισακάρου.
ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Ι. Σιάρκος): Μασούρας, Κατσιάνος, Παπανικολάου, Κυρίτσης, Μπομπότης, Κολλάτος, Πέτρου, Μπόνιας (75΄Κουρής), Φουρκιώτης (60΄Κωνσταντίνου), Βέλας (60΄Ζαρκαδής), Καλτσάς (75΄Βρούβας).

 

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Παναγροτικός - Βλαχογιάννι    2-1
Οικονόμος Τσαρ.-Φαλανιακός    2-3
Δωτιέας Αγιάς- Γόννοι    5-0
Κιλελέρ- Αμπελιά    4-1
Αργυροπούλι-Δαμασιακός    3-0
Αχιλλέας Φ.-Αμπελωνιακός    4-0
Σμόλικας -Αστραπή ΝΠ    1-0
Μαυροβούνι-Αβέρωφ (αναβλ.)
Δήμητρα Γιάνν.-ΑΣ Βορειοηπειρωτών (αναβλ.)

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Οικονόμος    26-8    28
2. Δωτιέας Αγιάς    22-8    27
3. Φαλανιακός    32-7    25
4. Αχιλλέας Φ.    21-4    25
5. Κιλελέρ    23-6    24
6. Παναγροτικός    24-11    23
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
7. Αργυροπούλι    15-14    16
8. Σμόλικας    16-20    16
9. Μαυροβούνι    11-10    15
10. Δαμασιακός    12-19    14
11. Αμπελιά    14-20    13
12. Δήμητρα Γιάνν.    4-9    10
13. Γόννοι    6-20    8
14. ΑΣ Βορειοηπειρωτών    7-18    7
15. Αμπελωνιακός    8-19    6
16. Βλαχογιάννι    4-19    4
17. Αβέρωφ    2-19    4
18. Αστραπή ΝΠ    5-21    2
*Παναγροτικός, ΑΣ Βορειοηπειρωτών, Μαυροβούνι και Αβέρωφ έχουν ένα ματς λιγότερο, ενώ η Δήμητρα Γιάννουλης δύο λιγότερα.

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (18/12, 15:00)
Οικονόμος -Αργυροπούλι
Δαμασιακός-Σμόλικας
Φαλανιακός-Κιλελέρ
Αστραπή ΝΠ-Μαυροβούνι
Αμπελιά-Αχιλλέας Φ.
Αβέρωφ-Δωτιέας Αγιάς
Αμπελωνιακός-Παναγροτικός
Γόννοι-Δήμητρα Γιάνν.
ΑΣ Βορειοηπειρωτών-Βλαχογιάννι

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass