×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/303193

«Ερυθρόλευκο» το ντέρμπι της Ανάβρας

Ο Δωτιέας Αγιάς νίκησε τον Παναγροτικό με 3-2 και διατηρήθηκε μόνος στη 2η θέση - Ξέσπασε ο Φαλανιακός με 7-1 επί της Αμπελιάς - Νίκη με μεγάλο σκορ και για το Κιλελέρ (5-0 επί του Βλαχογιαννίου) - Σημαντικό τρίποντο για τον Αχιλλέα Φαρσάλων με 3-1 επί της Γιάννουλης -Νικηφόρα συνέχεια για Αργυροπούλι, Μαυροβούνι, Δαμασιακό και Σμόλικα

Δημοσίευση: 29 Νοε 2021 21:02

Ο Δωτιέας Αγιάς ήταν ο μεγάλος νικητής της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ, καθώς επικράτησε στο ντέρμπι κορυφής του Παναγροτικού με 3-2 και διατηρήθηκε μόνος στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα μόλις δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Οικονόμο.

Στην 3η θέση (μαζί με τον Παναγροτικό) αναρριχήθηκε το Κιλελέρ που νίκησε εύκολα τη Δόξα Βλαχογιαννίου με 5-0, ενώ στο γήπεδο Μακρυχωρίου ο Φαλανιακός ξέσπασε στον Ολυμπιακό Αμπελιάς τον οποίο συνέτριψε με 7-1.
Ο Αχιλλέας Φαρσάλων επέστρεψε στις επιτυχίες κερδίζοντας με 3-1 τη Δήμητρα Γιάννουλης και διατήρησε τη θέση του στην εξάδα.
Από κει και πέρα πολύτιμες νίκες πέτυχαν η Δόξα Αργυροπουλίου με 3-0 επί της ουραγού Αστραπής ΝΠ, ο Δαμασιακός με το ίδιο σκορ επί του Αβέρωφ, το Μαυροβούνι με 2-0 επί του ΑΣ Βορειοηπειρωτών και ο Σμόλικας Φαλάνης με 1-0 επί του Ολύμπου Γόννων.
Τέλος, στο ματς με το οποίο άνοιξε το απόγευμα του Σαββάτου η αυλαία της αγωνιστικής, ο πρωτοπόρος Οικονόμος Τσαριτσάνης νίκησε με 2-0 τον Αμπελωνιακό και διατήρησε τα σκήπτρα στην κατηγορία.
Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:

 

Οικονόμος - Αμπελωνιακός    2-0
Μαυροβούνι - ΑΣ Βορειοηπειρωτών    2-0
Δαμασιακός - Αβέρωφ    3-0
Δωτιέας Αγιάς - Παναγροτικός    3-2
Κιλελέρ - Βλαχογιάννι    5-0
Φαλανιακός - Αμπελιά    7-1
Αχιλλέας Φ. - Δήμητρα Γιάνν.    3-1
Σμόλικας - Γόννοι    1-0
Αργυροπούλι - Αστραπή ΝΠ    3-0

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Οικονόμος    23-5    25
2. Δωτιέας Αγιάς    16-7    23
3. Κιλελέρ    18-4    20
4. Παναγροτικός    22-10    20
5. Φαλανιακός    24-5    19
6. Αχιλλέας Φ.    14-4    19
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
7. Αργυροπούλι    12-9    13
8. Αμπελιά    13-15    13
9. Μαυροβούνι    8-10    12
10. Δαμασιακός    10-16    11
11. Δήμητρα Γιάνν.    4-9    10
12. Σμόλικας    12-20    10
13. Γόννοι    6-12    8
14. ΑΣ Βορειοηπειρωτών    6-17    6
15. Αμπελωνιακός    7-14    5
16. Βλαχογιάννι    3-14    4
17. Αβέρωφ    2-16    4
18. Αστραπή ΝΠ    5-18    2

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (4/12, 15:00)
Φαλανιακός-Αργυροπούλι
Αστραπή ΝΠ-Δαμασιακός
Αμπελιά-Οικονόμος
Αβέρωφ-Σμόλικας
Αμπελωνιακός-Κιλελέρ
Γόννοι-Μαυροβούνι
Βλαχογιάννι-Αχιλλέας Φ.
ΑΣ Βορειοηπειρωτών-Δωτιέας
Παναγροτικός-Δήμητρα Γιάνν.]

 

 

ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΙΑΣ
Νικηφόρο ήταν και το δεύτερο σερί εντός των τειχών ντέρμπι για τον Δωτιέα Αγιάς, ο οποίος αυτή τη φορά επιβλήθηκε με 3-2 του Παναγροτικού, σ’ ένα παιχνίδι που στο τέλος μετετράπη σε θρίλερ.
Οι παίκτες του Τάσου Μπεριτζά έπαιξαν με αποφασιστικότητα και ευτύχησαν να ξεκινήσουν το ματς με γκολ από τα αποδυτήρια, καθώς μόλις στο 1ο λεπτό ο Μακρής με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-0.
Οι γηπεδούχοι που πίεζαν τον αντίπαλό τους κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 73’ όταν μετά από σέντρα του Δημολιού σε αντεπίθεση ο Μακρής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 81’ ο δημιουργός του προηγούμενου τέρματος Δημολιός με άψογη εκτέλεση φάουλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0.
Όλα έδειχναν ότι τα πάντα είχαν κριθεί, ωστόσο το φινάλε της αναμέτρησης επιφύλαξε κάτι διαφορετικό. Με δύο γκολ μέσα σε ένα λεπτό στις καθυστερήσεις και σκόρερ τους Γκουντίκα (90’+1’) και Χριστοδούλου (90’+2’), ο Παναγροτικός μετέτρεψε το ματς σε θρίλερ στην προσπάθειά του να κλέψει τον βαθμό της ισοπαλίας. Τελικά το 3-2 παρέμεινε, με τους «ερυθρόλευκους» να πανηγυρίζουν μία ακόμα σημαντική νίκη στην πορεία πρωταθλητισμού που θέλουν να πραγματοποιήσουν φέτος.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Βλιώρας, με βοηθούς τους κ. Καρακώστα και Παπαγεωργίου.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Τ. Μπεριτζάς-Κ. Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Παππάς, Μάνικος, Κορτσάρι (46’ Δημολιός), Κορλός, Ντακούλας, Παπαγιαννούλης, Τσιρογιάννης (72’ Σούμπασης), Μπλατσέρι (80’ Φουκαλάς), Λεσάι (72’ Χατζής), Μακρής.
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Ν. Παπανικολάου): Κωνσταντίνου (46’ λ.τ. Κουκουτσιανός), Τσούρα (46’ Γεωργόπουλος), Ψαρούλης, Περήφανος, Σώκος, Παπακώστας (46’ Νάτσης), Χουσενάι, Γκανάβας, Γκουντίκας, Φάσσας (46’ Χριστοδούλου), Αλατάς (75’ Πετράκης).

 

ΔΕΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΕ Η ΑΕ ΚΙΛΕΛΕΡ
Με το ευρύ 5-0 η ΑΕ Κιλελέρ επιβλήθηκε της Δόξας Βλαχογιαννίου και φιγουράρει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ήταν μία εύκολη σύμφωνα με την εξέλιξη του αγώνα νίκη για τους γηπεδούχους, που άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό όταν ο Τζέκα κέρδισε πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Κουβελάς.
Ο Τζέκα στο 9’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ο Καρακάνος στο 41’ έγραψε το 3-0, ο Τσακίρης στο 62’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-0 και το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 64’ ο Παπαχρήστος διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Κουκούλης που είχε βοηθούς τους κ. Ν. Κοτούμπα και Κουβάτα.
ΑΕ ΚΙΛΕΛΕΡ (Αχ. Τσιβόπουλος): Παναγιωτόπουλος, Γουρνάρης, Ζιόμπουρας (72’ Κίτσιος Π.), Καρακάνος (68’ Γαρουφαλιάς), Τσακίρης, Κορδαλής (68’ Φαρμάκας), Ντιντής, Αργύρης, Κουβελάς (72’ Ζάχος), Παπαχρήστος, Τζέκα (75’ Κωστόπουλος).
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Γραβάνης, Παληγιάννης, Πατσής, Τσιάρας (80’ λ.τ. Παπανικολάου), Κυπαρίσσης, Μπάκος, Μ. Γκουρομπίνος (75’ Μάνος), Πέτρου, Σ. Φακίτσας, Γελαλής, Δ. Γκουρομπίνος (75’ Φράτζας).

 

ΑΚΟΜΗ ΒΑΖΕΙ ΓΚΟΛ Ο ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ
Καμιά φορά στην ποδοσφαιρική διάλεκτο χρησιμοποιείται η φράση «έκανε το λάθος να προηγηθεί και το πλήρωσε βαριά». Κάπως έτσι είχαν τα πράγματα χθες στο γήπεδο Μακρυχωρίου, όπου ο Φαλανιακός συνέτριψε τον Ολυμπιακό Αμπελιάς με το εμφατικό 7-1.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν μόλις στο 1ο λεπτό με τον Χατζή, ωστόσο από κει και πέρα άρχισε ένα συνεχές σφυροκόπημα των «κιτρινόμαυρων» που αρχικά ισοφάρισαν στο 2’ με το πέναλτι του Λόλα (το κέρδισε ο ίδιος), στο 3’ πήραν προβάδισμα στο σκορ (2-1) με την κεφαλιά του Τσιάκου (είχε προηγηθεί πλασέ του Γαρυφαλλόπουλου στο οριζόντιο δοκάρι), στο 38’ με το εξαιρετικό φάουλ του Λάιου πήραν διαφορά δύο τερμάτων και στο 49’ με τον Τσιάκο ανέβασαν τον δείκτη του σκορ σε 4-1.
Ακολούθησε το χατ τρικ του Γαρυφαλλόπουλου (69’, 71’ και 72’) με το οποίο το σκορ πήρε πολύ μεγάλες διαστάσεις (7-1).
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Βασιλός με βοηθούς τους κ. Χατζηκαμαγιάννη και Κοντογιάννη.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Κ. Νεμπεγλέρας): Ντιντής, Μαχαίρας (60’ Σέσι), Γιαννακόπουλος (70’ Καρακίτσιος), Πανταζής Γ. (Ιωαννίδης), Λάιος, Λυγούρας Β. Πανταζής Ηλ., Νάστας (46’ Ιωαννίδης Σεμπ.), Λόλας (60’ Πανταζής Μ.), Τσιάκος, Γαρυφαλλόπουλος
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΜΠΕΛΙΑΣ (Γ. Τσαλάγγας): Κιλιργιώτης, Αντωνίου, Νικολακούλης (50′ λ.τ. Βασιλειάδης), Χάμος, Κοτρώτσιος Αθ., Κοτρώτσιος Χρ., Γκαραβέλης, Χατζής, Καρατζούκος, Τσαπατώρης, Σπύρου (28′ λ.τ. Χριστοδούλου).

 

ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ «ΜΙΛΗΣΕ» Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ
Στο β’ ημίχρονο ζεστάθηκε η μηχανή του Αχιλλέα Φαρσάλων, ο οποίος παίζοντας με αποφασιστικότητα, νίκησε την ανταγωνιστική Δήμητρα Γιάννουλης με 3-1. Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς κάτι το ουσιαστικό, στο 53’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Κερμελίδη που πρόλαβε την έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα και πλάσαρε εύστοχα από πλάγια θέση, ενώ στο 85’ ο Φουρίκης ελίχθηκε πολύ ωραία μέσα στην αντίπαλη περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Στο 88’ ήταν η σειρά του Γ. Ντελή, ο οποίος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Παπακωνσταντίνου ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0. Το παιχνίδι επί της ουσίας είχε κριθεί, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στις καθυστερήσεις σε 3-1 με τον Καρβούνη.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Νίτσας, με βοηθούς τους κ. Γκαρέλη και Τζιμούρτο.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Χρ. Καπελιάνης): Κουτσογιαννούλης, Παπαδόπουλος, Ντελής Δ., Ντελής Γ., Σταθάκος (88′ Καραμπάλιος), Τσούλης Θ., (60′ Κομισόπουλος), Παπακωνσταντίνου, Χατζόπουλος, Λαβαντσιώτης (75′ Τσούλης), Κερμελίδης (75′ Αγγελόπουλος), Φουρίκης (88′ Μπαιράμι).
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Αχ. Μανάκας-Θανάσης Δουζένης): Κοτλής, Σαπάκος, Μπουκουβάλας, Ντόκος, Ντούφας, Μπαμπάλης, Κατσάμπελας (67′ Χατζηγρηγορίου), Τάφα, Ραμάι, Μπόντε (8′ λ.τ.. Καρβούνης), Σπανός.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ
Η Δόξα Αργυροπουλίου επέστρεψε στις νικηφόρες εμφανίσεις κερδίζοντας αυτή τη φορά τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ με 3-0 και παρέμεινε για 7η αγωνιστική αήττητη (3 νίκες, 4 ισοπαλίες).
Ο Αλέξης Τζατζάκης ήταν ο παίκτης κλειδί για τη νίκη της ομάδας του καθώς στο 43’ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 55’ έθεσε τις βάσεις για το τρίποντο διπλασιάζοντας τα τέρματα των γηπεδούχων. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 73’ ο Σακοράφας με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Τέγος που είχε βοηθούς τους κ. Δίχρη και Σιαπλούλη.
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Στ. Μπαχτσιβάνος): Σαμπανλάρι Γκ., Καραλής Ι., Μπουζούκας, Καραγιάννης, Ντέλας (80′ Γούσιας), Καραλής Π., Βασιλειάδης (80′ Πέρκας), Φουρτούνας, Σακοράφας, Τζατζάκης (71′ Χατζής), Μπέλτσιος (75′ Πλιάτσικας).
ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Ι. Σιάρκος): Μάστορας, Κυρίτσης, Μπομπότης, Κατσιάνος, Παπανικολάου (80′ Δράμης), Πέτρου, Ζαρκαδής (60′ Καλτσάς), Μπόνιας (65′ Φουρκιώτης), Γεωργοσούλης, Δέλλας (80′ Βρούβας), Κούρτης (60′ Κωνσταντίνου).

 

Ο ΜΠΕΤΣΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ
Χάρη στα δύο γκολ που πέτυχε ο Μπέτσης (στο 5’ και στο 87’) το Μαυροβούνι πήρε μία σημαντική νίκη απέναντι στον ΑΣ Βορειοηπειρωτών με 2-0.
Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για το καλύτερο, αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν αυτό που ήθελαν.
Αυτό ήταν το δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα για το Μαυροβούνι μετά την εκτός έδρας ισοπαλία στη Νίκαια.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Πατέτσιος, με βοηθούς τους κ. Πάλλα και Καραμαγκιόλα.
ΑΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (Β. Μπακογιάννης): Μπρέλλας, Μπάγκας Δ., Κακαζούκης, Κολιοφούτης, Μαγγόλας (60′ Παπαμάνος), Τατσέλος (60′ Μπατζέλας Β.), Μπατζέλας Ν., Μπέτσης, Αντωνούλης (60′ Κυρμιτσής), Πασιάς, Εμμανουήλ (46′ Ράχης).
ΑΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ «Ο ΠΥΡΡΟΣ» (Δ. Βλάχος): Ντούσιος, Βίλλης (75′ Σουλάι), Τσιρογιάννης (85′ Φιλίππου), Σκαφιδάς, Σάρα, Αλιάι (75′ Χίσα, 85′ λ.τ. Ζέρβας), Νικούλης, Μπαλαμπάνος, Τζιόγκας, Γιώργης, Μάρης (55′ Βύρλας).

 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ Ο ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ
Τρίτη σερί νίκη για τον Δαμασιακό, ο οποίος επικράτησε της ουραγού Αστραπής Ν. Πολιτείας με 3-0 και πρόσθεσε πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό του. Ο Αλέξης Τσούτσας ήταν ο πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους καθώς στο 33’ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ στο 78’ ο Ιωαννίδης πέτυχε το 2-0. Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος στο 81’ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 σφραγίζοντας τη νίκη του Δαμασιακού.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Χήτος, με βοηθούς τους κ. Καραμπούλα και Ρουπέλα. Την κόκκινη κάρτα στο 55’ αντίκρισε ο Γκουγκουλιάς των φιλοξενουμένων.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Β. Νάρης): Νικολακούλης (80′ λ.τ. Πέρπερας), Ιωαννίδης, Οικονόμου, Λέτσιος (80′ Νταμπαλέτσιος), Θώμο (46′ Τσιάλτας), Μουσιαρής Θ., Σκούπρας (70′ Ασπραδάκης), Δούκας, Κυρατζής (46′ Βίδρας), Λούτσος, Τσούτσας.
ΠΑΟΛ ΑΑΒΕΡΩΦ (Φ. Πλίτσης-Γ. Παπαντωνίου): Μάνος, Τσούτσας, Μπαντέλας, Στεργίου (25′ λ.τ. Παπαναστασούλης), Γκουγκουλιάς, Σπαρτής, Κανιούρας (80′ Ράπτης), Μπέης (80′ Γκανάς), Γραμμένος (80′ Σπανός), Μανώλης, Ζήκος (50′ λ.τ. Τάχος).

 

«2 ΣΤΑ 2» Ο ΣΜΟΛΙΚΑΣ
Αναρριχάται βαθμολογικά ο Σμόλικας Φαλάνης, ο οποίος κέρδισε χθες στο γήπεδο Νεάπολης τον Όλυμπο Γόννων με 1-0 και πέτυχε τη δεύτερη σερί νίκη του.
Ήταν παιχνίδι που από την αρχή έδειχνε ότι θα κρίνονταν στις λεπτομέρειες και στο γκολ και ακριβώς αυτό έγινε, με τον Χριστακέα να χαρίζει τους πολύτιμους τρεις βαθμούς στην ομάδα του. Οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν πιο δραστήριοι επιθετικά στο πρώτο μέρος και στο 15’ κατάφεραν με ένα όμορφο σε δημιουργία και εκτέλεση γκολ να προηγηθούν στο σκορ. Ο Καρυώτης έκανε μία εξαιρετική ενέργεια από τα αριστερά, «έσπασε» την μπάλα στον άξονα στον Παπαγεωργίου, ο οποίος έβγαλε τη σέντρα στην πλάτη της άμυνας και ο Χριστακέας με άψογο κοντρόλ και ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 1-0.
Στο 22’ και στο 31’ με τον Πρισακάρου, στο 66’ με τον Βράκα και στο 77’ ξανά με τον Πρισακάρου οι τυπικά γηπεδούχοι απείλησαν την αντίπαλη εστία, ενώ στη συνέχεια ο Όλυμπος άρχισε να ανεβάζει στροφές στην επίθεση ψάχνοντας την ισοφάριση, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει την κλασική ευκαιρία. Η μεγαλύτερη ωστόσο στιγμή για τους φιλοξενούμενους σημειώθηκε στο 90’+3’ όταν το ψηλοκρεμαστό σουτ του Φώλια από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε ελάχιστα άουτ.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Αντωνίου, με βοηθούς τους κ. Αναστασίου και Σκριάπα.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Γ. Μάτος): Παπαγιάννης, Λιάκος, Χασιώτης, Πρίφτης, Μανακούσιος, Παπαθανασίου, Καρυώτης (72’ Χαζίζι), Χριστακέας (64’ Βράκας), Περδίκης, Πρισακάρου (86’ Μανδραβέλης), Παπαγεωργίου (64’ Πράπας).
ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΟΝΝΩΝ (Δ. Κωστής): Παπαζήσης, Τζίκας, Ν. Γουγουλιάς, Χρ. Γουγουλιάς, Θ. Μπούμπουλης, Συγκούνας, Παρακευούδης, Σερίφης, Κολτσίδας (72’ Φώλιας), Κόκρας, Γ. Ζαϊρές (83’ Ιλ. Τζίκα).

 

Β ΕΠΣΛ
Σταθερά στην κορυφή ο Τύρναβος 2005

Στον 1ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ - Η χθεσινή δράση στη Γ’ ΕΠΣΛ

Σταθερά στην κορυφή του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ βρίσκεται ο Τύρναβος, ο οποίος πρόσθεσε ακόμα μία νίκη στο ενεργητικό του, αυτήν τη φορά εκτός έδρας επί του Δασοχωρίου με το εμφατικό 7-3 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Οι Κοτρώτσιος (2’), Πατρίκου (16’), Γαλάρας (19’, 70’), Τσατσελάρι (60’), Πάκος (81’) και Χότζα (89’) ήταν οι σκόρερ των νικητών, ενώ για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Παπανικολάου (42’ πέν.), Β. Τανάγιας (44’) και Μητζιμάνης (77’).
Σημαντικές εκτός έδρας νίκες πέτυχαν επίσης ο Ευαγγελισμός με 2-1 επί της Βαλανίδας και ο Δρυμός με 2-0 επί των Δένδρων.
Αναλυτικά τα χθεσινά αποτελέσματα:
1ος Όμιλος (6η αγωνιστική)
Λαρισαϊκός-Βερδικούσια    2-1
Δένδρα-Δρυμός    0-2
Βαλανίδα-Ευαγγελισμός    1-2
ΑΕΛ-Νεάπολη    1-1
Δασοχώρι-Τύρναβος 2005    3-7
Ρεπό: Προμηθέας
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Τύρναβος    17-10    15
2. Ευαγγελισμός    9-7    13
3. Δένδρα    11-7    9
4. Νεάπολη    11-9    8
5. Βαλανίδα    12-11    7
6. Δρυμός    8-7    7
7. Λαρισαϊκός    9-9    7
8. Προμηθέας    9-10    7
9. ΑΕΛ    9-8    6
10. Βερδικούσια    7-9    4
11. Δασοχώρι    7-22    1
*Δρυμός και Βαλανίδα έχουν έναν αγώνα λιγότερο.
Η ΕΠΟΜΕΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (4/12, 15:00)
Τύρναβος 2005-Ευαγγελισμός
Βερδικούσια-Δασοχώρι
Νεάπολη-Βαλανίδα
Δρυμός-Λαρισαϊκός
Προμηθέας-Δένδρα
Ρεπό: ΑΕΛ
3ος Όμιλος (εξ αναβολής, 4η αγωνιστική)
Α.Ο. Ελευθερών-Ναρθάκι        1-0

 

Η Γ’ ΕΠΣΛ
Για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ σημειώθηκαν χθες τα παρακάτω αποτελέσματα:
1ος Όμιλος (6η αγωνιστική)
Συκέα-Καρυά    3-1
Θύελλα Μεγ. Ελ.-Ακαδημία Τυρν.    4-1
Λάρισα ‘88-Στεφαν./Γαλαν. (3-0 ά.α.)
Ρεπό: Μύτικας
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ομόνοια     15-5     12
2. Α.Π. Ελασσόνας     16-4     12
3. Θύελλα Μεγ. Ελ.     12-7     10
4. Συκέα     13-10     10
5. Καρυά     17-11     9
6. Ακαδημία Τυρν.     9-10     7
7. Λάρισα ’88     9-10     7
8. Μύτικας     8-18     3
9. Στεφαν./Γαλαν.     1-25     0
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (7η)
Α.Π. Ελασσόνας-Θύελλα Μεγ. Ελ.
Μύτικας-Ομόνοια
Καρυά-Στεφαν./Γαλαν.
Ακαδημία Τυρν.    -Λάρισα ‘88
Ρεπό: Συκέα
3ος Όμιλος (εξ αναβολής, 4η αγωνιστική)
Βούναινα- Βασιλή        1-1

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Gallery άρθρου

{gallery}303193{/gallery}
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass