«Ναυμαχία» με νικητή τον ΝΟΛ-Exalco

ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟΝ ΝΗΡΕΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΜΕ 9-8

Δημοσίευση: 28 Νοε 2021 21:00

Του Σωτ. Κέλλεα
Φωτ.: Κων. Τσάντζος

Στη μυθολογία όλες οι θαλάσσιες θεότητες μπορούσαν να μεταμορφώνονται. Έτσι και ο Νηρέας μεταμορφωνόταν σε περίεργα και απίθανα σχήματα. Ένας άλλος Νηρέας (αυτός του ... Χαλανδρίου) χθες στο κολυμβητήριο του Αλκαζάρ παρουσιάστηκε μεταμορφωμένος σε σχέση με τα μέχρι τώρα παιχνίδια και έβαλε δύσκολα στον ΝΟΛ-Exalco που κέρδισε τελικά με 9-8, σε ένα παιχνίδι όπου οι δύο ομάδες συμβάδιζαν διαρκώς στο σκορ.
Το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο τρίλεπτο όπου η λαρισινή ομάδα πήρε διαφορά με δύο γκολ (9-7) χάρη στους Αλιχανίδη και Τόμυ Δανιήλ για να μειώσουν στην εκπνοή οι φιλοξενούμενοι (τέσσερα δευτερόλεπτα πριν το τέλος).


Στα αξιοσημείωτα ότι η ομάδα του Γιάννη Παπαγιαννάκη με δύο γκολ διαφορά εκτός από το τέλος προηγήθηκε και στην αρχή (2-0 χάρη σε τέρματα των Παπαδόπουλου, Μεταξιώτη), αλλά ο Νηρέας Χαλανδρίου ισοφάρισε γρήγορα σε 2-2, για να συμβαδίζουν στη συνέχεια οι δύο ομάδες στο σκορ.
Ο Νηρέας στη μυθολογία περιγράφοντας ως «ένας γέροντας μειλίχιος αγαθός και αξιαγάπητος» αλλά χθες ο συγκεκριμένος ήταν πολύ δυνατός και με μεγάλο πάθος. Ο προπονητής του ΝΟΛ-Exalco μάς είπε ότι έπαιξαν με την καλύτερη ουσιαστικά ομάδα του πρωταθλήματος, όταν όμως παίζει πλήρης όπως χθες. Ήταν πολύ ικανοποιημένος για τη νίκη, αφού η ομάδα του κρατούσε το αήττητο της έδρας και σταθεροποιείται στην πρώτη τριάδα με βλέψεις για την πρώτη δυάδα.
Το ευχάριστο είναι ότι αυξήθηκε η προσέλευση των θεατών βλέποντας την προσπάθεια που κάνει η ομάδα της Λάρισας με στόχο την άνοδο όσο δύσκολο και αν φαίνεται.
Τα οκτάλεπτα: 2-2, 4-4, 6-6, 9-8.
Άριστη η διαιτησία των Γρηγόρη Σπανούδη, Μιχάλη Μονιούδη που άφησαν τη χθεσινή «ναυμαχία» να εξελιχθεί χωρίς πολλά σφυρίγματα στις μονομαχίες κάτω και πάνω από το νερό.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΝΟΛ (Παπαγιαννάκης-Μπλάνας): Μπεζιλιώτης Αθ., Δανιήλ Χρ. 2, Κουλουκτσής 1, Δανιήλ Αθ., Πατσίκας 1, Τρ. Παπαδόπουλος 1, Ζαφειρίου, Αλιχανίδης 1, Αλεξανδρής, Μεταξιώτης 1, Πατούνας 1, Μίχας 1, Τσούτσας, Θεοδωρόπουλος, Μπεζιλιώτης Α.
ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Καραμάνης): Μάμαλης, Μπεκές 1, Κουρμελές, Παπαδημητρίου Αλ., Γκαράνης 1, Κουλιεράκης, Χάλαρης 1, Αμπάσι, Στυλιανάκης, Αθυμαρίτης 2, Παπαδημητρίου Ν., Μπερτόλης 3, Ιωακείμ, Κιαπαίδης, Μαραβέλιας.
ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΝΟ Λάρισας-Exalco - Νηρέας Χαλανδρίου 9-8
ΣΗΜΕΡΑ
*13.30 ΑΕ Χαιδαρίου - Νηρέας Γέρακα
*14.00 ΓΣ Ηλιούπολης- Τρίαινα Βούλας
* ΝΑΟ Κέρκυρας - ΟΦΘ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΟΦΘ     72-50     15
2. Τρίαινα Βούλας     73-53     15
3. ΝΟ Λάρισας- Exalco     92-68     15
4. Νηρέας Χαλ.     61-56     10
5. ΝηρέαςΓερ.     55-52     10
6. ΓΣ Ηλιούπολης     49-58     6
7. ΝΑΟ Κέρκυρας     40-66     3
8. ΑΕ Χαιδαρίου     40-79     0

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass