Κόντρα στη Βρετανία η Εθνική ομάδα μπάσκετ

Δημοσίευση: 25 Νοε 2021 19:12

Αναχώρησε χθες το απόγευμα με πτήση τσάρτερ για το Νιούκαστλ η Εθνική Ανδρών. Στην αγγλική πόλη το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει σήμερα τη Βρετανία (20:30), στον πρώτο αγώνα της στα προκριματικά του FIBA World Cup 2023.


Οι 14 παίκτες που μετέχουν στην αποστολή είναι οι: Δημήτρης Αγραβάνης, Βασίλης Καββαδάς, Δημήτρης Κατσίβελης, Χάρης Γιαννόπουλος, Λίνος Χρυσικόπουλος, Χρήστος Σαλούστρος, Νίκος Γκίκας, Μιχάλης Λούντζης, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Βασίλης Μουράτος, Νίκος Χουγκάζ, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Κωστής Γόντικας.
Ο Λεωνίδας Κασελάκης θα συναντήσει την αποστολή στη Θεσσαλονίκη, μετά την επιστροφή της από τη Βρετανία, ενώ ο Γιάννης Κουζέλογλου έμεινε εκτός, έχοντας βοηθήσει στη μέχρι τώρα προετοιμασία. Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να συναντήσει την αποστολή και ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών, Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος είναι ασθενής και στον σημερινό αγώνα την ομάδα θα καθοδηγήσει ο Σάββας Καμπερίδης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass