DE-TOX A’ ΕΠΣΛ

Πιο καλή η ...μοναξιά για τον Οικονόμο

*Οι «μικροί» έκοψαν βαθμούς από τους «μεγάλους» *Eκτακτο Δ.Σ. χθες στον Φαλανιακό και πιθανές εξελίξεις στην ομάδα *«Φτωχή» η 8η αγωνιστική με συνολικό απολογισμό 12 τερμάτων

Δημοσίευση: 22 Νοε 2021 21:00
Οικονόμος Οικονόμος

Ημέρα των ...μικρών μπορεί να χαρακτηριστεί η 8η αγωνιστική της Α' κατηγορίας DE-TOX, καθώς "θεωρητικά φαβορί" έχασαν βαθμούς και η αγωνία χτυπάει ...κόκκινο, όσον αφορά στην πορεία και τους στόχους που έχουν τεθεί.
Μεγάλος κερδισμένος αναμφισβήτητα ο Οικονόμος Τσαριτσάνης που επικράτησε στο Βλαχογιάννι της τοπικής Δόξας με 2-0 και εκμεταλλεύθηκε την εντός έδρας απώλεια του Παναγροτικού Νίκαιας, με αντίπαλο το δυνατό Μαυροβούνι, που συνεχίζει να εντυπωσιάζει και θα μπορούσε
να πάρει κάτι περισσότερο από το 1-1.


Μεγάλος χαμένος ο Φαλανιακός στη Ροδιά, όπου ηττήθηκε από τον Αμπελωνιακό με 1-0 και χθες το βράδυ επρόκειτο να γίνει έκτακτο Δ.Σ. για να παρθούν αποφάσεις που θα αλλάξουν την αγωνιστική διάθεση.
Από κει και πέρα, ο Δωτιέας κέρδισε στην Ανάβρα τον Αχιλλέα Φαρσάλων με 1-0, ενώ νίκες-ανάσα πέτυχαν και οι Δαμασιακός, Σμόλικας, ΠΑΟΛ Αβέρωφ. «Λευκές» ισοπαλίες είχαμε στα παιχνίδια Αμπελιά – Αργυροπούλι 0-0 και Δήμητρα Γιάννουλης – Κιλελέρ 0-0.

Αναλυτικά όλα τα παιχνίδια, έχουν ακολούθως:
ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ 0
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ 2
Ανώτερος ο Οικονόμος Τσαριτσάνης επικράτησε στο Βλαχογιάννι της τοπικής Δόξας με 2-0 και είναι μόνος πρώτος στην Α’ κατηγορία.
Στο 10' ο Βλαχογιαννίτης Αθανασούλης «απείλησε» τους άλλοτε συμπαίκτες του με σουτ που έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Γραβάνη, ο οποίος στο 14' εξουδετέρωσε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Ντούφα. Στο 32' ευθύβολο
σουτ του Σουγλή κόντραρε στα σώματα των αμυνομένων και κατέληξε κόρνερ, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο εξαιρετικά φορμαρισμένος Στέλιος Δραχαλίβας που με αριστοτεχνικό τρόπο έστειλε απευθείας την μπάλα στα
δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ (0-1).
Στις καθυστερήσεις του α' ημιχρόνου (45'+1'), από ενέργεια του Μπουμπουνάρα από αριστερά, ο Γιάννης Βλαχάκης με διαγώνιο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Στο 63' οι γηπεδούχοι έγιναν επικίνδυνοι με τον νεοεισελθόντα Γκουρομπίνο που σούταρε ελάχιστα πάνω
από τα δοκάρια του Νούσια, ενώ στο 90' με εξαιρετική αντίδραση ο Γραβάνης απέτρεψε το 0-3 σε πλασέ του Πεπκολάι, αποκρούοντας σε κόρνερ.
Την ωραία ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα που επικράτησε στο Βλαχογιάννι ολοκλήρωσε με την άψογη διαιτησία της η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη, συνεπικουρούμενη από τους βοηθούς Χρήστο Καραγιάννη - Μιχάλη Παπαγεωργίου.
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Νίκος Φακίτσας): Γραβάνης, Παληγιάννης, Πατσής (84' Παπανικολάου), Τσιάρας (55' Φράτζας), Κυπαρίσσης, Πέτρου, Κιόρι (55' Μάρ. Γκουρομπίνος), Ν. Λάκης (71' Γελαλής), Σ. Φακίτσας, Κοντοθανάσης, Φουρκιώτης (71' Θάνος).
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Νίκος Φώλλας - Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Μιφτάρι, Μπουμπουνάρας (79' Κωνσταντινίδης), Σουγλής, Αυλογιάρης, Αθανασούλης, Ντούφας (58' Σεμερτζίδης), Πούτας (63' Πάτσης), Βλαχάκης, Πεπκολάι, Στ. Δραχαλίβας.
* Πριν την έναρξη του αγώνα, η διοίκηση του Οικονόμου Τσαριτσάνης βράβευσε με τιμητική πλακέτα τον βετεράνο Βρασίδα Κοντοθανάση για τη συνολική διαδρομή του στο ποδόσφαιρο, αλλά και το απαράμιλλο ήθος του.

ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ 1
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ 1
Στο 90' +6' ο Παναγροτικός κατάφερε να ισοφαρίσει στην έδρα του το πολύ καλό Μαυροβούνι και να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1), σε ένα ματς όπου είχε πολύ σασπένς και δύναμη.
Οι γηπεδούχοι είχαν τέσσερις βασικές απουσίες (Γκουντίκας, Πετράκης, Ξιώνης, Σιόκος), ενώ με απουσίες αγωνίστηκαν και οι φιλοξενούμενοι.
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά για το Μαυροβούνι, στο 53’ ο Μπάγκας Κ. δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη και αποχώρησε. Η δε Νίκαια έμεινε με εννέα παίκτες προς το τέλος, αφού στο 85’ τραυματίστηκε ο Γκατζούλης Λ. και στο 87’ ο Ακρίβος δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη.
Στο 5' από καλό σουτ του Αντωνούλη, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Κωνσταντίνου. Στο 8’ το δυνατό σουτ του ίδιου παίκτη έξω από την περιοχή, έδιωξε με υπερένταση ο πορτιέρο των γηπεδούχων.
Στο 25' ο Γκανάβας έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε μπροστά από την εστία του Μπρέλλα, ενώ στο 32’ πολύ καλό σουτ του Πασσιά, έδιωξε ο Κωνσταντίνου που ήταν σε ετοιμότητα.
Δύο λεπτά μετά ο Πασσιάς εκμεταλλεύτηκε λάθος αμυντικού, έκανε το δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, δεν μπόρεσε αυτήν τη φορά να συγκρατήσει την μπάλα ο Κωνσταντίνου που κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1, πετυχαίνοντας ένα θαυμάσιο γκολ.
Τέλος, στο 96' ο Χουσενάι πέρασε την άμυνα, έκανε το σουτ για το γκολ της ισοφάρισης και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
Διαιτητική τριπλέτα ήταν οι κ. Δημεράς, Καραμπούλας και Δεληγιάννη. Αρκετές διαφωνίες υπήρξαν εκατέρωθεν από τις δύο ομάδες, για αποφάσεις του διαιτητή και του πρώτη συνεργάτη του, ενώ αντίθετα δεν είχε κάποιο πρόβλημα η κ. Δεληγιάννη.
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Νίκος Παπανικολάου): Κωνσταντίνου, Γεωργόπουλος (72’ Ανυφαντής), Ψαρούλης, Ακρίβος, Περήφανος, Παπακώστας (46’ Τσούρα), Χουσενάι, Νάτσης (72’ Δημητρόπουλος), Ανδρεόπουλος (64’ Μούλιας), Γκανάβας, Φάσας (55’ λ.τ. Γκατζούλης Λ.).
Α.Ο. ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (Βασίλης Μπακογιάννης): Μπρέλλας, Μπάγκας Δ., Κακαζούκης, Μπάγκας Κ., Κολιοφούτης, Μαγγόλας, Τατσέλος, Αντωνούλης (84’ Κυρμιτσής), Μπέτσης, Πασσιάς, Εμμανουήλ (62’ Ράχης).
ΔΩΤΙΕΑΣ 1
ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ. 0
Σε ένα παιχνίδι που θύμιζε πραγματικό ντέρμπι, ο Δωτιέας κέρδισε δύσκολα στο γήπεδο της Ανάβρας τον μαχητικό Αχιλλέα Φαρσάλων με σκορ 1-0.
Στο 15’ ο Λεσάι έκανε το σουτ εντός περιοχής, το οποίο πέρασε άουτ. Δέκα λεπτά μετά στο 25’ ο Μπλατσέρης έστειλε το σουτ άουτ με πανομοιότυπο τρόπο.
Στο ίδιο λεπτό το σουτ του Παπακωνσταντίνου για τα Φάρσαλα, έβγαλε με τα πόδια ο Βουγιουρδής.
Στο 40' ύστερα από γύρισμα του Παπακωνσταντίνου, τον Φουρίκη που περίμενε τον πρόλαβαν οι αμυντικοί. Στο 55’ ο Ντακούλας έκανε την κεφαλιά, στο παραθυράκι, μεγάλη απόκρουση από τον Κουσιά.
Στο 65' ο Μάνικος έκανε το σουτ από πλάγια θέση, κι η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο ίδιο λεπτό ο Κερμελίδης έκανε το σουτ, η μπάλα στο κάθετο δοκάρι και έξω.
Στο 70' αποβλήθηκε ο Γανός για τα Φάρσαλα με δεύτερη κίτρινη από τον επόπτη κ. Πατέτσο, γι' αυτήν την απόφαση διαμαρτύρεται ο Αχιλλέας.
Στο 75' ύστερα από κόρνερ ο Τσακάλι σε κενή εστία δεν τα κατάφερε. Στο ίδιο λεπτό σε αντεπίθεση, ο Φουρίκης ύστερα από πάσα του Χατζόπουλου, βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση τον πρόλαβε όμως ο Τσακάλι.
Στο 85' όμως τη λύση έδωσε ο Γιώργος Λεσάι που έβγαλε την καταπληκτική σέντρα για τον Κώστα Μακρή στο ύψος του πέναλτι που με πολύ όμορφο γυριστό σουτ εκείνος έκανε το
1-0 και έδωσε το πολύτιμο... τρίποντο στην ομάδα του.
Τον αγώνα διηύθυναν χωρίς προβλήματα οι κ. Κουκούλης, Μάνος και Πατέτσος.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Τάσος Μπεριτζάς – Κώστας Παπαρίζος): Βουγιουρδής, Μάνικος, Κόκκινος, Κορλός (55’ Χατζής), Τσακάλι, Σούμπασης (60’ λ.τ. Παπαγιαννούλης), Μακρής, Ντακούλας, Μπλατσέρης (86’ Παππάς), Τσιρογιάννης, Λεσάι.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Χρήστος Καπελιάνης): Κουσιάς, Κατσανάκης (53’ Καραμπάλιος), Παπαδόπουλος, Πατσιούρας (60’ Ντελής Δ.), Τσούλης, Χατζόπουλος, Γανός, Λαβαντσιώτης, Παπακωνσταντίνου, Κερμελίδης (72’ Αετόπουλος), Φουρίκης.
*Διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές του Δωτιέα, αφιέρωσαν τη νίκη στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Κώστα Χατζή που έχασε τον παππού του.

ΠΥΡΡΟΣ 0
ΣΜΟΛΙΚΑΣ 3
Επέστρεψε στις επιτυχίες ο Σμόλικας, κερδίζοντας στο «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» τον Πύρρο με 3-0.
Μια νίκη που κατακτήθηκε δίκαια από τους «πράσινους» της Φαλάνης, που είχαν θέληση, διάθεση και το σημαντικότερο ουσία στο παιχνίδι της.
Από τη μεριά τους οι «μπλε» που ταλαιπωρούνται από προβλήματα με τραυματισμούς και όχι μόνο, κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες και ειδικά στην επανάληψη, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι καλό από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, ο Σμόλικας ανέλαβε τα ηνία του αγώνα και στο 25' πήρε προβάδισμα στο σκορ με ωραία κεφαλιά του Σωτήρη Περδίκη μετά από εκτέλεση φάουλ του Πρίφτη κάνοντας το 0-1.
Τρία λεπτά αργότερα ο Πρισακάρου είχε μια καλή στιγμή για να σκοράρει και στο 31' ο Μανακούσιος Δ. βρήκε δίχτυα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε ποτέ μιας και καταλογίστηκε επιθετικό φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα Ντούσιο.
Η πρώτη απειλή από πλευράς Πύρρου ήρθε στο 40' με τον Νικούλη με απευθείας εκτέλεση φάουλ να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι.
Και στο 43' και πάλι ο Πρισακάρου βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά δεν βρήκε στόχο.
Δυνατά ξεκίνησαν στην επανάληψη οι γηπεδούχοι αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης και στο 46' η παράλληλη σέντρα του Μπαλαμπάνου απομάκρυνε ο Λιάκος προ του Νικούλη. Και στο 49' ο Γιώργης απείλησε από καλή θέση, αλλά ο Παπαγιάννης ήταν σε ετοιμότητα. Τελικά στο 56' ο Δημήτρης Μανακούσιος με δυνατό σουτ χρίστηκε σκόρερ και έγραψε το 0-2, βάζοντας γερά θεμέλια για τη νίκη. Ο Σμόλικας που θα μπορούσε να σκοράρει εκ νέου, αλλά στο 77' ο Περδίκης δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα από πλεονεκτική θέση και στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Καρυώτης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-3.
Ο Πύρρος είχε κι άλλο δοκάρι στο 90' μετά την εκτέλεση φάουλ του Σάρρα και αφού βρήκε την μπάλα και ο Παπαγιάννης.
Απαρατήρητος πέρασε ο διαιτητής της αναμέτρησης Γιάννης Ντελέζος που είχε άξιους συμπαραστάτες τους Κώστα Γκαρέλη και Δημήτρη Δίχρη.
ΠΥΡΡΟΣ (Δ. Βλάχος): Ντούσιος, Τσιρογιάννης, Βίλλης (67' Νούσιας), Σκαφιδάς, Χύσα (73' λ.τ Βύρλας), Γιώργης, Γκρίφσα (46' Μπαλαμπάνος), Σουλάι, Νικούλης, Σάρρα, Αλλιάι (84' Ζέρβας).
ΣΜΟΛΙΚΑΣ (Γιώργος Μάτος): Παπαγιάννης, Περδίκης, Λιάκος, Τάφα (53' Κολοβός), Πρίφτης, Παπαθανασίου, Κόκκινος (80' λ.τ. Καρυώτης), Μανακούσιος Θ., Πρισακάρου, Χαζίζι (46' Πράπας Κ.), Μανακούσιος Δ. (80' Χριστακέας).

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ 1
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ 0
Χάρη σε ένα γκολ που πέτυχε ο Στέλιος Αλεξόπουλος στο 45', ο Αμπελωνιακός κέρδισε τον φιλόδοξο Φαλανιακό με 1-0, στο γήπεδο της Ροδιάς.
Σε ένα παιχνίδι όπου οι δύο ομάδες ήθελαν τους βαθμούς της νίκης για διαφορετικούς όμως λόγους, αλλά αυτοί κατέληξαν σε «πράσινα» χέρια, με τον Αμπελωνιακό να κατακτάει το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα.
Όσο για τους «κιτρινόμαυρους» είχαν από τη μεριά τους σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν, αλλά δεν τα κατάφεραν και μπορεί ακόμη να μη χάθηκε τίποτα, όμως δικαιολογημένα υπάρχει προβληματισμός.
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Δ. Αλεξανδρής): Βραζιτίκος, Ντέβι, Πάνου, Κολιός, Αλατάς, Μεσημέρης (74' Μαυρίδης), Κυρίτσης, Σίλβι, Βούκιας (83' Γκιόζι), Αλεξόπουλος, Πόνηρος (62' Χατζούλης).
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Κ, Νεμπεγλέρας): Ντιντής, Καραμπούζης (73' Πανταζής Μ.), Γιαννακόπουλος, Πανταζής Γ., Λάιος, Λυγούρας Β. (74' Ιωαννίδης Σεμπ.), Πανταζής Η., Μαχαίρας (27' λ.τ. Λόλας), Νάστας, Τσιάκος, Γαρυφαλλόπουλος.

ΑΜΠΕΛΙΑ 0
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ 0
Ολυμπιακός Αμπελιάς και Δόξα Αργυροπουλίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0), σε ένα ματς όπου είχε όμως φάσεις εκατέρωθεν.
Έτσι οι δύο ομάδες διεύρυναν το αήττητο σερί, δείγμα πως βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο διάστημα και από παιχνίδι σε παιχνίδι δείχνουν ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.
ΑΜΠΕΛΙΑ (Γ. Τσαλάγγας): Κιλιργιώτης, Νικολακούλης, Νταμπαλέτσιος, Χάμος, Πλίτσης, Κουρμπάτι, Χατζής, Γκαραβέλης, Καρατζούκος, Χριστοδούλου, Σπύρου.
Αγωνίστηκαν και οι: Κοτρώτσιος Αθ., Βασιλειάδης, Κοτρώτσιος Χρ.
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ (Σ. Μπαχτσιβάνος): Σαμπανλάρι Γ., Καραλής Ι., Μπουζούκας, Καραγιάννης, Σακοράφας, Φουρτούνας, Καραλής Π. (70' Χατζής), Σαμπανλάρι Άλ., Καλόγηρος (30' λ.τ. Λεσάι), Μπέλτσιος (70' Τζατζάκης), Βασιλειάδης.

ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ 2
ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 0
Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ, ο οποίος επικράτησε του γειτονικού λαρισινού ντέρμπι της Αστραπής Νέας Πολιτείας, με 2-0.
Τα γκολ που σημείωσαν οι Γκουγκουλιάς (64') και Κανιούρας (81') ήταν τα πρώτα που σημειώνουν οι «μπλε» στο πρωτάθλημα και έχουν κάθε δικαίωμα να βλέπουν με καλύτερο μάτι τη συνέχεια απέναντι σε μια Αστραπή που το πάλεψε και πάλι, αλλά υποχώρησε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.
ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ (Γ. Παπαντωνίου): Μάνος, Τσούτσος, Μπαντέλας, Στεργίου, Σπαρτής, Γκουγκουλιάς, Μπέης (80' Μανώλης), Κανιούρας, Ζήκος (80' Χρόνης), Γραμμένος (80' Σπανός), Αποστόλου (46' Παπαναστασούλης).
ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ (Γ. Σιάρκος): Μασούρας, Κυρίτσης, Μπομπότης, Κατσιάνος, Παπανικολάου (66' Βέλας), Κολλάτος, Πέτρου, Γεωργοσούλης (70' Δράμης), Ζαρκαδής (75' Καλτσάς), Κούρτης, Μπόνιας (70' Βρούβας).

ΓΟΝΝΟΙ 0
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ 1
Μετά τη νίκη κόντρα στον Πύρρο, ο Δαμασιακός πέρασε νικηφόρα και από τους Γόννους κερδίζοντας την ομώνυμη ομάδα με 1-0 και ανέβηκε ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία.
«Χρυσός» σκόρερ για τους Δαμασιώτες αυτήν τη φορά ο Στέλιος Λούτσος, καθώς βρήκε δίχτυα στο 51', γκολ το οποίο ήταν αρκετό για να πανηγυρίσουν κόντρα στους γηπεδούχους που είχαν τις δικές τους καλές στιγμές για να σκοράρουν.
ΓΟΝΝΟΙ (Δ. Κωστής): Μπαρμπαγιάννης, Τζίκας, Γουγουλιάς Ν., Τσούγιας (30' Συγκούνας), Μπούμπουλης Αθ., Σερίφης, Μπούμπουλης Ευάγγ., Κολτσίδας, Ζαϊρές Γ. (65' Τζίκα Ίλ.), Παρασκευούδης (80' Γκαγκανάσιος), Κόκρας (80' Γουγουλιάς Δ.).
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Β. Νάρης): Νικολακούλης, Ιωαννίδης, Ασπραδάκης (46' Μπακαΐμης, 60' λ.τ. Τσιάλτας Θ.), Μουσιάρης Θ., Λέτσιος, Δούκας, Μουσιάρης Δ. (10' λ.τ. Θώμου), Βίδρας, Τσούτσας, Λούτσος Στ., Μούρι (46' Κυρατζής).

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ 0
Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ 0
Χωρίς νικητή, αλλά και χωρίς τέρματα (0-0) έληξε ο αγώνας στη Γιάννουλη μεταξύ της τοπικής Δήμητρας και της Α.Ε. Κιλελέρ.
Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν, χωρίς όμως να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός του Αποστόλη Ζιόμπουρα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, μετά από σύγκρουση με ποδοσφαιριστή της Δήμητρας.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Α. Μανάκας-Θ. Δουζένης): Κοτλής, Σαπάκος, Κουρούτσαλης (30' λ.τ. Γουλούλης), Ντόκος, Αμπατζίδης (46' Χατζηγρηγορίου Κ.), Μπάμπαλης, Κατσάμπελας, Τάφα, Μπόντε Ντ., Σπανός, Καρβούνης (70' Μαντζαφλάρας).
Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ (Α. Τσιβόπουλος): Παναγιωτόπουλος, Γουρνάρης, Ζιόμπουρας, Καρακάνος, Τσακίρης, Κορδαλής, Ντιντής, Αργύρης, Ζάχος, Κίτσιος Δ., Τζέκα Χρ.

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
(8η αγωνιστική)
Αμπελιά - Αργυροπούλι 0-0
Αβέρωφ - Ν. Πολιτεία 2-0
Αμπελωνιακός - Φαλανιακός 1-0
Γόννοι - Δαμασιακός 0-1
Βλαχογιάννι - Οικονόμος 0-2
Πύρρος - Σμόλικας 0-3
Δήμητρα Γιάννουλης - Κιλελέρ 0-0
Παναγροτικός - Μαυροβούνι 1-1
Δωτιέας Αγιάς - Αχιλλέας Φ. 1-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 8 αγώνες)
1. Οικονόμος 21-5 22
2. Παναγροτικός 20-7 20
3. Δωτιέας Αγιάς 13-5 20
4. Κιλελέρ 13-4 17
5. Αχιλλέας Φ. 11-3 16
6. Φαλανιακός 17-4 16
7. Αμπελιά 12-8 13
8. Δήμητρα Γιάννουλης 3-6 10
9. Αργυροπούλι 9-9 10
10. Μαυροβούνι 6-10 9
11. Δαμασιακός 7-16 8
12. Γόννοι 6-11 8
13. Σμόλικας 11-20 7
14. Πύρρος 6-15 6
15. Αμπελωνιακός 7-12 5
16. Βλαχογιάννι 3-9 4
17. Αβέρωφ 2-13 4
18. Νέα Πολιτεία 5-15 2

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Κυριακή 28/11, 15:00)
Αργυροπούλι - Νέα Πολιτεία
Φαλανιακός - Αμπελιά
Δαμασιακός - Αβέρωφ
Οικονόμος - Αμπελωνιακός
(Σάββατο 27/11, 15:00)
Σμόλικας - Γόννοι
Κιλελέρ - Βλαχογιάννι
Μαυροβούνι - Πύρρος
Αχιλλέας Φ. - Δήμητρα Γιάννουλης
Δωτιέας Αγιάς - Παναγροτικός

 

Επιμέλεια:
Χρήστος Αρχοντούλης
Φωτ. Κώστας Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass