Το ντέρμπι συνεχίζεται…

Μεταξύ Ηρακλή Λάρισας και ΠΟΕ

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2021 20:15

Το ντέρμπι του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας μεταξύ Ηρακλή Λάρισας - ΠΑΕ συνεχίζεται με ένα ντέρμπι ανακοινώσεων.


Ο Ηρακλής Λάρισας μεταξύ άλλων αναφέρει: «Σας φιλοξενήσαμε στο καλύτερο γήπεδο του Νομού και ευχόμαστε να έχετε την ευκαιρία να ξαναπαίξετε σε τέτοιο γήπεδο. Κάτι που το ευχαριστηθήκατε και φάνηκε και από τις πολλές σέλφι που βγάλατε. Σας φιλοξενήσαμε στον καλύτερο αγωνιστικό χώρο που θα μπορούσατε να παίξετε τέτοια εποχή.
Δυστυχώς σας κερδίσαμε και μάλλον δεν μας το επιτρέπετε. Αλλιώς θα πούμε ότι έχετε κοντή μνήμη. Γιατί μόλις πέρυσι, όταν κερδίσατε μέσα στη Νεάπολη και σωθήκατε, μας ευχαριστούσατε για τη φιλοξενία.
Σε αντίθεση με όσα έκανε ο πρόεδρός σας, όταν χάσατε στο Super Cup στον Τύρναβο, που πέταξε μπουκάλι προς τον πρόεδρό μας και τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Ν. Λάρισας κ. Μπουχλαριώτη, και μας απειλούσε με ακατανόμαστες εκφράσεις. Μάλλον η φιλοξενία για εσάς είναι καλή όταν κερδίζετε και κακή όταν χάνετε.
Όσο για το αγωνιστικό μέρος και αφού βγάλατε και τα 3 μας γκολ άκυρα, σας βάζουμε τώρα για να δείτε τα βίντεο των τριών γκολ και ειδικά του 3ου γκολ για το οποίο φωνάζετε και περισσότερο, που δικαιώνει απόλυτα τον επόπτη και την πολύ καλή θέση που είχε στη φάση για να τελειώσει και αυτό το παραμύθι.
Μάθετε να χάνετε και να κερδίζετε στους αγωνιστικούς χώρους κύριοι του Π.Ο.Ε.».
Η απάντηση του ΠΟΕ ήταν άμεση αναφέροντας: «Αντί να ζητήσει ταπεινά συγγνώμη έστω και ύστερα από αρκετές ώρες από τη λήξη του αγώνα για τη συμπεριφορά του, συνεχίζει να προκαλεί παραποιώντας την αλήθεια με την ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας. Εμείς θα του τονίσουμε κάποια πράγματα, μήπως και καταλάβει αυτά που ξέρει όλη η Λάρισα και η περιοχή της Θεσσαλίας.
Ο ΠΟ Ελασσόνας είναι η πιο ιστορική ομάδα του Νομού μετά την ΑΕΛ και δεν καπηλεύτηκε ποτέ την ιστορία άλλης ομάδας, για να διεκδικήσει δόξα που δεν του ανήκει ούτε νομίζει ότι μπορεί να την υποκαταστήσει. Αγωνίζεται επί δεκαετίες σε ένα από τα καλύτερα γήπεδα των εθνικών πρωταθλημάτων και δεν είχε ποτέ έδρα κάποιο ξέφραγο αμπέλι ή γήπεδα 5x5.
Εμείς που υπηρετούμε αυτή την ομάδα με όπλο την εμπιστοσύνη που μας δίνουν οι χιλιάδες φίλαθλοι της περιοχής μας ξέρουμε να χάνουμε έντιμα αλλά ξέρουμε και πώς κερδίζουν κάποιοι άλλοι που μετά περηφανεύονται για δήθεν άθλους που πέτυχαν. Αυτός είναι καταδικασμένος να δίνει τους αγώνες του σαν να είναι μονίμως τιμωρημένος με ποινή «κεκλεισμένων των θυρών». Δεν ξεπερνιέται εύκολα αυτό το τραύμα.
Τώρα είναι πιο ξεκάθαρο γιατί δεν ήθελε να επιτρέψει τη μαγνητοσκόπηση του αγώνα από δική μας κάμερα, ελπίζοντας ότι δεν θα υπάρχουν αποδείξεις για τα αίσχη που έγιναν με τα διαιτητικά μονόπλευρα φαλτσοσφυρίγματα, αλλά και τα επεισόδια που προκάλεσε εναντίον φίλων της ομάδας μας.
Δεν είναι τυχαίο που επανέλαβε τα ίδια που είχε κάνει και στον Τύρναβο στον αγώνα Σούπερ Καπ, εκεί όπου αντί να πανηγυρίζει για την ομάδα του καυγάδιζε ακόμη και στο πάρκινγκ του γηπέδου. Φυσικά δεν διστάζει να μπλέξει και το όνομα του προέδρου της ΕΠΣ κ. Μπουχλαριώτη που ήταν παρών και διαπίστωσε την απαράδεκτη συμπεριφορά του.
Ο χώρος του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού δεν έχει θέση για πρόσωπα που λειτουργούν με τέτοιες πρακτικές. Αν μάλιστα απομακρυνθούν από τα γήπεδα, είναι σίγουρο ότι κανένας δεν θα λυπηθεί για την απουσία τους».

 

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(7η αγωνιστική)
Α.Ο. Ν. Αρτάκης-Δήμητρα    0-1
Α.Ο. Υπάτου-Θησέας    3-0
Π.Ο. Φήκης-Ατρόμητος Παλαμά    1-0
Εθνικός Κερ.-Αταλάντη    2-1
Ηρακλής Λάρισας-Π.Ο.Ε.    3-2
Αμβρυσσέας-Μακρυχώρι    3-0 ά.α.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 7 αγώνες)
1. Ηρακλής Λαρ.    15
2. Α.Ο. Υπάτου    14
3. Δήμητρα Ευξ.    14
4. Θησέας Αγρ.    12
5. Αμβρυσσέας    12
6. Ν. Αρτάκη    12
7. Κεραμίδι    11
8. Ελασσόνα    10
9. Π.Ο. Φήκης     10
10. Ατρόμητος Παλ.    3
11. Μακρυχώρι.    1
12. Αταλάντη    0

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (12/12)
Ευξεινουπολη-Ν. Κεραμιδίου
Θησέας Αγριάς-Ηρακλής Λάρισας
Αμβρυσσέας-Α.Ο. Ν. Αρτάκης
Ατρόμητος Παλαμά-Π.Ο. Ελασσόνας
Αταλάντη-Π.Ο. Φήκης
Μακρυχώρι-Α.Ο. Υπάτου    0-3 ά.α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass