Παραδόθηκε αμαχητί ο Απόλλων Λάρισας

*ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ EΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΓΛΙΑ 0-1 ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ *ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 2

Δημοσίευση: 05 Δεκ 2021 21:03

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ. Κώστας Τζάντζος
Κατώτερος του καλού του εαυτού και χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, ο Απόλλων Λάρισας γνώρισε χθες την ήττα στο γήπεδο της Φιλιππούπολης από τον νεοφώτιστο Α.Ο. Τρίγλιας με σκορ 1-0.


Αποτέλεσμα που σίγουρα δημιουργεί έντονο προβληματισμό, δείχνει πως κάτι δεν πάει καλά και δεν αποκλείεται να σημειωθούν ραγδαίες εξελίξεις, ίσως και τη σημερινή ημέρα.
Πάντως το θετικό για τους φιλοξενούμενους είναι πως μετά από πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες, η ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη γεύτηκε τη χαρά της νίκης, καθώς επικράτησε 1-0 του Απόλλωνα Λάρισας εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League 2.
Το θετικό, πέρα από τους τρεις βαθμούς, ήταν ότι για ακόμα ένα ματς κράτησαν το μηδέν στην άμυνα.
Στην αντίπερα όχθη, οι «κυανόλευκοι» παραμένουν δίχως τρίποντο στο Πρωτάθλημα και δείχνουν πως τα πράγματα ήδη έγιναν πάρα πολύ δύσκολα…
Στα του αγώνα, η πρώτη φάση στο παιχνίδι ανήκε στον ορεξάτο Α.Ο. Τρίγλιας, με τον Τότσκα να κάνει το σουτ και η μπάλα να περνάει άουτ στο 3’. Δύο λεπτά μετά, οι «κίτρινοι» απείλησαν ξανά, με την κεφαλιά του Τότσκα να καταλήγει έξω, ενώ στο 20ό λεπτό έχασε μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία για να πάρει κεφάλι στο σκορ. Ο Καρτσαμπάς βρήκε με το κεφάλι τον Μπαστακό, ο οποίος κατέβασε την μπάλα και έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω.
Στο 25’ οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το 0-1, αλλά το σουτ του Πανάγου πέρασε λίγο άουτ.
Στην επανάληψη και συγκριμένα στο 67’ ο Α.Ο. Τρίγλιας έχασε μία ακόμα ευκαιρία, όταν ο Τότσκα έκανε ωραία κίνηση από τα δεξιά και γύρισε την μπάλα με στόχο τον Μπαστακό, όμως ο Καρρίκι πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ.
Η πίεση πάντως απέδωσε καρπούς στο 85’. Μετά από λάθος του Λίταινα, ο Κάκκο έκανε την κάθετη μπαλιά και ο Καρτσαμπάς με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα, βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Μετά την επίτευξη του τέρματος του Α.Ο. Τρίγλιας, οι παίκτες των δύο ομάδων ήρθαν σε σύρραξη, όμως με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το συμβάν έληξε γρήγορα.
Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τον Α.Ο. Τρίγλιας να παίρνει ένα σπουδαίο τρίποντο, το πρώτο της φετινής περιόδου και τον Απόλλωνα Λάρισας να μένει στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα της Super League 2.
Διαιτητής ήταν ο κ. Ψυχούλας (Βοιωτίας), ο οποίος είχε συνεργάτες τους κ. Φίλο (Βοιωτίας) και Δελή (Βοιωτίας), ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο κ. Θεοχάρης (Θεσσαλίας) και παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Μπλούνας (Φθιώτιδας).
Κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν από τον Απόλλωνα οι Χατζής, Λίταινας, Ντιμπουέ, ενώ από τον Α.Ο. Τρίγλιας οι Α. Παπαστεριανός, Μ. Παπαστεριανός, Πήλιος και Καρτσαμπάς.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Στράτσια): Aστράς, Σκούπρα, Τιμπουέ (90’ Νούσιος), Καρρίκι, Γιαννίτσης, Χατζής, Κόζου (82’ Λεμάνγκρ), Λίταινας, Βίγια (69’ Zιάκας), Κανούλας, Παναγιώτου.
Α.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πανάγου, Μανωλάκης, Χρουσιέλ, Α. Παπαστεριανός, Πήλιος (90’+3’ Κωστούλας), Μ. Παπαστεριανός, Καρτσαμπάς, Τότσκα (82’ Κάκκο), Ματίας Τομάς (72’ Μασούρας), Μπαστακός (90’+3’ Βιτίνιο).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass