Στα... χαρτιά η πρόκριση για Τότεναμ και Ρεν

Δημοσίευση: 11 Δεκ 2021 20:25

Ο αγώνας της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των Ομίλων του Europa Conference League (7ος) ανάμεσα στην Τότεναμ και στη Ρεν δεν θα διεξαχθεί οριστικά, μετά την ακύρωσή του την Πέμπτη (9/12) λόγω των λοιμώξεων οκτώ παικτών της Τότεναμ από τον κορονοϊό, όπως ανακοίνωσε χθες Σάββατο (11/12) η UEFA.

Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι προσπάθησε να βρει μια βιώσιμη λύση για να επαναπρογραμματίσει τον αγώνα που επρόκειτο να γίνει πριν 48 ώρες στο Λονδίνο και να διασφαλίσει ότι η φάση των Ομίλων θα μπορούσε να ολοκληρωθεί.
«Δυστυχώς, παρ’ όλες τις προσπάθειες, δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί μια λύση που θα μπορούσε να λειτουργήσει και για τους δύο συλλόγους», τονίζει η UEFA και προσθέτει: «Κατά συνέπεια, ο αγώνας δεν μπορεί πλέον να διεξαχθεί και, ως εκ τούτου, το θέμα θα παραπεμφθεί στο αρμόδιο όργανο της UEFA για να ληφθεί απόφαση σύμφωνα με τον κανονισμό των αγώνων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass