Ανασυγκρότηση δυνάμεων στην ΑΕΛ

ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ, ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ (15:00)

Δημοσίευση: 23 Νοε 2021 21:34

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Η ήττα στου Ρέντη άφησε πικρή γεύση στην ΑΕΛ, η οποία δηλώνει αποφασισμένη να επιστρέψει στις νικηφόρες εμφανίσεις, αρχής γενομένης από τον αυριανό αγώνα με τον Πανσερραϊκό στο στάδιο Αλκαζάρ (15:00) στο πλαίσιο της εμβόλιμης 4ης αγωνιστικής

του πρωταθλήματος της Super League 2.
Οι «βυσσινί» ανασυγκροτούν τις δυνάμεις τους με στόχο να παρουσιάσουν το πραγματικό τους πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουν τα αποτελέσματα που χρειάζονται για να διατηρηθούν σε τροχιά πρωταθλητισμού. Ο Γλυνός, που για προληπτικούς λόγους αποκλείστηκε από το παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας καθώς είχε ένα πρόβλημα στον δικέφαλο, επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις και θα τεθεί στη διάθεση του τεχνικού Ηλία Φυντάνη, ενώ ο Μπαντιμπανγκά, αν και ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς, θα αργήσει ακόμη να επιστρέψει. Τακτική περιελάμβανε το χθεσινό μενού της προπόνησης και το ίδιο θα γίνει και σήμερα, καθώς ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης δοκιμάζει τα αγωνιστικά σχήματα για τον αυριανό αγώνα. Στη σημερινή προπόνηση θα δείξει την τακτική που θα ακολουθήσει και αν γίνουν επιμέρους αλλαγές με στόχο η ομάδα να είναι όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική απέναντι στον Πανσερραϊκό.
Η SUPER LEAGUE 2
ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ
Το μεγαλύτερο «αγκάθι», που φέτος ταλαιπώρησε αρκετά τη δεύτερη τη τάξει ποδοσφαιρική επαγγελματική κατηγορία, έπαψε να υφίσταται.
Ο λόγος για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, καθώς στο χθεσινό Διοικητικό Συμβούλιό της η Super League 2 αποδέχθηκε την πρόταση της δημόσιας τηλεόρασης, κι έτσι εφεξής οι αγώνες της κατηγορίας θα μεταδίδονται από την ΕΡΤ.
Ο σχεδιασμός είναι να καλύπτονται τηλεοπτικά έξι αναμετρήσεις ανά αγωνιστική, τρεις από κάθε όμιλο, ενώ η ΕΡΤ θα πληρώσει ποσό που αγγίζει τα 4,3 εκατομμύρια ευρώ (από αυτά το 1,2 εκατ. ευρώ θα μοιραστεί ως μπόνους στις ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 1-11, σε 1ο και 2ο Ομιλο).
Μετά τη χθεσινή συμφωνία η Δημόσια Τηλεόραση θα κάνει πρεμιέρα στις τηλεοπτικές μεταδόσεις στην αυριανή 4η αγωνιστική στην οποία θα καλυφθούν και δύο ματς. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτά κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το Νίκη Βόλου - Αναγέννηση Καρδίτσας από τον 1ο Όμιλο μεθαύριο Πέμπτη και το Καλλιθέα - Αιγάλεω από τον 2ο Όμιλο αύριο Τετάρτη. Για τον λόγο αυτόν δεν αποκλείεται να αλλάξει η ώρα έναρξης των δύο αυτών αναμετρήσεων από τις 15:00 στις 17:00.
Σχετικά με το χθεσινό Διοικητικό Συμβούλιο η Super League 2 εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, όπου λήφθηκαν οι εξής αποφάσεις:
1) Έγινε αποδεκτή η πρόταση της ΕΡΤ ως προς το οικονομικό της σκέλος με διαφοροποίηση στον διαμοιρασμό του μπόνους.
2) Με έγγραφο της ΕΕΑ μας γνωστοποιήθηκε η υπ’ αριθμ. 451/21 απόφαση του Θ’ Τμήματος του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών με την όποια απερρίφθη η αίτηση αναστολής της ΠΑΕ ΖΑΚΥΝΘΟΥ κατά των αποφάσεων της ΕΕΑ με τις οποίες δεν της χορηγήθηκε το προβλεπόμενο στις διατάξεις του άρθρου 77 Α Ν. 2725/99 πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022. Συνεπώς σύμφωνα με το άρθρο 57 παρ. 3 του Ν 4809/21 η ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ αποβάλλεται από το πρωτάθλημα της Super League 2».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass