Eκλεισε το κεφάλαιο Τζήμας για την ΚΑΕ Λάρισα

Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΚΟΟΥΤΣ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ - ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ  ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ (20:00)

Δημοσίευση: 20 Νοε 2021 20:00

Ένα μεγάλο κεφάλαιο έκλεισε χθες για την ΚΑΕ Λάρισα. Ο λόγος για τον Γιάννη Τζήμα που αποτελεί πλέον παρελθόν για τους «κυανόλευκους», καθώς λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία των δύο πλευρών.

Ο Λαρισαίος κόουτς πρόσφερε σημαντικές υπηρεσίες επί δυόμισι χρόνια στην ομάδα και η παρουσία του στο τεχνικό τιμ έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην παραμονή της στα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ.
«Η ΚΑΕ Λάρισα ανακοινώνει την από κοινού λύση συνεργασίας με τον assistant coach της ομάδας Ιωάννη Τζήμα και τον ευχαριστεί για την πολύμηνη και πολύτιμη προσφορά του στο σωματείο» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ.

 

ΑΥΡΙΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
Με νέο τεχνικό τον Φώτη Τακιανό, ο οποίος πήρε τη σκυτάλη από τον Νίκο Παπανικολόπουλο η ΚΑΕ Λάρισα αντιμετωπίζει αύριο στη Θεσσαλονίκη τον ΠΑΟΚ (20:00) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Basket League. Στόχος των «κυανολεύκων» είναι να πραγματοποιήσουν ένα νέο ξεκίνημα και να καλύψουν σταδιακά το βαθμολογικό κενό από τα ατυχή αποτελέσματα που προηγήθηκαν.
Εν τω μεταξύ πρόβλημα με τον κορονοϊό προέκυψε στον ΠΑΟΚ. Καλαθοσφαιριστής του «Δικεφάλου» βρέθηκε χθες θετικός σε Covid-19, με συνέπεια να δρομολογηθεί από τους ιθύνοντες της ΚΑΕ η απαιτούμενη διαδικασία που επιτάσσει το υγειονομικό πρωτόκολλο. Το κρούσμα, το οποίο έχει ήπια συμπτώματα, απομονώθηκε, η ομάδα υποβλήθηκε σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, γεγονός που θα επαναληφθεί και σήμερα.
Από κει και πέρα το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» στην Basket League μετά από δύο σεζόν, από την επάνοδο δηλαδή του Ολυμπιακού στα «μεγάλα σαλόνια», διεξάγεται μεθαύριο Δευτέρα. Γηπεδούχος στον πρώτο γύρο είναι ο Ολυμπιακός, με το τζάμπολ να έχει οριστεί για τις 19:30, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Η ομάδα του Πειραιά είναι και η μόνη αήττητη στο πρώτο τη τάξει ελληνικό πρωτάθλημα φέτος, καθώς μετρά 6 νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στην πρεμιέρα εκτός έδρα από τον Άρη και έκτοτε μετρά 5 διαδοχικές νίκες.
Σήμερα Περιστέρι και Απόλλων Πατρών θα πάρουν θέση στο τζάμπολ, στο κλειστό της οδού Κένεντι, έχοντας το ίδιο ρεκόρ νικών - ηττών (3-3), Προμηθέας και Κολοσσός θα αναμετρηθούν έχοντας αμφότεροι από πέντε νίκες και δύο ήττες, απολογισμός που τους επιτρέπει να έχουν θέση στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, ενώ Λαύριο και ΑΕΚ προέρχονται από δύο διαδοχικές ήττες και θα λύσουν τις διαφορές τους, στο γήπεδο του πρώτου.
Τέλος, το αυριανό παιχνίδι στο Ιβανώφειο ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ιωνικό αναβλήθηκε, καθώς παρουσιάστηκαν τέσσερα ενεργά κρούσματα σε προπονητές και αθλητές των φιλοξενουμένων, με τρία εξ αυτών να διαγιγνώσκονται τις τελευταίες 48 ώρες.
Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Basket League έχει ως εξής:
ΣΗΜΕΡΑ
17:00, Περιστέρι-Απόλλων Π.
17:00, Προμηθέας Π.-Κολοσσός Ρ.
20:00, Λαύριο-ΑΕΚ
ΑΥΡΙΟ
Ηρακλής-Ιωνικός Ν. (αναβλ.)
20:00, ΠΑΟΚ-Λάρισα
ΔΕΥΤΕΡΑ
19:30, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ολυμπιακός     12
Προμηθέας Π.     12
Παναθηναϊκός     11
Κολοσσός Ρ.     11
Λαύριο     11
ΑΕΚ     10
Άρης     10
Περιστέρι     9
Ιωνικός Ν.     9
Απόλλων Π.     8
Λάρισα     7
ΠΑΟΚ     7
Ηρακλής     4
*Από τον Ηρακλή έχουν αφαιρεθεί 3 βαθμοί, ενώ από τους Κολοσσός Ρ. και Απόλλων Π. ένας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass