Ενα λάθος οδήγησε σε νέα ήττα

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΧΑΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ 1-0 - ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΝ ΦΗΜΕΣ ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Δημοσίευση: 28 Νοε 2021 21:07

Επιμέλεια: Χρ. Αρχοντούλης

Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, στο οποίο έλειπαν οι μεγάλες φάσεις, ο Πανσερραϊκός επικράτησε του Απόλλωνα Λάρισας στο δημοτικό στάδιο των Σερρών με σκορ 1-0 και κατέκτησε τους πρώτους του τρεις βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2.
Οι «κυανόλευκοι» παρέμειναν στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας γνωρίζοντας τη δεύτερη ήττα τους στο πρωτάθλημα, «ψάχνοντας» ακόμη το πρώτο τους τρίποντο.


Από την άλλη, χρειάστηκε να περάσουν πέντε αγωνιστικές έτσι ώστε ο Πανσερραϊκός να «γευτεί» τη χαρά της νίκης στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2. Μετά από τρεις σερί ισοπαλίες (Ολυμπιακός Βόλου, ΠΑΟΚ Β’, Τρίκαλα) και μία εκτός έδρας ήττα (ΑΕΛ) οι Σερραίοι νίκησαν με 1-0 τον Απόλλωνα Λάρισας και έφτασαν τους έξι βαθμούς στο πρωτάθλημα ατενίζοντας με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον τους στην κατηγορία. Οι «κόκκινοι» σε γενικές γραμμές για το πρώτο 45λεπτο μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, επιθετικά και χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα από τον αντίπαλο. Δημιούργησαν κάποιες καλές φάσεις για γκολ όπως του Κρητικού στο 10’, του Ζέρη στο 13’ και στο 39’, με κορυφαία αυτή στο 28ο λεπτό όπου ο Ανάκογλου εκμεταλλεύτηκε λάθος του τερματοφύλακα Μαντζάρη, έδωσε στον Παπαβασιλείου ο οποίος νίκησε στο τετ-α-τετ τον γκολκίπερ του Απόλλωνα για να ανοίξει το σκορ.
Ένα γκολ που σαφώς και επηρέασε τον ρυθμό του αγώνα και τους φιλοξενούμενους, που θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να ανακάμψουν.
ΑΝΕΒΗΚΕ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ
Στο β’ μέρος οι φάσεις ήταν σχεδόν μηδαμινές, καθώς ο Πανσερραϊκός θέλοντας να κρατήσει το υπέρ του 1-0, πρόσεξε περισσότερο την αμυντική του λειτουργία, δίνοντας χώρο στον αντίπαλο ο οποίος έφτανε μέχρι τη μεγάλη περιοχή χωρίς ωστόσο να απειλήσει ιδιαίτερα τον Καβουσάκη.
Πάντως στο 53΄, ο Λίταινας έπιασε το δυνατό σουτ κι ενώ θα μπορούσε να μοιράσει την μπάλα δίπλα του στον Κανούλα,
ενώ στο 75’ οι «κυανόλευκοι» έφτασαν κοντά στο γκολ όταν ο Χατζής έβγαλε τη σέντρα και ο Βίγια έπιασε την κεφαλιά για να φύγει η μπάλα ελάχιστα άουτ.
Επίσης στο 84΄σε σουτ του Νούσιου, η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.
ΣΚΟΡΕΡ: 28′ Παπαβασιλείου σουτ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσιάρας (Καβάλας)
ΒΟΗΘΟΙ: Νταβέλας (Μακεδονίας), Κουβαλάκης (Δράμας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κουκόλης, Κανίς, Καβουσάκης (Πανσερραϊκού)
* Στο 69’ οι Σερραίοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ που υποδείχθηκε ο Κόντσι μετά από πάσα του Ανάκογλου.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Σαραγόσα): Καβουσάκης, Ζέρης, Κόντσι (75’ Φουάσης), Πίντο, Κουκόλης, Γιανναράκης, Μαρτσιόνι, Κρητικός, Παπαβασιλείου (86’ Χαϊνταρά), Κανίς, Ανάκογλου (81’ Έππας).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Στράτσια): Μαντζάρης, Τιμπουέ, Καρρίκι, Γιαννίτσης, Σκούπρα, Χατζής, Λίταινας, Μπαλογιάννης (56’ λ.τ. Ζιάκας), Βίγια (80’ Νούσιος), Λεμάνγκρ (65’ λ.τ. Παναγιώτου), Κανούλας.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΤΣΙΟΣ: Κανένα θέμα με προπονητή
Περί αντικατάστασης προπονητή ακούστηκαν φήμες μετά το παιχνίδι και ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας Γιώργος Λότσιος, ήταν ξεκάθαρος: «Πού έφταιγε ο προπονητής σήμερα; Η τύχη απλά μας γύρισε την πλάτη στα δύο τελευταία παιχνίδια και δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε. Ελπίζουμε πως η συνέχεια θα είναι καλύτερη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass