Ζεσταίνει και τον κόσμο της η ΑΕΛ

*ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ (14:45) *ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2021 20:00

Ο χειμώνας ήρθε για τα καλά από χθες και στη θεσσαλική πρωτεύουσα, με πολύ κρύο και δυνατές βροχοπτώσεις, μηνύματα του καιρού για βαριά επιδείνωση το επόμενο διάστημα στην περιοχή μας.


Αισιόδοξα όμως μηνύματα έστειλαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ δύο ημέρες πριν, με την εξαιρετική εμφάνιση που έκαναν στον αγώνα του Κυπέλλου της φάσης των «16» κόντρα στον ΠΑΟΚ (παρά το άδικο 1-1) στο στάδιο Αλκαζάρ, σε συνδυασμό με το ότι η ομάδα κέρδισε αρκετά νέα παιδιά, τα οποία αξιοποίησαν την ευκαιρία που τους δόθηκε.
Και βέβαια, αν ο αγώνας ρεβάνς του Κυπέλλου δοθεί σε γήπεδο χωρίς φιλάθλους μετά τη χθεσινή τιμωρία της έδρας του ΠΑΟΚ, τότε οι ελπίδες για πρόκριση θα αυξηθούν.
Παράλληλα η ΑΕΛ κερδίζει σιγά-σιγά με την αγωνιστική της συμπεριφορά και τον κόσμο της, που βλέπει πως τα νέα παιδιά έχουν εξέλιξη, καταβάλλουν φιλότιμες προσπάθειες σε όλα τα επίπεδα και αν δουλέψουν σκληρά, το μέλλον τούς ανήκει.
Όλοι μας γνωρίζουμε πως στόχος των «βυσσινί» είναι να επανέλθουν στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και θέλουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα να μπουν στη θέση του οδηγού, στον Α’ Όμιλο της Super League 2.
Αύριο στο στάδιο Αλκαζάρ στις 14:45, θα αναμετρηθούν δύο «βασίλισσες», η μία του Κάμπου που είναι η ΑΕΛ και η δεύτερη του Βορρά, που είναι η Βέροια, πρωτοπόρος μέχρι τώρα στον 1ο Όμιλο της κατηγορίας.
Αναμφισβήτητα τον πρώτο λόγο για να επικρατήσει, ώστε να έχει περισσότερο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα γι’ αυτήν και τον κόσμο της, είναι η ΑΕΛ, αλλά κάτι τέτοιο θέλουμε να το δούμε στον αγωνιστικό χώρο...
Δύσκολο μεν ματς, αλλά όχι ακατόρθωτο για να κερδίσει η ομάδα του Κάμπου και να κάνει μια καινούργια αρχή στο πρωτάθλημα, που πρέπει απλά να είναι περαστική και τίποτα παραπάνω, σεβόμενοι τους αντιπάλους της, αλλά και αγωνιζόμενη πάντα με πάθος και πειθαρχία, με τη βαριά φανέλα που έχει.
Ομάρ (τραυματίας) και Όγκμποε (τιμωρημένος) θα είναι οι δύο απουσίες για τον τεχνικό Ηλία Φυντάνη, ο οποίος σήμερα θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας μετά την τελευταία προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί για τον αυριανό αγώνα με τη Βέροια.

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑ
Τον εκ νέου ορισμό των αγώνων της Ζακύνθου και της Καβάλας για την πρεμιέρα της Super League 2, με αντιπάλους την Καλλιθέα και τον Απόλλωνα Πόντου, αντίστοιχα, διέταξε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Το δικαιοδοτικό όργανο έκρινε ότι δεν υπάρχει υπαιτιότητα για τη μη διεξαγωγή των αναμετρήσεων, στις οποίες οι δύο ομάδες δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν, αφού είχαν μόλις γίνει δεκτές στη δεύτερη κατηγορία (με την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου) και δεν είχαν ποδοσφαιριστές για να παίξουν.

*Σήμερα για την 6η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Super League 2 θα γίνουν τα παρακάτω παιχνίδια:
14:45 Διαγόρας - ΑΕΚ Β’
14:45 Αιγάλεω - ΠΑΣΑ Ηρόδοτος (ERTFLIX)
17:00 Εργοτέλης - Παναθηναϊκός Β’ (ΕΡΤ3)
*Η Super League 2 προχώρησε στην αναβολή του αγώνα Αστέρας Βλαχιώτη-Καλαμάτα για την 6η αγωνιστική του Β’ Oμίλου, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί αύριο, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στη γηπεδούχο ομάδα.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass