Ο ΠΣΑΤ βραβεύει τον Β. Μητρούσια

Δημοσίευση: 30 Νοε 2021 15:00

Ξεχωριστές είναι και φέτος οι ειδικές βραβεύσεις του ΠΣΑΤ στη λαμπρή εκδήλωση των 24ων ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου και ώρα 11.45, στο αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης και στην πλειοψηφία τους έχουν κοινωνικό πρόσωπο.
Οι ειδικές βραβεύσεις μάλιστα φέτος επεκτείνονται και πέραν του αθλητικού ρεπορτάζ και ανάμεσά τους είναι ο Λαρισαίος δημοσιογράφος, μέλος του ΠΣΑΤ, Βαγγέλης Μητρούσιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Το Δ.Σ. αποφάσισε ομοφώνως να κάνει από φέτος ένα ακόμα καινοτόμο βήμα στον θεσμό αναδεικνύοντας και βραβεύοντας και δημοσιογράφους εκτός του αθλητικού χώρου. Τιμώμενο πρόσωπο για το 2021 είναι η Ευλαμπία Ρέβη για την άρτια και κυρίως για την ανθρώπινη δημοσιογραφική κάλυψη του ρεπορτάζ των πυρκαγιών στη Βόρεια Εύβοια. Η Ευλαμπία δεν είναι αθλητική δημοσιογράφος, όμως για εμάς αυτό δεν έχει καμία σημασία. Γιατί δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τις εικόνες που είδαμε LIVE. Γιατί την ώρα που η φωτιά έκαιγε την περιοχή είδαμε μια κοπέλα με το μικρόφωνο του OPEN να λυγίζει ON AIR επειδή άκουγε από το στόμα ενός ηλικιωμένου κατοίκου ότι δεν επρόκειτο να εγκαταλείψει το σπίτι παρά τους κινδύνους που διέτρεχε.
Ο ΠΣΑΤ τιμάει και δύο μέλη του, τον Κώστα Ασημακόπουλο (Ethnos.gr και OPEN) και τον Βαγγέλη Μητρούσια (EΡT), που αν και αθλητικοί συντάκτες βρέθηκαν στο μέτωπο των πυρκαγιών της Βόρειας Εύβοιας καλύπτοντας με επάρκεια και μέτρο τα γεγονότα, αποδεικνύοντας τη δημοσιογραφική τους πληρότητα. Είναι γνωστό εξάλλου, παλαιόθεν, ότι η αθλητική δημοσιογραφία οδηγεί σε όλα τα ρεπορτάζ.
Το Δ.Σ. απονέμει τιμητική διάκριση στο μέλος του Συνδέσμου Τάκη Πουρναράκη για τη μεγάλη συμβολή του, στην ...επιστροφή του ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις και στην επιτυχημένη διεξαγωγή του.
Το Δ.Σ. απονέμει τιμητική διάκριση στον δημοσιογράφο και παλαιό αθλητή των μεγάλων αποστάσεων Τάσο Κοντογιαννίδη για το μεγάλο κοινωνικό του έργο. Ο Τάσος έχει καθιερώσει ετήσια χρηματικά έπαθλα στους μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου Σταυρούπολης Ξάνθης, από το οποίο έχει ο ίδιος αποφοιτήσει, ενώ είναι πάντα πρόθυμος και στηρίζει και δημοσιογράφους με δωροεπιταγές τις ημέρες των εορτών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass