Πήρε Ομάρ, Νικολιά όχι Μπαντιμπανγκά

* Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΗΛΙΑΣ ΦΥΝΤΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Β’

Δημοσίευση: 19 Νοε 2021 21:28

Του Σωτ. Κέλλα

Η ΑΕΛ αύριο έχει την πρώτη εκτός έδρας αποστολή για το πρωτάθλημα της Super League 2 όπου θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο του Ρέντη τον Ολυμπιακό Β’ (αγωνίζεται και ο Λαρισαίος πρώην παίκτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Δημήτρης Πινακάς) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Η λαρισινή ομάδα έχει στόχο την πρωτιά στον όμιλό της και την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, κάτι που σημαίνει ότι σε κάθε παιχνίδι διεκδικεί τη νίκη. Χθες κορυφαίο στέλεχος της ομάδας μας έλεγε: «Εδώ μιλάμε για να αποκλείσουμε τον ΠΑΟΚ όπως κάναμε και με τα Γιάννενα, δεν πρέπει να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό Β.; Σέβομαι την ομάδα του Ιμπαγάσα αλλά πιστεύω ότι η ΑΕΛ είναι το φαβορί».


Στην αποστολή που θα αναχωρήσει σήμερα το πρωί στις 10.30 από τον χώρο του Αλκαζάρ ο τεχνικός Ηλίας Φυντάνης πήρε μαζί του τον Ομάρ (που έδειξε σε καλή κατάσταση αφού αγωνίστηκε στη βασική ενδεκάδα και στα δύο παιχνίδια με την εθνική Κένυας κόντρα σε Ρουάντα και Ουγκάντα παίζοντας ολόκληρα τα παιχνίδια), αλλά και τον Αλέξανδρο Νικολιά που δείχνει ότι ξεπερνάει το πρόβλημα του τραυματισμού του από τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας την προηγούμενη αγωνιστική.
Αντίθετα για ένα ακόμα παιχνίδι θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού ο Ζίγκι Μπαντιμπανγκά.
Στην αποστολή συμπεριελήφθησαν οι παρακάτω παίκτες: Θεοδωρόπουλος, Σουλούκος, Μπέρτος, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Θεολόγου, Ομάρ, Παπαγεωργίου Αθ., Γκοτζαμανίδης, Γρηγορόπουλος, Ταχάρ, Κολομπίνο, Πατράλης, Γαρουφαλλιάς, Κ. Παπαγεωργίου, Νικολιάς, Γιάκος, Συμελίδης, Μαυριάς, Ακούνια, Όγκμποε.
«ΖΩΝΤΑΝΟΣ» Ο ΑΓΩΝΑΣ
Το ONE Channel θα μεταδώσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό Β’ στον Ρέντη στις 15:00.
ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΝΑΛΙ
Η ΑΕΛ αυτή τη στιγμή βλέποντας ότι δεν θα υπάρχει κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων αφού οδηγείται σε «ναυάγιο» η συνεργασία της διοργανώτριας με την ΕΡΤ, βρίσκεται σε αναζήτηση τηλεοπτικής «στέγης» σε κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας. Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις και το ποσό που ζητάει η ΠΑΕ ΑΕΛ σύμφωνα με πληροφορίες είναι περίπου 300.000 ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass