ΠΑΟ ΤΟΞΟΤΗΣ 1943:

«Λύση δεν είναι το να διαλύσω την ομάδα σου για να φτιάξω τη δικιά μου»

Δημοσίευση: 27 Νοε 2021 20:15

Η διοίκηση του Τοξότη Λάρισας εξέδωσε χθες την παρακάτω ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του ΠΑΟ Τοξότη 1943 θέλει να στηλιτεύσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη συμπεριφορά του προέδρου της ΑΟ Πελασγιώτιδας κ. Γκρίμπα, ο οποίος με πλάγιο τρόπο και σε άκαιρη στιγμή, αφού οι ομάδες μας έχουν ήδη διανύσει αγωνιστικό πρόγραμμα 3 αγωνιστικών, πίεσε, διεκδίκησε και κατάφερε τη μετακίνηση βασικού μας ποδοσφαιριστή στην ομάδα του την τελευταία μέρα των μεταγραφών.


Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο περνά βαθιά κρίση και είναι δεδομένο ότι πολλές ομάδες ψάχνουν ποδοσφαιριστές, αλλά η λύση σίγουρα δεν βρίσκεται στο να διαλύσω την ομάδα σου για να φτιάξω τη δικιά μου. Ούτε να δημιουργείς συναισθηματικά διλήμματα σε εφήβους ποδοσφαιριστές χρησιμοποιώντας τους γονείς τους.
Πόσο δε μάλλον όταν αυτές οι ενέργειες προέρχονται από έναν διοικητικό σύμβουλο της ΕΠΣΛ, ο οποίος ηγείται ομάδας με ποδοσφαιρική ακαδημία.
Θέλουμε να είμαστε ξεκάθαροι στη φίλαθλη Λάρισα ότι ποτέ δεν γίναμε, ούτε θα γίνουμε εμπόδιο στην εξέλιξη κανενός ποδοσφαιριστή μας, έχοντας μάλιστα τα ηνία μιας ομάδας που έβγαλε αμέτρητα ταλέντα. Παρόλα αυτά η διάλυση των ακαδημιών μας (χωρίς καμία δική μας ευθύνη), η μετακίνηση κάθε χρόνο ποδοσφαιριστών μας σε άλλες πόλεις λόγω Πανεπιστημίων και η συγκυρία της πανδημίας συνιστούν, τη συγκεκριμένη στιγμή, λόγους που μας αναγκάζουν να κρατήσουμε τον κορμό της ομάδας μας, καθώς είμαστε υπόλογοι απέναντι στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή μας.
Είμαστε περήφανοι που διατηρούμε ένα ρόστερ 23 μελών, με νέα παιδιά και έναν προπονητή που θα τον ζήλευαν μεγαλύτερες κατηγορίες και θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας να υπηρετήσουμε τον Σύλλογο και να εξασφαλίσουμε το μέλλον του. Στόχος μας άλλωστε είναι πάντα και πάνω απ’ όλα να έχουμε μία πραγματική ερασιτεχνική ομάδα και να φτιάχνουμε πρώτα χαρακτήρες και μετά ποδοσφαιριστές.
Η ανακοίνωση αυτή δεν γίνεται ούτε για να μεμψιμοιρήσουμε, ούτε για να προκαλέσουμε τη συμπάθεια κανενός. Είναι υποχρέωσή μας να γνωστοποιήσουμε συμπεριφορές που μόνο πίσω πηγαίνουν το ποδόσφαιρο. Θέλουμε επίσης να θυμίσουμε και να τονίσουμε ότι ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο χωρίς συναίσθημα είναι καταδικασμένο να πεθάνει».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass