Επιτυχίες εντός και εκτός Ελλάδας από τον Ογχηστο

Δημοσίευση: 30 Νοε 2021 19:59

Ο Όγχηστος επέστρεψε στην αγωνιστική δράση (λόγω της πανδημίας είχαν διακοπεί οι αθλητικές διοργανώσεις) με επιτυχίες εντός και εκτός της χώρας.


Τρία στα τρία μετάλλια πήραν οι νεαροί παλαιστές του Όγχηστου, οι οποίοι ταξίδεψαν μέχρι τα σύνορα Σερβίας-Ουγγαρίας προκειμένου να αγωνιστούν στο 12ο Διεθνές Τουρνουά «Ferrens Csaba» της Kanziza στη Σερβία, ένα πολύ δυναμικό τουρνουά Ελληνορωμαϊκής Πάλης με τη συμμετοχή 300 αθλητών από 10 χώρες... Σερβία, Ουγγαρία, Βοσνία, Βουλγαρία, Αυστρία, Ρουμανία, Μολδαβία, Κροατία, Ελλάδα και Τσεχία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αποστολή από την πόλη της Λάρισας συμμετείχε και ο αθλητής της Παλαίστρας Ελασσόνας Χατζόπουλος Τριαντάφυλλος, ο οποίος κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 68 κλ. στην ηλικία των κάτω των 15 ετών. Για την ιστορία του Ογχηστου διακρίσεις πήραν οι: Χονδρονάσιος Γιώργος 3ος κατ. 36 κλ. U13 , Χονδρονάσιος Νίκος 2ος κατ. 80 κλ. κατ. U17 και Χασιώτης Ευαγγελος 2ος κατ. 80 κλ. U15.
Οι επιτυχίες δεν σταματούν όμως εδώ…
Σπουδαία εμφάνιση και διάκριση στους Βαλκανικούς Αγώνες Πάλης, όπου φέτος διεξήχθησαν στην πόλη της Ξάνθης, πήρε ο αθλητής Χασιώτης Ευάγγελος ο οποίος αναδείχτηκε 2ος Βαλκανιονίκης στην κατηγορία των 85 κλ. Παμπαίδων πάλης κάτω των 15 ετών στο στιλ της Ελληνορωμαϊκής Πάλης.
Ο αθλητής μετά από 3 νίκες και 1 ήττα κατέλαβε τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο της κατηγορίας του.
Τέλος, 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο για τον Χονδρονάσιο Γιώργο στην κατ. των 34 κλ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U13 που διεξήχθη στην πόλη της Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass