ΑΝΤΡΙΑΝ ΚΟΛΟΜΠΙΝΟ:

«Μας στοίχισε η αποβολή του Μάριου...»

* «ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ» * ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΟΓΚΜΠΟΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΝΥΧΤΟΠΕΡΠΑΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΠΑΡ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ * ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥΣ * ΠΑΕ ΑΕΛ: ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Δημοσίευση: 30 Νοε 2021 21:00

Η ΑΕΛ σε τέσσερα παιχνίδια μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα της Super League αξιοποιεί την έδρα της έχοντας δύο νίκες, όμως εκτός έδρας ακόμη δεν έχει κερδίσει. Προχθές κόντρα στην Τριγλία (όπως αναφέρεται στη διοργανώτρια αρχή και όχι ως Ηρακλής που τον αναφέρουν τα ΜΜΕ) βασική αιτία ήταν η άσχημη διαιτησία της αναμέτρησης (1-1).


«Το αποτέλεσμα ήταν επηρεασμένο από την αποβολή του Μάριου, όπου το παιχνίδι άλλαξε και όλα τα παιχνίδια της κατηγορίας είναι πολύ δύσκολα» ήταν τα πρώτα λόγια του Ουρουγουανού παίκτη της ΑΕΛ και σκόρερ του προχθεσινού αγώνα Αντριάν Κολομπίνο για να προσθέσει λίγο αργότερα ότι: «Ο διαιτητής βρέθηκε σε άσχημη μέρα και δεν μας έδωσε δύο πέναλτι».
Σχετικά με το γκολ που πέτυχε (το δεύτερο με την ΑΕΛ αφού πέτυχε και ένα την περσινή σεζόν) είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να βάλω ένα γκολ με τη φανέλα της ΑΕΛ και πολύ χαρούμενος που μπόρεσα με αυτό το τέρμα να συνεισφέρω στην ομάδα».
Σχετικά με το αποτέλεσμα είπε: «Νομίζω ότι πρέπει να σκεφτούμε ότι πήραμε έναν βαθμό εκτός έδρας για το δύσκολο πρωτάθλημα. Αν δεν είχε αποβληθεί ο Μάριος ίσως, ήταν άλλο το αποτέλεσμα».
Τέλος, για το πρωτάθλημα και τα επόμενα παιχνίδια ο Κολομπίνο μας είπε: «Σ’ αυτήν την κατηγορία όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και γενικά το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι και να σκεφτόμαστε τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο και μετά να ξεκουραστούμε για ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Βέροια».
ΠΡΟΣΤΙΜΟ
Στο μεταξύ χθες η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι τιμώρησε με πρόστιμο τον Όγκμποε που αποβλήθηκε και τέσσερις παίκτες για νυχτοπερπατήματα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Με απόφαση του κ. Κούγια τιμωρούνται με 5.000 ευρώ πρόστιμο ο Όγκμποε για την αποβολή του στον χθεσινό αγώνα και από 3.000 ευρώ πρόστιμο οι Μπαντιμπανγκά, Αμπούντ, Γκοτζαμανίδης και Γρηγορόπουλος, γιατί αποκαλύφθηκε σήμερα ότι την Παρασκευή το βράδυ στις 2:00 τα ξημερώματα διασκέδαζαν στο μπαρ Lobster».
Από την πλευρά των παικτών διέρρευσε ότι είχαν βγει έξω και πήγαν σε μαγαζί για φαγητό, δίπλα από το μπαρ που ισχυρίζεται η ΠΑΕ ΑΕΛ, λόγω των γενεθλίων του Μπαντιμπανγκά (ανάρτησαν και φωτογραφία σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης στο ξενοδοχείο που διαμένει ο ποδοσφαιριστής λίγο πριν ξεκινήσουν) και αφού τελείωσαν το δείπνο, πήγαν στα σπίτια τους λίγο μετά τις 12 το βράδυ, κάνοντας υπέρβαση του ωραρίου τους κατά μία ώρα περίπου.
Χθες δόθηκαν από παίκτη διευκρινίσεις στην τεχνική ηγεσία για το θέμα που συνέβη.
ΤΡΙΓΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΗΡΑΚΛΗΣ
Επιστολή της διοργανώτριας αρχής δημοσιοποίησε η ΠΑΕ ΑΕΛ ότι η αντίπαλός της προχθές φέρει το όνομα της Τρίγλιας και όχι του Ηρακλή στα επίσημα έγγραφα.
Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ, μεταξύ άλλων, αναφέρει:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί την επιστολή με την άμεση ανταπόκριση του προέδρου και του Δ.Σ. της Super League 2, όπου επιβεβαιώνονται όλες οι καταγγελίες μας μέσω των ανακοινώσεών μας για την ΠΑΕ Τρίγλια, όπου στον κατάλογο των ΠΑΕ που συμμετέχουν στον Βόρειο Όμιλο της Super League 2 δεν συμπεριλαμβάνεται καμία ΠΑΕ Ηρακλής και ως μόνη συμμετέχουσα συμπεριλαμβάνεται η ΠΑΕ Τρίγλια Χαλκιδικής.
Αναμένουμε μετά την επίσημη ανακοίνωση της Super League 2 και την ενημέρωση από αυτή όλων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και ειδικά το Δ.Σ. της ΕΡΤ, ΕΡΤ3, ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ERTFLIX να πάψει πια αυτή η εξαπάτηση των τηλεθεατών, των ακροατών και χρηστών των συγκεκριμένων μέσων, μέσω δημοσιογράφων».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass